You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για ΚΚΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Αφού είπαν επανειλλημμένα ότι δεν θέλουν παρένθετες μητέρες και εμπορευματοποίηση της γυναίκας, ΣΕΒΑΣΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ.Τα πουτανόπαιδα του Περισσού, τι πρόβλημα έχουν με τις αδερφές που θέλουν να παντρεύονται;
Παρακαλώ για briefing από κανένα δυνατό κουμμούνι εδώ μέσα.
Επίσης, μπορεί να είναι λοξοί, αλλά είναι περισσότερο της παραδοσιακής οικογένειας (της οικογένειας δηλαδή που ΓΕΝΝΑΕΙ παιδιά, τα φέρνει στον κόσμο αυτό και είναι μία και μοναδική, με ΠΑΤΕΡΑ και ΜΗΤΕΡΑ), αυτή είναι η γνώμη μου.
Και οπως και να εχει θα εβρισκαν μια δικαιολογια για να καταψηφισουν ακομα μια φορα.Αφού είπαν επανειλλημμένα ότι δεν θέλουν παρένθετες μητέρες και εμπορευματοποίηση της γυναίκας, ΣΕΒΑΣΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ.
Επίσης, μπορεί να είναι λοξοί, αλλά είναι περισσότερο της παραδοσιακής οικογένειας (της οικογένειας δηλαδή που ΓΕΝΝΑΕΙ παιδιά, τα φέρνει στον κόσμο αυτό και είναι μία και μοναδική, με ΠΑΤΕΡΑ και ΜΗΤΕΡΑ), αυτή είναι η γνώμη μου.
Οι αρνητες των παντων!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Τους Δεξιους, μας εβγαλαν ασπροπροσωπους το... ΚΚΕ και οι μουσουλμανοι.Αφού είπαν επανειλλημμένα ότι δεν θέλουν παρένθετες μητέρες και εμπορευματοποίηση της γυναίκας, ΣΕΒΑΣΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Αφού έχει ξεκαθαρισθεί ότι δεν θα υπάρχει τεκνοθεσία με παρένθετη μητέρα.Αφού είπαν επανειλλημμένα ότι δεν θέλουν παρένθετες μητέρες και εμπορευματοποίηση της γυναίκας, ΣΕΒΑΣΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ.
Αυτό ισχυρίσθηκαν τα άτομα στη Βουλή;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Αστείες δικαιολογίες των Λοάτικιδων. Ναι μεν δεν θα αναγνωρίζεται παρένθετη μητέρα, ΑΛΛΑ, θα αναγνωρίζονται ως τέκνα παιδιά που αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή με αυτό τον τρόπο. Δηλαδή, μια τρύπα στο νερό.Αφού έχει ξεκαθαρισθεί ότι δεν θα υπάρχει τεκνοθεσία με παρένθετη μητέρα.
Ξέρεις τι έκανε το Ισραήλ για τον ίδιο λόγο και ως προάσπιση του δικού τους Νομοσχεδίου; ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ παιδιά από παρένθετη μητέρα, ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. Ούτε DNA ούτε τίποτα, απλώς ΔΕΝ τα αναγνωρίζει. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ προς άπαντες ψυχικά διαταραγμένους.
Αυτο θα περασει σε επομενο νομοσχεδιο οχι αναγκαστικα απο αυτη την κυβερνηση.Αφού έχει ξεκαθαρισθεί ότι δεν θα υπάρχει τεκνοθεσία με παρένθετη μητέρα.
Αν περασουν ολα μαζι η αντιδραση θα ειναι μεγαλυτερη.
Η θεωρια του φρυνου!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 841
- Πόντοι
- 96
Aς γράψω και εγώ την αποψάρα μου (όπως λέει και ο γκαίϋ Φώτης στην ΕΡΤ-1) ως πρώην αριστερός από αριστερή-κομμουνιστική οικογένεια,έχοντας διαβάσει διαγωνίως τις τρεις τελευταίες σελίδες του νήματος...
Εάν το ΚΚΕ ερχόταν στην εξουσία,θα κάνανε κουμάντο (ως Κομμισάριοι) κάτι τυπάκια σαν τον Λένιν από την Αμαλιάδα a.k.a. Μπογιόπουλος Νικόλας (ακούστε τον κάθε απόγευμα στο ραδιόφωνο του Ρίαλ ΕφΕμ για να καταλάβετε τι γράφω) και τότε θα κλαίγατε και κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ για τις "ΧΟΥΝΤΕΣ" του Κούλη,του Τσίπρα,του ΠΑΣΟΚ κτλ κτλ κτλ κτλ
Θα γαμάγανε άνετα ΜΟΝΟΝ όσοι "είχανε άκρες" στο Κόμμα και οι σάπιες Σοβιετικές γιαγιούλες θα ήτανε το στάνταρ μουνί για να ξεχαρμανιάσεις...!
Κάθε παρεκτροπή θα ήτανε λόγος για μπαγλάρωμα (παρ΄εκτός και έπεφτε τηλεφώνημα από καμμιά Οργάνωση Βάσης) καθότι "αφήνεις την σαπίλα του Καπιταλισμού να δηλητηριάσει την πορεία προς τον Σοσιαλισμό"
Και κάτι τελευταίο (όχι δικό μου αλλά κλεμμένο από έναν ΜΕΓΑΛΟ)
Μαλάκες μου,συνεκρούσθη ο Κομμουνισμός με τον Καπιταλισμό που σε κάνει να εργάζεσαι ωσάν ζόμπι ακόμα και στον ύπνο σου, ρουφώντας κάθε ικμάδα ενέργειας και χρόνου και έχασε κατά κράτος!Διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη!Για τέτοιο απάνθρωπο σύστημα ομιλούμε!
Εάν το ΚΚΕ ερχόταν στην εξουσία,θα κάνανε κουμάντο (ως Κομμισάριοι) κάτι τυπάκια σαν τον Λένιν από την Αμαλιάδα a.k.a. Μπογιόπουλος Νικόλας (ακούστε τον κάθε απόγευμα στο ραδιόφωνο του Ρίαλ ΕφΕμ για να καταλάβετε τι γράφω) και τότε θα κλαίγατε και κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ για τις "ΧΟΥΝΤΕΣ" του Κούλη,του Τσίπρα,του ΠΑΣΟΚ κτλ κτλ κτλ κτλ
Θα γαμάγανε άνετα ΜΟΝΟΝ όσοι "είχανε άκρες" στο Κόμμα και οι σάπιες Σοβιετικές γιαγιούλες θα ήτανε το στάνταρ μουνί για να ξεχαρμανιάσεις...!
Κάθε παρεκτροπή θα ήτανε λόγος για μπαγλάρωμα (παρ΄εκτός και έπεφτε τηλεφώνημα από καμμιά Οργάνωση Βάσης) καθότι "αφήνεις την σαπίλα του Καπιταλισμού να δηλητηριάσει την πορεία προς τον Σοσιαλισμό"
Και κάτι τελευταίο (όχι δικό μου αλλά κλεμμένο από έναν ΜΕΓΑΛΟ)
Μαλάκες μου,συνεκρούσθη ο Κομμουνισμός με τον Καπιταλισμό που σε κάνει να εργάζεσαι ωσάν ζόμπι ακόμα και στον ύπνο σου, ρουφώντας κάθε ικμάδα ενέργειας και χρόνου και έχασε κατά κράτος!Διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη!Για τέτοιο απάνθρωπο σύστημα ομιλούμε!
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.177
- Πόντοι
- 371
Ένα κόμμα το οποίο δε έπρεπε καν να υπάρχει στην Βουλή κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Κάπου πρέπει να αποθηκευτούν και οι θρησκόληπτοι που δεν πιστεύουν στο Θεό.Ένα κόμμα το οποίο δε έπρεπε καν να υπάρχει στην Βουλή κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.177
- Πόντοι
- 371
Α γειά σου !!!Κάπου πρέπει να αποθηκευτούν και οι θρησκόληπτοι που δεν πιστεύουν στο Θεό.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Κανένα κόμμα απο τα υπάρχοντα δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην βουλή.ποια βουλη,πουθενα δε θα επρεπε να υπαρχει το ΚΚΕ.ενα κομμα κολλημενων πανηλιθιων που οποιος δεν ειναι μαζι τους ειναι ναζιστης φασιστας.
Το ΚΚΕ ξέρουμε τι είναι, μας ήρθε από τους άλλους όμως..
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
Κουτσουμπας επίτιμο μέλος bou
Δ.Κουτσούμπας: «Η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους»
«Θεσμοθετείτε πτυχία με τιμή αντί για πτυχία με αξία, τα οποία θέλουν οι φοιτητές» είπε
www.pronews.gr
Οι φοιτήτριες θα αναζητήσουν sugar daddies, οι φοιτητές πως θα χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους; Δεν μας τα λέει ολοκληρωμένα ο πρόεδρας, εκτός αν στο λόγο του υποβόσκει λίγο σεξισμόςΚουτσουμπας επίτιμο μέλος bou
Δ.Κουτσούμπας: «Η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους»
«Θεσμοθετείτε πτυχία με τιμή αντί για πτυχία με αξία, τα οποία θέλουν οι φοιτητές» είπεwww.pronews.gr
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.413
- Πόντοι
- 446
Δεν κοιτάνε λιγο τα εγκλήματα που έκαναν ενάντια στην Ελλάδα την περιοδο του εμφυλίου πολέμου και στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο που θέλανε να καταστρέψουν τον παρθενονα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 63