Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο πατέρας μου η μάνα μου οι θειοι μου οι φίλοι τους πεινουσαν μέχρι αδενοπάθειας.
Αμα έρθεις να τους τα πεις αυτά απο κοντά θα πέσουν οι φάπες σύννεφο.

Γυφταριο ειναι?Γιατι μονο οι γυφτοι βαρανε σαν πιθικοι

Αλλο να γράφεις μια μαλακία για να περνά η ώρα και άλλο να σχολιάζεις πράγματα για τα οποία δεν έχεις εγκυρη γνώση.
Τώρα εάν τις συνθήκες του 50 60 στις εξήγησε κάνας απογονος τηε Φρειδερίκης πάώ πάσο.
Σαφώς και δε με ενδιαφέρει να πάμε στο 2009.

Απο αυτό μέχρι το να βλέπω ιδίοις όμμασι όταν ανεβαίνω Ελλάδα Ελληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια, να με σταματάνε στο δρόμο και να μου ζητάνε λεφτά και να διαβάζω ότι πηδάνε απ τα μπαλκόνια απέχει έτη φωτός.
Εάν εσύ και όσοι συμμερίζονται τιε αποψεις σου θεωρούν ότι εάν απολύσεις 200 χιλιάρικα ΔΥ θα λύσεις το πρόβλημα της Ελλάδας πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Οι ΔΥ και η συμπεριφορά τους είναι ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ληστρικής συμπεριφοράς των κυβερνώντων δεκαετιών στο σύστημα και το κράτος.

Ναι οι Ελληνες που βλεπεις και πηδανε απο τα μπαλκονια ή σου ζητανε λεφτα δεν ειναι προφαωνς ΔΥ. Αυτο λεει πολλα.
Το να μειωθει το κρατος να γινει πιο παραγωγικο και να υπαρχει για τον σκοπο που πρεπει να υπαρχει και οχι για να ταιζει αχρηστους μπαρμπαδες και θειες που παιζουν με το φατσοβιβλιο μεχρι να παει μεσημερακι μονο καλο μπορει να κανει σε ολους.

Επισκέπτης
κάνε τις αναγωγές σου.
για παράδειγμα εάν ο πόλντο μας πει αυτά που λεει εδώ μέσα στην κοινωνία θα έχει δωρεάν μποντυλάιν πρόγραμμα για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Σιγα ρε τραμπουκοι! Χαχα! Πολυς κοσμος που δεν ειναι στο δημοσιο πλεον σας φτυνει! Που να κωλοκτυπιεσται θα παρετε ποδι ολοι οι αχρηστοι απο τις δεκο τους οτεδες κτλ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ενδιαφέρον. Ο παππούς και η γιαγιά πεινάγανε τόσο πολύ ε;

Λοιπόν, εμένα οι γονείς μου και το 50 και το 60 ζούσαν στην Αθήνα και δε πεινάγανε. Και δεν είμαι πλούσιος. Η μάνα μου σε ενοίκιο είναι ακόμα. Ούτε σπίτι δεν είχαν να μου αφήσουν.

Η περίοδος που οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα ήταν στην κατοχή.

Εγώ όμως, δεν είμαι σαν και εσένα, δε περιμένω να μάθω από τη μάνα μου και τον πατέρα μου αν πείναγαν τότε, το ψάχνω και από άλλες πηγές, εσύ εμπιστεύεσαι τη γιαγιά σου. Μήπως πιστεύεις και στον Άγιο Βασίλη ακόμα βλάκα;

Μήπως οι παππούδες σου ήταν αριστεροί και δε τους προσλάμβαναν; Αν ναι, καλά τους κάνανε ρε. Θέλανε να κάνουνε την Ελλάδα Σταλινική και θα τους δίναμε και φαγητό; Ρε ούστ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενδιαφέρον. Ο παππούς και η γιαγιά πεινάγανε τόσο πολύ ε;

Λοιπόν, εμένα οι γονείς μου και το 50 και το 60 ζούσαν στην Αθήνα και δε πεινάγανε. Και δεν είμαι πλούσιος. Η μάνα μου σε ενοίκιο είναι ακόμα. Ούτε σπίτι δεν είχαν να μου αφήσουν.

Η περίοδος που οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα ήταν στην κατοχή.

