Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εμενα η γνωμη μου ειναι οπως εχω ξαναπει οτι ολοι κοιτανε πως θα φοροδιαφυγουν . Ομως αλλες δυνατοτητες εχει ενας υπουργος και αλλες ενας πολιτης . Η νοοτροπια ομως ειναι η ιδια. Και ο πολιτης αν μπορουσε να συστασει οφσορ θα το εκανε πιστευω, αλλα με τα 600 ευρω δεν μπορει. Ο υπουργος που παιρνει 12000 μπορει

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Aν ηταν ενταξει ο Βουλγαρακης και η κυβερνηση , οι πολιτες θα ηταν και αυτοι συνεπεις στη φορολογια τους ; 
Όχι βέβαια! Αλλά όταν η εξουσία διδάσκει τους τρόπους αποφυγής των νόμων της, κλαφ'τα!
Εμενα η γνωμη μου ειναι οπως εχω ξαναπει οτι ολοι κοιτανε πως θα φοροδιαφυγουν . Ομως αλλες δυνατοτητες εχει ενας υπουργος και αλλες ενας πολιτης .
Υποτίθεται πως ψηφίζουμε καλύτερους από εμάς. Ενάρετους πολιτικούς που δεν βάζουν πάνω από όλα την προσωπική τους ιδιοτέλεια. Υποτίθεται λεμε.
που ακριβως κωλυεται ο κυρ κωστας???
Στο ότι α) δεν ξέρει καν πως να το κανει (πρέπει να πληρώσει για να μάθει) β) δεν αξίζει ενδεχομένως καν τον κόπο σε σχέση με το ύψος του φόρου που θα γλυτώσει. Άρα αυτός που του αναλογούν λίγοι φόροι θα τους πληρώσει, ο άλλος με τα πολλά θα τη σκαπουλάρει.
Η συνήθης Ελληνική παράνοια.

Επισκέπτης
poly sosta kapioi apantisa gia to basket sto onoma MACABI. Episis pera apo tin omada, MACABI einai i proti onomasia tou KKE prin onomastei KKE, yparxei plireis istoria tou KKE sto evraiko mouseio sti plaka. Sineto tha eitan kai mia episkepsi ekei pera apo to basket
MACABI ... η οπως αλλιως , με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ,ειναι η ομαδα μπασκετ , του Ισραηλ ! Σε περιπτωση που θελησεις να αλλαξεις την γλωσσα , αν θελεις βεβαια , μαλλον θα γινεις κατανοητοτερη !

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ρε παιδια ποτε δε περιμενα να δω καποια στιγμη οτι οι ΚΚΕδες εχουν δικιο
στις "αναχρονιστικες" και "ουτοπικες" τους θεσεις.
Η ασυδοτη αγορα δεν ειναι μονοδρομος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Προσωπικά δεν με πιάνει το Ε.Τ.ΑΚ. οπότε δεν έχω μπει στο δίλημμα.
Δόκτωρ σε τσαντήρι ή σε κοντέϊνερ μένετε;

Αλλά και εκεί υπάρχουν διακρίσεις. Γιατί την κομπίνα αυτή δεν μπορεί να την εφαρμόσει εύκολα ο κάθε κυρ Κώστας που δεν παντρεύτηκε μια Πελέκη, μένει στην Καλλιθέα και έχει ένα πατρικό στην Αργαλαστή. :headbang: :headbang:
Αργαλαστή;

Όπως Αργαλαστή Πηλίου;

Δόκτωρ, λυπάμαι που θα σας απαγοητεύσω, αλλά είναι υποχρέωση μου να σας ενημερώσω ότι εμείς στα μέρ' μας έχουμε απ'ευθείας σύνδεση με τα Καϊμάν (Αμάν, αμάν δις).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδια ποτε δε περιμενα να δω καποια στιγμη οτι οι ΚΚΕδες εχουν δικιο
στις "αναχρονιστικες" και "ουτοπικες" τους θεσεις.
Η ασυδοτη αγορα δεν ειναι μονοδρομος.

