Επισκέπτης
Έλα με τον κωλό ρε πατρίδα!!!
Μετά ξέρεις την κατάληξη...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
Έλα με τον κωλό ρε πατρίδα!!!
Μετά ξέρεις την κατάληξη...
πόσο κολλημένος αντικομμουνιστής μπορεί να είσαι;
συνεχίζεις να με εκπλήσσεις!
[size=20pt]ENA TETOIO ΣΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΠΑΛΙ!!!![/size]
Λίγο παλιό αλλά καλό...
Μετά το σοβιετικό ρεαλισμό ο κουκουδικός σουρεαλισμός...
«Τι συμβαίνει μανούλα»; Τα σφίγγει τρυφερά στην αγκάλη της και τους εξηγεί. «Σε λίγο παιδιά μου ξεκινά το 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΚΚΕ. Αυτό συμβαίνει!»
αχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα (κοπυράητ πε)
πόσο κολλημένος αντικομμουνιστής μπορεί να είσαι;
συνεχίζεις να με εκπλήσσεις!
Μονο κουμμουνι απαγορευεται να ειναι κανεις, οτιδηποτε αλλο τα μπορει αν ειναι!!!...Δηλαδή απαγορεύεται να είναι κανείς ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ?? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ?? Εσείς μπορείτε να είστε ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙ...ΑΝΤΙ.. και οι άλλοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ??
...Δηλαδή απαγορεύεται να είναι κανείς ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ?? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ?? Εσείς μπορείτε να είστε ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙ...ΑΝΤΙ.. και οι άλλοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ??
Μονο κουμμουνι απαγορευεται να ειναι κανεις, οτιδηποτε αλλο τα μπορει αν ειναι!!!
εσύ, κλωναράκι, τίνου είσαι;
Ως γνωστόν, οι φασίστες φτιάχουν κλώνους στο μπου για να σπιλώσουν το τιμημένο κκε...
ακριβώς!
Μερικοι ειναι στο μεροκαματο κιολας.Ως γνωστόν, οι φασίστες φτιάχουν κλώνους στο μπου για να σπιλώσουν το τιμημένο κκε...
Μπα,πιο χοντρο ειναι το κολλημα με την Κουμουνδουρου(pun intended).Πω πω είναι απίστευτα εκπληκτικό πόσο πολύ ενοχλεί κάποιους η ύπαρξη κ μόνο του ΚΚΕ...γι'αυτό κ μόνο αξίζει που υπάρχει...
Μερικοι ειναι στο μεροκαματο κιολας.
Μερικοι ειναι στο μεροκαματο κιολας.
Όχι, δηλαδή να πάω κι εγώ να φτιάξω κλώνο και να σπαμάρω ανελέητα υπερ [size=20pt]όποιου[/size] μου υποδείξεις. Να βγάλω και κανένα φράγκο...
Μ'αρέσεις γιατί είσαι ιδεολόγος.
Όχι βρε ΦΠ μου δεν πληρώνουν για να γίνεται προπαγάνδα στο bou.Είναι δυνατόν να πληρώσει κάποιος για να μπαίνουν σε site για πορνεία και να κάνουν προπαγάνδα εκτός βασικού θέματός του; Να μου πεις ότι κάποιος πληρώνει να γράφεις κριτικές ότι και καλά πήγες με μία και τι ωραία που πέρασες, άιντε λογικό. Το άλλο που γράφεις είναι λογικό;