AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.422
- Πόντοι
- 4.546
Εισαι σκέτη καύλα θα σου γλείψω την ροδέλα πρωτα
Μερακλής.
Εισαι σκέτη καύλα θα σου γλείψω την ροδέλα πρωτα
Καιρό είχα να διαβάσω τοσο ωραιο σχόλιο,τσακωμοι εγιναν τώρα τελευταίαφοβερή γυναίκα γκομενάρα
Δεν μπορώ να σου στείλω μηνυμαΚαλησπέρα Αγγελικη θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνό σου ;
Ούτε εγώ μπορώ επειδή είμαι νέο μέλος..πως θα γίνει ;Δεν μπορώ να σου στείλω μηνυμα
Συμπληρωσε 5 μηνύματα στο φόρουμΟύτε εγώ μπορώ επειδή είμαι νέο μέλος..πως θα γίνει ;
Προβλέπω να πλακώνουν και να ζητάνε ραντεβού για κωλο μόνοKαλημέρα σας,απο σήμερα και για 5 μέρες δεν θα είμαι διαθεσιμη λογω περιόδου
Λογικό , πίπα - κωλοΠροβλέπω να πλακώνουν και να ζητάνε ραντεβού για κωλο μόνο
Μετά θα τους διολοστειλει η Αγγελική και θα βγούν να την κράξουν και πάει λέγοντας ο κύκλοςΛογικό , πίπα - κωλο
Και δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο λες και δεν έχουμε ζωή , φαυλος κύκλος φίλε μου , τι τα ψάχνειςΜετά θα τους διολοστειλει η Αγγελική και θα βγούν να την κράξουν και πάει λέγοντας ο κύκλος
Και δεν θα φταίει και το κορίτσι. Να λέμε και αλήθειεςΚαι δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο λες και δεν έχουμε ζωή , φαυλος κύκλος φίλε μου , τι τα ψάχνεις
Eυχαριστώ γ την κατανόηση,και κώλο να ζηταγαν πάλι δεν θα γινοταν,λογω της μυρωδιας και οτι πάλι θα λερωνε η περιοδοςΚαι δεν θα φταίει και το κορίτσι. Να λέμε και αλήθειες
Τι κατανόηση ρε αγγέλω, πλύσου καλά βάλε ταμπόν XL, και έλα με την όπισθεν να γουστάρουμεEυχαριστώ γ την κατανόηση,και κώλο να ζηταγαν πάλι δεν θα γινοταν,λογω της μυρωδιας και οτι πάλι θα λερωνε η περιοδος
Στην 17η φορά που ο κακός πυροβολεί τον καλό από το μισό μέτρο με οπλοπολυβόλο, αλλά δεν τον βρίσκει γατί είναι ο κακός και γιατί το κοινό είναι ηλίθιο.Σέ ποίο κύκλο, επεισόδιο είμαστε τώρα ;
Στον κύκλο των γόνιμων ημερών και της ωορρηξίας μαν μουΣέ ποίο κύκλο, επεισόδιο είμαστε τώρα ;