O ανθρωπος ειναι εμπορος. Πουλαει αυτο που εχει ζητηση. Το μονο που τον νοιαζει ειναι η εξουσια.
Μαλλον, εννοεις οτι αυριο κιολας θα ορκιστει πρωθυπουργος...
O ανθρωπος ειναι εμπορος. Πουλαει αυτο που εχει ζητηση. Το μονο που τον νοιαζει ειναι η εξουσια.
Εγώ θέλω να μου πεις πάντως όλη αυτήν την αμύθητη περιουσία του πώς την έφτιαξε;!Εχεις να μου δειξεις καποιο δημοσιευμα εστω και της ποιο αριστερης εφημεριδας...που να κανει λογο για εμπλοκη του Καρατζαφερη σε απατη και λαθροχειρια?
Εγώ θέλω να μου πεις πάντως όλη αυτήν την αμύθητη περιουσία του πώς την έφτιαξε;!![]()
Γιώργος Καρατζαφέρης πρόεδρος ΛΑΟΣ
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει: Συνολικό εισόδημα 92.733,06 ευρώ. Καταθέσεις 5.500 ευρώ και 5.000 λίρες Αγγλίας ενώ η σύζυγος του 18.000 ευρώ. Έχει συνολικά 24 σπίτια σε Αθήνα, Αρκαδία, Κόρινθο, Κατερίνη, Φθιώτιδα καθώς και 12 οικόπεδα εκ των οποίων τα μισά ανήκουν στη σύζυγο του. Επίσης, έχει στην κατοχή του 2 αυτοκίνητα, 4.600 και 3.700 κυβικών.
Υ.Γ.Όσο νόμιμα και διάφοροι άλλοι σε Πασόκ κ Νδ φαντάζομαι.....
Εντάξει με κάλυψες ευχαριστώ!!!ειχε καποιο κρατικο αξιωμα κατα το παρελθον, ετσι ωστε να βαζει "υπογραφη" σε συμβαση υπερ ζιμενς...ενας απλος βουλευτης αντιπολιτευσης ηταν...και απο ποτε ενα αρθρο που καταγραφει την περιουσια καποιου ειναι παραλληλα και κατηγορω? Εγω παντως δεν ειμαι ο λογιστης ουτε του καρατζαφερη ουτε της ζημενς..αλλα ουτε του Φλωρακη
Στα νιατα της η γυναικα του ηταν μοντελο......ασχετο,αλλα δεν μοιαζει με τον γιο του......ασχετο ετσι?.......με την σκληρη του δουλεια και μονο εφτιαξε και καναλι.....μαλλον με τα εσοδα απο την καφετερια.....ασχετο....ξεχασες να βαλεις εδω τον προεδρο του νεος να δινει το φεσι.....αν καποιος ειχε δωσει στον πατερα του μια καποτα!!!!!!!ειχε καποιο κρατικο αξιωμα κατα το παρελθον, ετσι ωστε να βαζει "υπογραφη" σε συμβαση υπερ ζιμενς...ενας απλος βουλευτης αντιπολιτευσης ηταν...και απο ποτε ενα αρθρο που καταγραφει την περιουσια καποιου ειναι παραλληλα και κατηγορω? Εγω παντως δεν ειμαι ο λογιστης ουτε του καρατζαφερη ουτε της ζημενς..αλλα ουτε του Φλωρακη
ειχε καποιο κρατικο αξιωμα κατα το παρελθον, ετσι ωστε να βαζει "υπογραφη" σε συμβαση υπερ ζιμενς...ενας απλος βουλευτης αντιπολιτευσης ηταν...και απο ποτε ενα αρθρο που καταγραφει την περιουσια καποιου ειναι παραλληλα και κατηγορω? Εγω παντως δεν ειμαι ο λογιστης ουτε του καρατζαφερη ουτε της ζημενς..αλλα ουτε του Φλωρακη
Εγώ θέλω να μου πεις πάντως όλη αυτήν την αμύθητη περιουσία του πώς την έφτιαξε;!![]()
Γιώργος Καρατζαφέρης πρόεδρος ΛΑΟΣ
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει: Συνολικό εισόδημα 92.733,06 ευρώ. Καταθέσεις 5.500 ευρώ και 5.000 λίρες Αγγλίας ενώ η σύζυγος του 18.000 ευρώ. Έχει συνολικά 24 σπίτια σε Αθήνα, Αρκαδία, Κόρινθο, Κατερίνη, Φθιώτιδα καθώς και 12 οικόπεδα εκ των οποίων τα μισά ανήκουν στη σύζυγο του. Επίσης, έχει στην κατοχή του 2 αυτοκίνητα, 4.600 και 3.700 κυβικών.
τι εννοεις με την λεξη ''σπιτια''?
ηταν υπουργος επι διακυβερνησης της νεας δημοκρατιας
Στα νιατα της η γυναικα του ηταν μοντελο......ασχετο,αλλα δεν μοιαζει με τον γιο του......ασχετο ετσι?.......με την σκληρη του δουλεια και μονο εφτιαξε και καναλι.....μαλλον με τα εσοδα απο την καφετερια.....ασχετο....ξεχασες να βαλεις εδω τον προεδρο του νεος να δινει το φεσι.....αν καποιος ειχε δωσει στον πατερα του μια καποτα!!!!!!!
Στα νιατα της η γυναικα του ηταν μοντελο......ασχετο,αλλα δεν μοιαζει με τον γιο του......ασχετο ετσι?.......με την σκληρη του δουλεια και μονο εφτιαξε και καναλι.....μαλλον με τα εσοδα απο την καφετερια.....ασχετο....ξεχασες να βαλεις εδω τον προεδρο του νεος να δινει το φεσι.....αν καποιος ειχε δωσει στον πατερα του μια καποτα!!!!!!!
Οι μεγάλες περιουσίες δεν γίνεται να είναι καθαρές
Εντάξει με κάλυψες ευχαριστώ!!!
Οι μεγάλες περιουσίες δεν γίνεται να είναι καθαρές,ο πρόεδρος είναι κοτσαμπάσης κ ιδιοκτήτης 24 σπιτιών με Καραμανλή κ Παπανδρέου να έχουνε λιγότερα(Παπανδρέου μάλιστα μόλις 1)!!!
Ο Καρατζαφερης πρωτη φορα εγινε βουλευτης το 93 οταν ειχε "πεσει" η ΝΔ
Λάθος κάνεις,απλά έχει πέσει στο 5% στις περισσότερες χώρες και εκπροσωπείται από ένα κόμμα.Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην ανθρωποτητα παγκοσμιως μιλαμε. Να φανταστειτε οτι υπαρχει μονο στην Ελλαδα. Σε ολη την Ευρωπη το εχουν καταργησει οι μαλακες. Τι να πεις!!!!
Λάθος κάνεις,απλά έχει πέσει στο 5% στις περισσότερες χώρες και εκπροσωπείται από ένα κόμμα.