doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]-u0QH_b-CnM[/youtube]Ποια είπαμε οτι είναι η θέση του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά;
[youtube=425,350]-u0QH_b-CnM[/youtube]Ποια είπαμε οτι είναι η θέση του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά;
αστα τωρα αυτα και βρισε καμμια μανα που ξερεις να το κανεις καλα υπο την ανοχη παντα των υπευθυνων.....Πρέζα όταν πιεις / γίνεσαι ευθύς / βασιλιάς διχτάτορας / θεός και κοσμοκράτορας
(Λαϊκόν άσμα)
αστα τωρα αυτα και βρισε καμμια μανα που ξερεις να το κανεις καλα υπο την ανοχη παντα των υπευθυνων.....
!!!!!!!!!!!
ε τι ψεματα λεω;;;;;;
ε τι ψεματα λεω;;;;;;
δεν σταματησε να βριζει μαναδες χτες και πρασινησε για 12 ωρες ο κλαψομουνης.....
αφου ειναι τσατσος και εχει προστασια απο τους υπευθυνους του σαιτ ο παπιοςε τι ψεματα λεω;;;;;;
δεν σταματησε να βριζει μαναδες χτες και πρασινησε για 12 ωρες ο κλαψομουνης.....
για σενα μιλαμε τσατσονι, κλασσικε τυπε βαζελου ....Ναι ρε, πολύ βύσμα ο Πλέζουρας λέμε.....
κοίτα επειδή με λες και ευμετάβλητο μη με αναγκάσεις να το παρω πίσω.Ας όψεται το οτι δεν θέλω να ξανα-τσακωθώ μαζί σου.
Αλλά η "ότι θυμάμαι χαίρομαι" στάση σου, μαζί με την προστασία που δίνεις στους αλήτες, είναι αξιοπερίεργη.
Προχτές το βράδυ, αν δεν κάνω λάθος, μου ζητούσες συγγνώμη.
και την ζητησες και δημοσια οποτε δεν υπηρχε λογος να το παρουσιασει ετσι οπως το ειπε και καλα οτι σε ''εδωσε''κοίτα επειδή με λες και ευμετάβλητο μη με αναγκάσεις να το παρω πίσω.
Και επί της ουσίας ζήτησα συγγνώμη για τη μάνα σου που στην τελική δε μου φταίει σε τίποτα.
που να ηξερε η γυναικα οτι γεννησε παπια και εξελιχθηκε σε ρουφιανο και κλαψομουνηκοίτα επειδή με λες και ευμετάβλητο μη με αναγκάσεις να το παρω πίσω.
Και επί της ουσίας ζήτησα συγγνώμη για τη μάνα σου που στην τελική δε μου φταίει σε τίποτα.
κατι ξερανε οι αλλοι με τον καιαδα....που να ηξερε η γυναικα οτι γεννησε παπια και εξελιχθηκε σε ρουφιανο και κλαψομουνη
ο περσονας ειναι παντελονατος ρε τι σχεση εχει με τον αλλον τον δοσιλογοκαι την ζητησες και δημοσια οποτε δεν υπηρχε λογος να το παρουσιασει ετσι οπως το ειπε και καλα οτι σε ''εδωσε''
αλλα ειπαμε αυτος εχει γεννηθει ετσι δεν αλλαζει με τιποτα....
κοίτα επειδή με λες και ευμετάβλητο μη με αναγκάσεις να το παρω πίσω.
αυτος φταιει ρε που σου δινει αξια με το να σου μιλαει αντι να σε πλακωνει η εστω να σε φτυνει.....Το ξέρω.
Αν και έκανες δυο μήνες για να ζητήσεις αυτή τη συγγνώμη που όφειλες.
Και -δυστυχώς- το έκανες πάνω στην πρεμούρα σου μην μπαναριστεί ο Πλέζουρας.
Αν και δεν δεν συνέτρεχε τέτοιος λόγος βεβαίως, όπως όλοι είδαμε.
Οι τσάτσοι και οι γλύφτες δεν μπανάρονται ποτέ.
Άσε λοιπόν τα σάπια.
Αν είναι να κουβεντιάζεις μαζί μου, θα το κάνεις χωρίς να αλλάζεις θέση κάθε πέντε λεπτά.
Ή, αν το κάνεις, μην παραπονιέσαι που στο χτυπάω.
το εχουμε καταλαβει αυτο απο χτες με την δικη σου περιπτωση.....
Και -δυστυχώς- το έκανες πάνω στην πρεμούρα σου μην μπαναριστεί ο Πλέζουρας.
Αν και δεν δεν συνέτρεχε τέτοιος λόγος βεβαίως, όπως όλοι είδαμε.
Τρικυμία εν κρανίω....
Ολοι γνωρίζουν βάσει της δικής σου λογικής ότι ο Πλέ είναι ο Τζιο του σάιτ...
ταπαμε εδώ και πολύ καιρό.
Δια ποίον λοιπόν λόγο να κάνω κάτι εγώ για να μην μπαναριστεί ο πλέ;
αλλωστε ξέρω, ξέρεις, ξέρουμε ότι και 100 γαμωμάνες να ρίξει πάλι αύριο θα γράφει.
Η λογική σου δείχνει, ή πανικό, ή νεύρα, ή αστοχία υλικού.
διάλεξε και πάρε.
Υ.Γ.
προσπαθώ επίσης να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις όταν ξέρεις ότι με τα σίδερα δεν παίζουν.
Αλλο μαγκιά και άλλο μαλακία.
αν ο πλε ειναι ο τζιο τοτε ο φεθρυ ποιος ειναι?Τρικυμία εν κρανίω....
αλλωστε ξέρω, ξέρεις, ξέρουμε ότι και 100 γαμωμάνες να ρίξει πάλι αύριο θα γράφει.
διάλεξε και πάρε.
Υ.Γ.
προσπαθώ επίσης να καταλάβω τι προσπαθείς να κάνεις όταν ξέρεις ότι με τα σίδερα δεν παίζουν.
και η ουσια τελικα ποια ειναι;;;;;Τρικυμία εν κρανίω....
διάλεξε και πάρε.
Υ.Γ.
εχεις αποδειξεις και επιχειρηματα οτι ο κομμουνιστης δεν ειναι ανθρωπιστης?