Εγώ όμως, δεν είμαι σαν και εσένα, δε περιμένω να μάθω από τη μάνα μου και τον πατέρα μου αν πείναγαν τότε, το ψάχνω και από άλλες πηγές, εσύ εμπιστεύεσαι τη γιαγιά σου. Μήπως πιστεύεις και στον Άγιο Βασίλη ακόμα βλάκα;

Μήπως οι παππούδες σου ήταν αριστεροί και δε τους προσλάμβαναν; Αν ναι, καλά τους κάνανε ρε. Θέλανε να κάνουνε την Ελλάδα Σταλινική και θα τους δίναμε και φαγητό; Ρε ούστ!!!
γαμημένο σκουπίδι η μανα μου και ο πατέρας μου ήταν ορφανά απο νεκρό πατέρα στον εμφύλιο.
σου έχω και ένα νέο κομμουνιστές τους έφαγαν τους παππουδες μου και τους δύο τον ένα το 45 τον αλλο το 46.
γαμημένο σκουπίδι οι γονείς μου είναι τέζα δεξιοί και μέχρι τα 30 τους δεν ειχαν ρεύμα στο σπίτι μέχρι να τελειώσει ο πατερας μου το πανεπιστήμιο.
τέλος γαμημένο σκουπίδι 1945 + 30 = 1975.
φαντάζομαι η κατοχή ήταν ανάμεσα στο 45 και το 75.
σκουπίδια της κοινωνίας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
γαμημένο σκουπίδι η μανα μου και ο πατέρας μου ήταν ορφανά απο νεκρό πατέρα στον εμφύλιο.
σου έχω και ένα νέο κομμουνιστές τους έφαγαν τους παππουδες μου και τους δύο τον ένα το 45 τον αλλο το 46.
γαμημένο σκουπίδι οι γονείς μου είναι τέζα δεξιοί και μέχρι τα 30 τους δεν ειχαν ρεύμα στο σπίτι μέχρι να τελειώσει ο πατερας μου το πανεπιστήμιο.
τέλος γαμημένο σκουπίδι 1945 + 30 = 1975.
φαντάζομαι η κατοχή ήταν ανάμεσα στο 45 και το 75.
σκουπίδια της κοινωνίας.

ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΙ ,κατι λάθος λες !  :2funny: :2funny:

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σας εχω την λυση,μην τσακωνεστε,επειδη εγω δεν ειμαι με κανεναν αλλα απελευθερωμενο ατομο(ετσι πιστευω και προσπαθω να κινουμαι)
θα ηθελα να πω εδω αν μου επιτρεπεται οτι μισω τους αριστερους(οχι δεν ειμαι ο Λακης-ειμαι εντελως καινουργιος)και θα ηθελα να
μας εξηγησουν εδω πως γινεται αυτα τα μουνοσκυλα να εχουν κρεμασει διπλωματα στα σπιτια τους οτι παραδεχονται την γιαγια και τον παππου που πολεμησαν
στην αντισταση(σκατα πολεμησαν)δηλαδη κατι σαν πτυχιο και παιρνουν λεφτα απο συνταξεις!
Μην μου πειτε για τυος δεξιους κτλ,τα ξερω ολα καλα,λεφτα γιατι παιρνουν ρωταω οι αριστεροι ενα αυτο και δευτερο γιατι οι χειροτεροι εργοδοτες ειναι οι αριστεροι;
Αν εχετε καμια απαντηση δωστε την!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σας εχω την λυση,μην τσακωνεστε,επειδη εγω δεν ειμαι με κανεναν αλλα απελευθερωμενο ατομο(ετσι πιστευω και προσπαθω να κινουμαι)
θα ηθελα να πω εδω αν μου επιτρεπεται οτι μισω τους αριστερους(οχι δεν ειμαι ο Λακης-ειμαι εντελως καινουργιος)και θα ηθελα να
μας εξηγησουν εδω πως γινεται αυτα τα μουνοσκυλα να εχουν κρεμασει διπλωματα στα σπιτια τους οτι παραδεχονται την γιαγια και τον παππου που πολεμησαν
στην αντισταση(σκατα πολεμησαν)δηλαδη κατι σαν πτυχιο και παιρνουν λεφτα απο συνταξεις!
Μην μου πειτε για τυος δεξιους κτλ,τα ξερω ολα καλα,λεφτα γιατι παιρνουν ρωταω οι αριστεροι ενα αυτο και δευτερο γιατι οι χειροτεροι εργοδοτες ειναι οι αριστεροι;
Αν εχετε καμια απαντηση δωστε την!
γιατι τα μεγαλύτερα μουνόπανα της κοινωνίας είναι γεμάτα κομπλεξ.
και τα γεμάτα κόμπλεξ μουνόπανα δηλώνουν είτε κομμουνιστές είτε ακροδεξιοί.
αλλιώς πρέπει να αυτοκτονήσουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γιατι τα μεγαλύτερα μουνόπανα της κοινωνίας είναι γεμάτα κομπλεξ.
και τα γεμάτα κόμπλεξ μουνόπανα δηλώνουν είτε κομμουνιστές είτε ακροδεξιοί.
αλλιώς πρέπει να αυτοκτονήσουν.