Πάλι καλά που το κατάλαβες.    :)

driver2222

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
poly sosta kapioi apantisa gia to basket sto onoma MACABI. Episis pera apo tin omada, MACABI einai i proti onomasia tou KKE prin onomastei KKE, yparxei plireis istoria tou KKE sto evraiko mouseio sti plaka. Sineto tha eitan kai mia episkepsi ekei pera apo to basket

για κάνε το πιο κατανοητά εγώ κάτι άκουσα για την ΑΕΚ

Επισκέπτης
Ριζα του ΚΚΕ ειναι το ΣΕΚΕ,που ριζα του ειχε την Φεντερασιον με πρωτεργατη τοτε τον Μπεναρογια,Εβραιο απο την θεσσαλονικη.

Αυτο για μενα δεν λεει τιποτε βεβαια,για ατομα τυπου yrett,λακης κλπ δεν ξερω καθοτι δεν ειμαι γιατρος.

driver2222

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ριζα του ΚΚΕ ειναι το ΣΕΚΕ,που ριζα του ειχε την Φεντερασιον με πρωτεργατη τοτε τον Μπεναρογια,Εβραιο απο την θεσσαλονικη.

Αυτο για μενα δεν λεει τιποτε βεβαια,για ατομα τυπου yrett,λακης κλπ δεν ξερω καθοτι δεν ειμαι γιατρος.
αν ήσουν ψυχίατρος θα ήσουν και απαραίτητος εδώ.

Επισκέπτης

...Να σου πω την αληθεια...επειδη μενω στον Περισσο , ετοιμαζομουν να παω μεχρι τα γραφεια να ρωτησω ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ηξερα και γω και αυτο δειχνει και σ'ενα DVD που ειχε ο Ριζοσπαστης ! Ειπα να κανω τον μαλακα , μην γινω ρεζιλι !

Επισκέπτης
αν ήσουν ψυχίατρος θα ήσουν και απαραίτητος εδώ.
...Χτυπηστε την πορτα 5-6 ποστ παραπανω !!! Η αληθεια ειναι , παντως , οτι με οσα εχουν γραφτει εδω ... η συμβουλες του ΔΟΚΤΩΡΟΣ (ο οποιος , δυστυχως , ητο μονον ΨΥΧΑΝΑΛΗΤΗΣ και ουχι ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ) μαλλον θα βοηθουσαν , την ροη του νηματος!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
...Να σου πω την αληθεια...επειδη μενω στον Περισσο , ετοιμαζομουν να παω μεχρι τα γραφεια να ρωτησω ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ηξερα και γω και αυτο δειχνει και σ'ενα DVD που ειχε ο Ριζοσπαστης ! Ειπα να κανω τον μαλακα , μην γινω ρεζιλι !
βαλε να παο εγο ετσι κιαλιοσ ιμε μαλακασ και ρεζιλις ,κανενα προβλιμας

driver2222

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

αν πας στα γραφεία της ΑΕΚ έχουν φωτογραφια του Ζέρβα η ΑΕΚ ήταν η ομάδα του κυβερνητικού στρατού στον συμοριτοπόλεμο Αθλητική Ένωση Κομμουνιστοφάγων

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αν πας στα γραφεία της ΑΕΚ έχουν φωτογραφια του Ζέρβα η ΑΕΚ ήταν η ομάδα του κυβερνητικού στρατού στον συμοριτοπόλεμο Αθλητική Ένωση Κομμουνιστοφάγων
κλαψασ ρε !!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Βεβαιως...επισης,η Γη ειναι επιπεδη , τα ναρκωτικα ειναι ακινδυνα και ο γαιδαρος ειναι ξαδελφος του Ντοναλντ Ντακ ! Υ.Γ. Σε ποιον πολεμο , ακριβως αναφερεσαι , αν επιτρεπεται ?

driver2222

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βεβαιως...επισης,η Γη ειναι επιπεδη , τα ναρκωτικα ειναι ακινδυνα και ο γαιδαρος ειναι ξαδελφος του Ντοναλντ Ντακ ! Υ.Γ. Σε ποιον πολεμο , ακριβως αναφερεσαι , αν επιτρεπεται ?

με τους Πέρσες στην μάχη της Αλαμάνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom