Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.107
Πόντοι
7.195
δεν ξερεις αν σε τσουζει ; βαλε και συ λιγο λιμπαντικο  :2funny: :2funny: :2funny:

να σου πω λιπαντικο και μαλιστα με το βαρελι γραφει το ΙΚΑ και ο ΕΟΠΥΥ σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ διοτι το χρειαζονται μολις ασχοληθει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ μαζι τους !!!!!

κοριτσι στησου στην ουρα....

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
1044315_548868598506994_902872601_n.jpg

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Πιπούλη διάβασε και το νέο βιβλίο του Νίκου Μπογιοπουλου: "Είναι η υποκρισία ηλίθιε". Πρόκειται για ένα πολιτικό μυθιστόρημα για ένα κόμμα που ζητά 1.200 ευρώ μισθό και μηδενικές απολύσεις από τους άλλους επιχειρηματίες και στη δική του επιχείρηση δίνει 6 κατοστάρικα και όταν δε βγαίνει την πουλάει και απολύει όλους τους εργαζόμενους. Νομίζω είναι από τις εκδόσεις ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Παλι τα ιδια θα λεμε?
Για το ΚΚΕ, οταν κλεινει μια δικη του επιχειρηση, φταιει ο κακος καπιταλισμος.
Οταν κλεινει μια αλλη επιχειρηση, φταιει ο επιχειρηματιας που επιδιωκει βαρβαρα το κερδος.
Τα εχουν λυσει αυτα οι φιλοι μας οι κομμουνιστες.
:2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αυτα να τα λετε μεταξυ σας να αυτοδικαιολογειστε η οικονομια ηταν η αιτια  που εκανε εκλογες το λαθος του γιωργου ηταν που δεν εκανε ελεγχο αμεσως και βασιστηκε στην ψευτοσυναινεση του πιτσαδορου  και αυτο το πληρωσε
Δεν εχουν περασει και δεκα χρονια Γιαννη, μια χαρα θυμομαστε.
Ακομη θυμαμαι τον Παπακωνσταντινου να λεει σαν εκπροσωπος του κομματος οτι το ΠΑΣΟΚ θα οδηγησει τη χωρα σε εκλογες με αφορμη τον ΠτΔ "για το καλο της Χωρας".
Και ο Καραμανλης τις εκανε τεσσερις μηνες νωριτερα, για να παψετε να βυσσοδομείτε.
Εσεις εκβιασατε τις εκλογες, εσεις τις προκαλεσατε.
Και λουστηκατε το αποτελεσμα. Αντι να αφησετε τη ΝΔ να εξαντλησει την τετραετια ως το 2011, λυσσαξατε να κυβερνησετε. Και τελικα το 2011 αντι να εχετε 48% μετα απο οκτω χρονια ΝΔ, βρεθηκατε να εχετε 13%. Ή αλλιως, "πώς ενα αρρωστο για εξουσια κομμα, αποσυντιθεται εξαιτιας της απληστιας του..."

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και τελικα το 2011 αντι να εχετε 48% μετα απο οκτω χρονια ΝΔ, βρεθηκατε να εχετε 13%. Ή αλλιως, "πώς ενα αρρωστο για εξουσια κομμα, αποσυντιθεται εξαιτιας της απληστιας του..."

Αυτό στα υπόψιν και για εσάς όπου να'ναι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτό στα υπόψιν και για εσάς όπου να'ναι...
Σορυ αρχηγε μου, αλλά εγω βλεπω ποιοτικη διαφορα αναμεσα στα δυο κομματα, τοσο σε ηθος οσο και σε τροπο διακυβερνησης. Και δικαιωνομαι απο το οτι η ΝΔ δεν πεφτει εδω και ενα χρονο απο τα ποσοστα του Ιουνιου 2012.
Το ξερω οτι ισως δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος, αλλά αυτη ειναι η αποψη μου και στο κατω κατω ολοι την αποψη μας λεμε.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σορυ αρχηγε μου, αλλά εγω βλεπω ποιοτικη διαφορα αναμεσα στα δυο κομματα, τοσο σε ηθος οσο και σε τροπο διακυβερνησης. Και δικαιωνομαι απο το οτι η ΝΔ δεν πεφτει εδω και ενα χρονο απο τα ποσοστα του Ιουνιου 2012.
Το ξερω οτι ισως δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος, αλλά αυτη ειναι η αποψη μου και στο κατω κατω ολοι την αποψη μας λεμε.
Δεν πέφτει αλλά και δεν ανεβαίνει.

Με 29% πάντως δεν έχεις αυτοδυναμία(υπόψιν).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν πέφτει αλλά και δεν ανεβαίνει.

Με 29% πάντως δεν έχεις αυτοδυναμία(υπόψιν).
Μεχρι τα μεσα του 2014, ο στοχος ειναι τουλαχιστον να μην πεφτει και να ειναι πρωτη.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και δικαιωνομαι απο το οτι η ΝΔ δεν πεφτει εδω και ενα χρονο απο τα ποσοστα του Ιουνιου 2012.

Κοίτα κάποτε θα λες γιατί δεν κάνατε εκλογές αυτό το καλοκαίρι μια φορά. Εδώ θα είμαστε. Οπότε υπό αυτήν την έννοια βρισκόσαστε ακριβώς στην ίδια πορεία με αυτήν που περιέγραψες. Ήδη τα συνεταιράκια σας δημοσκοπικά (μιας και το επικαλείσαι ο ίδιος) από το 18%+ των εκλογών έχουν φτάσει στο 12% (και λιγότερο αλλά έστω εκεί χάριν της κουβέντας)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μεχρι τα μεσα του 2014, ο στοχος ειναι τουλαχιστον να μην πεφτει και να ειναι πρωτη.
Μετά πάμε ανάμπτυξη και τα ποσοστά θα ανέβουν;;;; :2funny:

Μοιραία στην κυβέρνηση η ΝΔ θα τρώει την φθορά με ό,τι κάνει(που δεν θα αρέσει στον λαό) και μοιραία θα φέρει τον Σύριζα και το ολοκληρωτικό χάος αυτό. ;)

Μετά η Χ.Α. για να φτιάξει κράτος. :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μετά πάμε ανάμπτυξη και τα ποσοστά θα ανέβουν;;;; :2funny:

Μοιραία στην κυβέρνηση η ΝΔ θα τρώει την φθορά με ό,τι κάνει(που δεν θα αρέσει στον λαό) και μοιραία θα φέρει τον Σύριζα και το ολοκληρωτικό χάος αυτό. ;)

Μετά η Χ.Α. για να φτιάξει κράτος. :sunglasses:
...Και μετα ο ανθρωπος θα ανακαλυψει παλι τον τροχο.
Σαμαρας ως το 2019 τουλαχιστον τύποι.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
...Και μετα ο ανθρωπος θα ανακαλυψει παλι τον τροχο.
Σαμαρας ως το 2019 τουλαχιστον τύποι.
Πολύ αισιόδοξος είσαι.... :2funny:
και αν δεν βλέπεις την πολιτική αστάθεια της κυβέρνησης(και της επόμενης που θα έρθει) και αιθεροβάμων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πολύ αισιόδοξος είσαι.... :2funny: και αν δεν βλέπεις την πολιτική αστάθεια της κυβέρνησης(και της επόμενης που θα έρθει) και αιθεροβάμων.
Σου λεω κατι να το εχεις υποψη σου.
Απο την 25ετή εμπειρια μου στα πολιτικα πραγματα, ξερω οτι μια κυβερνηση ειναι ασταθης και τεινει να πεσει, μονο οταν υπαρχει αλλη ετοιμη να αναλαβει.
Οχι, δεν υπαρχει καμία ασταθεια αυτη τη στιγμη.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σου λεω κατι να το εχεις υποψη σου.
Απο την 25ετή εμπειρια μου στα πολιτικα πραγματα, ξερω οτι μια κυβερνηση ειναι ασταθης και τεινει να πεσει, μονο οταν υπαρχει αλλη ετοιμη να αναλαβει.
Οχι, δεν υπαρχει καμία ασταθεια αυτη τη στιγμη.
Επειδή δεν είναι έτοιμος ο Σύριζα να κυβερνήσει και ίσως δεν θα είναι ποτέ σημαίνει πως η ΝΔ θα κυβερνάει για τα επόμενα 10-20 χρόνια;
Συλλογισμός είναι αυτός τώρα;;;;

Η χώρα έχει μπει σε κατάσταση τέτοια που οι κυβερνήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη με εξουσία μικρότερη των 2 ετών...εδώ θα'μαστέ θα το δεις(από Οκτώβριο που θα έρθουν νέα μέτρα).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Επειδή δεν είναι έτοιμος ο Σύριζα να κυβερνήσει και ίσως δεν θα είναι ποτέ σημαίνει πως η ΝΔ θα κυβερνάει για τα επόμενα 10-20 χρόνια;
Συλλογισμός είναι αυτός τώρα;;;;

Η χώρα έχει μπει σε κατάσταση τέτοια που οι κυβερνήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη με εξουσία μικρότερη των 2 ετών...εδώ θα'μαστέ θα το δεις(από Οκτώβριο που θα έρθουν νέα μέτρα).
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ακριβως.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αρκεί να σου κάτσει....γιατί μην θεωρείς σίγουρη την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ για πολύ ακόμα.
Μετά να σε δω σε τρικομματική βουλή(ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α.) τι θα κάνεις και με ποιον θα συγκυβερνήσεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom