Επισκέπτης
ο πατέρας μου η μάνα μου οι θειοι μου οι φίλοι τους πεινουσαν μέχρι αδενοπάθειας.
Αμα έρθεις να τους τα πεις αυτά απο κοντά θα πέσουν οι φάπες σύννεφο.
Γυφταριο ειναι?Γιατι μονο οι γυφτοι βαρανε σαν πιθικοι
Αλλο να γράφεις μια μαλακία για να περνά η ώρα και άλλο να σχολιάζεις πράγματα για τα οποία δεν έχεις εγκυρη γνώση.
Τώρα εάν τις συνθήκες του 50 60 στις εξήγησε κάνας απογονος τηε Φρειδερίκης πάώ πάσο.
Σαφώς και δε με ενδιαφέρει να πάμε στο 2009.
Απο αυτό μέχρι το να βλέπω ιδίοις όμμασι όταν ανεβαίνω Ελλάδα Ελληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια, να με σταματάνε στο δρόμο και να μου ζητάνε λεφτά και να διαβάζω ότι πηδάνε απ τα μπαλκόνια απέχει έτη φωτός.
Εάν εσύ και όσοι συμμερίζονται τιε αποψεις σου θεωρούν ότι εάν απολύσεις 200 χιλιάρικα ΔΥ θα λύσεις το πρόβλημα της Ελλάδας πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Οι ΔΥ και η συμπεριφορά τους είναι ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ληστρικής συμπεριφοράς των κυβερνώντων δεκαετιών στο σύστημα και το κράτος.
Ναι οι Ελληνες που βλεπεις και πηδανε απο τα μπαλκονια ή σου ζητανε λεφτα δεν ειναι προφαωνς ΔΥ. Αυτο λεει πολλα.
Το να μειωθει το κρατος να γινει πιο παραγωγικο και να υπαρχει για τον σκοπο που πρεπει να υπαρχει και οχι για να ταιζει αχρηστους μπαρμπαδες και θειες που παιζουν με το φατσοβιβλιο μεχρι να παει μεσημερακι μονο καλο μπορει να κανει σε ολους.