professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.150
- Πόντοι
- 11.096
Σέ ποίο κύκλο, επεισόδιο είμαστε τώρα ;
Στην 17η φορά που ο κακός πυροβολεί τον καλό από το μισό μέτρο με οπλοπολυβόλο, αλλά δεν τον βρίσκει γατί είναι ο κακός και γιατί το κοινό είναι ηλίθιο.Σέ ποίο κύκλο, επεισόδιο είμαστε τώρα ;
Στον κύκλο των γόνιμων ημερών και της ωορρηξίας μαν μουΣέ ποίο κύκλο, επεισόδιο είμαστε τώρα ;
5-6 μέρες εκτός είναι αυτες,σιγάΤι κατανόηση ρε αγγέλω, πλύσου καλά βάλε ταμπόν XL, και έλα με την όπισθεν να γουστάρουμε
Εντάξει πως κάνεις έτσι και εσύ μανλαμπρα.
πιασαμε εκλεπτυσμενη συζητηση,οτι πρεπει για μετα το φαγητο μαζι με καφεδαρα
ελα διπλα.Εντάξει πως κάνεις έτσι και εσύ μαν
Την μπριζόλα πως την τρώς δλδ rare
Άλλος πρόεδρος του εδεσσαικου μας βρήκε. Χαχαχα..και ογκουνσοτο μαζί ΧαχαχαΣτην 17η φορά που ο κακός πυροβολεί τον καλό από το μισό μέτρο με οπλοπολυβόλο, αλλά δεν τον βρίσκει γατί είναι ο κακός και γιατί το κοινό είναι ηλίθιο.
Άντε τώρα να πας στην αγγελω κ να σκέφτεσαι αυτο που μόλις είπε …ρε αγγελω δε μιλας με τις κολλητές σου .σε υποψηφιουσ πελατες μιλας .Eυχαριστώ γ την κατανόηση,και κώλο να ζηταγαν πάλι δεν θα γινοταν,λογω της μυρωδιας και οτι πάλι θα λερωνε η περιοδος
Γίνεται ρε Αγγελική καλή διάθεση να υπάρχει, εσύ στα 4 κι από πίσω ένα δεντράκι κρεμασμένο στη πούτσα και δεν μυρίζει τπτ,πεύκο κιόλας να μυρίζει φύση.....Eυχαριστώ γ την κατανόηση,και κώλο να ζηταγαν πάλι δεν θα γινοταν,λογω της μυρωδιας και οτι πάλι θα λερωνε η περιοδος
Αλλο ένα αυτογκόλ από την Αγγέλω.Άντε τώρα να πας στην αγγελω κ να σκέφτεσαι αυτο που μόλις είπε …ρε αγγελω δε μιλας με τις κολλητές σου .σε υποψηφιουσ πελατες μιλας .
Στακαμαν ρε φίλος....που θίχτηκες....είμαστε του λιμανιού...καθόλαΑλλο ένα αυτογκόλ από την Αγγέλω.
Αυτό έλεγα και το μεσημέρι περί εκλεπτυσμένης συζήτησης.
E μα,λες κ ολοι εδω μέσα ειναι επιστήμονες και με σαβουαρ βιβρΣτακαμαν ρε φίλος....που θίχτηκες....είμαστε του λιμανιού...καθόλα
εκλεπτυσμενοι Χαχαχα
οκ τοτε.Στακαμαν ρε φίλος....που θίχτηκες....είμαστε του λιμανιού...καθόλα
εκλεπτυσμενοι Χαχαχα
E μα,λες κ ολοι εδω μέσα ειναι επιστήμονες και με σαβουαρ βιβρ
Δεν νομίζω πάντως να βρεις ευκολα κάποια που να κάνει ραντεβου αυτές τις μερεςΠοια έλεγε το τραγούδι,
τι κι αν έχω περίοδο,
υπάρχει κι άλλη δίοδος..
ΑριάδνηΔεν νομίζω πάντως να βρεις ευκολα κάποια που να κάνει ραντεβου αυτές τις μερες
Ο λόγος ?Δεν νομίζω πάντως να βρεις ευκολα κάποια που να κάνει ραντεβου αυτές τις μερες