Η απαντηση ειναι αρτια,δεκτη,σωστη και ευκολοχωνευτη!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ενω τωρα ευτυχως ειναι ισχυροτατη και υγιης! Δε κατερρευσε! Ολα μελι γαλα!
οχι βεβαια..
αλλα ας δουμε το σεναριο που απολυονται
εστω οτι ιδιωτικοποιουνται καποιες...ποιοι θα απολυθουν?
οι25αρηδες?οχι βεβαια.ο ιδιωτης θα απολυσει οσους ειναι 50 και πανω και θα κρατησει τους πιο νεους που θα τους πληρωνει 500-600 ευρω.
ετσι θα εχεις 200000 πρωην ΔΥ ανεργους και θα ψωμολυσσανε οι οικογενειες τους.
ειναι αδυνατον να απολυθουν 200000 ΔΥ και μετα να μν απολυθουν οι διπλασιοι ιδιωτικοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι αδυνατον να απολυθουν 200000 ΔΥ και μετα να μν απολυθουν οι διπλασιοι ιδιωτικοι.
έχουν ήσδη απολυθεί πολλαπλάσιοι.
οι τύποι έχουν δίκαιο για τους ΔΥ.
όμως μέσα στη βλακεία και την μαλακία που τους δέρνει (απο ζήλεια; κόμπλεξ; αγαμία;) δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ακόμα και στα εγκλήματα η τιμωρία είναι ο σωφρονισμός όχι η εκτέλεση.
η κοινωνία δεν πάει μπροστά εκτελώντας τα άρρωστα κομμάτια αλλά επαναπροσδιορίζοντας τη θέση τους στην κοινωνία.
αρνούμαι να δεχθώ ότι ένας άνθρωπος γεννιέται λαμόγιο, απατεώνας χαραμοφάης κοκ.
κάποιος κάποιοι του δίνουν αυτή τη δυνατότητα/παιδεία και αυτός την εκμεταλλεύεται.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όμως μέσα στη βλακεία και την μαλακία που τους δέρνει (απο ζήλεια; κόμπλεξ; αγαμία;) δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ακόμα και στα εγκλήματα η τιμωρία είναι ο σωφρονισμός όχι η εκτέλεση.
η κοινωνία δεν πάει μπροστά εκτελώντας τα άρρωστα κομμάτια αλλά επαναπροσδιορίζοντας τη θέση τους στην κοινωνία.
αρνούμαι να δεχθώ ότι ένας άνθρωπος γεννιέται λαμόγιο, απατεώνας χαραμοφάης κοκ.
κάποιος κάποιοι του δίνουν αυτή τη δυνατότητα/παιδεία και αυτός την εκμεταλλεύεται.
Οι ''μαζί τα φάγαμε''.

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλά!
Σ ' όλη την ευρώπη οι δημόσιοι υπάλληλοι, ίδιοι ρεμπεσκέδες-χαραμοφάηδες είναι.
Εκεί όμως δεν έχουν όνειρο να γίνουν δημ. υπάλληλοι...υπάρχει ο....πιο ελκυστικός ιδιώτης!  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά!
Σ ' όλη την ευρώπη οι δημόσιοι υπάλληλοι, ίδιοι ρεμπεσκέδες-χαραμοφάηδες είναι.
Εκεί όμως δεν έχουν όνειρο να γίνουν δημ. υπάλληλοι...υπάρχει ο....πιο ελκυστικός ιδιώτης!   ;)
ρεμπεσκές γίνεται όποιος δεν εχει αξιολογηση και στόχους σε ετήσια βάση.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εγω παλι γιατι πιστευω οτι ειναι στο dna του ελληνα να ειναι μουνοπανο κ πουτανας γιος?  :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παλι γιατι πιστευω οτι ειναι στο dna του ελληνα να ειναι μουνοπανο κ πουτανας γιος?  :rolleyes:
δεν είναι ετσι μάστορα.
παντού υπάρχουν αυτά.
μη ρίχνετε τις ευθύνες στη ράτσα μας.
ειμαστε μαλάκες οκ το ξέρουμε το εμπεδώσαμε.
αλλά ας πούμε ποιός μας εγκαλεί;
τα μουνόπανα της γερμανίας;
οι ποιοί;
έχει αναλογιστεί κανείς εάν τα όργια μιζών της ζίμενς και των υποβρυχίων και των λέοπαρντ τα έκανε ελληνική εταιρεία τι θα γινόταν στην εε για τους κακούς ελληνες;
και οι μίζες δεν εκταμιεύονταν απο ελληνες .... κατευθείαν απο γερμανία ερχονταν.

κλείνοντας;
είσαι σίγουρος ότι τον σόιμπλε τον πυροβόλησε και τον αφησε ανάπηρο απλά κάποιος ψυχασθενης; 
ή μήπως έτσι στα παρουσιάζουν;
ας πούμε. εάν άκουγες ότι κάποιος άφησε αναπηρο τον ΓΑΠ θα τον έλεγες ψυχασθενή;
λέω εγώ τώρα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom