Καλά μίλα με κανένα σκλυροπυρηνικό κουμμουνιστή (απ αυτούς που κάνουν ΤΩΡΑ κουμάντο στο κόμμα) να σου πει ποια θα είναι τα πρώτα 5 μέτρα που θα πάρει το ΚΚΕ όταν λάβει την εξουσία και μετά μίλα.
Θα πάρει δάνειο η Τύπο τύπε;
Καλά μίλα με κανένα σκλυροπυρηνικό κουμμουνιστή (απ αυτούς που κάνουν ΤΩΡΑ κουμάντο στο κόμμα) να σου πει ποια θα είναι τα πρώτα 5 μέτρα που θα πάρει το ΚΚΕ όταν λάβει την εξουσία και μετά μίλα.
Μην ανησυχείς ρε αυτοί θα έχουν πεθάνει μέχρι να πάρει το ΚΚΕ την εξουσία.Καλά μίλα με κανένα σκλυροπυρηνικό κουμμουνιστή (απ αυτούς που κάνουν ΤΩΡΑ κουμάντο στο κόμμα) να σου πει ποια θα είναι τα πρώτα 5 μέτρα που θα πάρει το ΚΚΕ όταν λάβει την εξουσία και μετά μίλα.
Το διάβασα στο newsit πριν από κανένα 2ωρο. Τώρα δε μπορώ να το βρω τ άρθρο το μόνο που βρίσκω είναι αυτό που γίνεται αναφορά για τις καταγγελίες "Μπορεί να υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των ναυτεργατικών σωματείων, μπορεί να υπάρχουν απίστευτες καταγγελίες για τη στάση του ΠΑΜΕ..."Μιλάμε για επώνυμες καταγγελίες ή ανώνυμες σε blogs κτλ;;;
Μήπως απλά είναι συκοφαντίες όπως συνηθίζεται;;;
Άρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αλλά μια φλου κατάσταση,εσύ πώς μιλάς συγκεκριμένα;;;Το διάβασα στο newsit πριν από κανένα 2ωρο. Τώρα δε μπορώ να το βρω τ άρθρο το μόνο που βρίσκω είναι αυτό που γίνεται αναφορά για τις καταγγελίες "Μπορεί να υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των ναυτεργατικών σωματείων, μπορεί να υπάρχουν απίστευτες καταγγελίες για τη στάση του ΠΑΜΕ..."
Ποιά σωματεία? Οι σφραγίδες?
Άρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αλλά μια φλου κατάσταση,εσύ πώς μιλάς συγκεκριμένα;;;
Ρε βλάχο έγινες κομμούνι;;;Εντάξει, σοβαρη πηγή ο σκαι... όπως και ο αντεννα,
που προχθες ειπε πως εκτος απο τη νησιωτική ελλάδα
θα αντιμετωπίσει τεραστιο πρόβήμα στον τουρισμό και η ηπειρωτική...
κανάλια των εφοπλιστων και τα δυο...ελεεινά παπαγαλάκια....
Άρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αλλά μια φλου κατάσταση,εσύ πώς μιλάς συγκεκριμένα;;;
Καλά δώσε μου τη λίστα με τις "σοβαρές" πηγές που σου έχει πει το κόμμα. Για να ξέρω και εγώΕντάξει, σοβαρη πηγή ο σκαι... όπως και ο αντεννα,
Κουμουνι ναι. Συριζα ποτεΡε βλάχο έγινες κομμούνι;;;
Εντάξει, σοβαρη πηγή ο σκαι... όπως και ο αντεννα,
Καλά δώσε μου τη λίστα με τις "σοβαρές" πηγές που σου έχει πει το κόμμα. Για να ξέρω και εγώ
Άσε ρε βλάχο που έχεις και ναυτικούς συγγενείς!!!! Κάνε στην άκρη σου λέω. Από νησί είμαι και έχω το μισό μου σόι στο επάγγελμα. Συν ότι και εγώ στο επάγγελμα είμαι και ξέρω σου λέω. Έχω φάει το Πέραμα με το κουτάλι ενώ εσύ δε ξέρεις ΚΑΝ που πέφτει.Αναπαράγεις ρε φιλαρακο το ιδιο κείμενο απο 10 πηγές..
Ασε να ξέρουμε κάτι παραπάνω που οι μισοι μας συγγενεις ειναι ναυτικοι εν ενεργεια και συνταξιουχοι,
οι μεν απλήρωτοι γιατι το κρατος χρωσταει κατι εκατομμύρια στις άγονες,
οι δε να μην μπορουν να πάρουν ουτε φάρμακα...
Ασε... πες το παραμυθάκι σου σε κανέναν άλλο....
Άσε ρε βλάχο που έχεις και ναυτικούς συγγενείς!!!! Κάνε στην άκρη σου λέω. Από νησί είμαι και έχω το μισό μου σόι στο επάγγελμα. Συν ότι και εγώ στο επάγγελμα είμαι και ξέρω σου λέω. Έχω φάει το Πέραμα με το κουτάλι ενώ εσύ δε ξέρεις ΚΑΝ που πέφτει.
Άντε να βρεις τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ να αποφασίσετε που θα επεμβείτε με "δημοκρατικές" διαδικασίες.
μήπως θες να πεις καραβοκύρηδες????Μπας και το σόι σου είναι όλοι καπεταναίοι?
ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει κόσμος απλήρωτος και φυσικά έτσι όπως πάει το πράγμα με τους εφοπλιστές θα εξαφανιστεί το επάγγελμα του έλληνα ναυτικού.Τι δουλειά έχει ρε το πέραμα με αυτό που γίνεται τώρα?
Υπάρχει ή δεν υπάρχει κόσμος απλήρωτος στη ακτοπλοΐα?
Μπας και το σόι σου είναι όλοι καπεταναίοι?
Μπορεί τωρα να πάει να πάρει φάρμακα κάποιος που είναι ασφαλισμένος στον οικο ναύτη?
Μήπως και θες να σου βγάλω τώρα καμιά φωτο το βιβλιάριο πάνω στην οθόνη και να στο στείλω?
Άϊντε απο δω νουμερο...
Γιατί οι περισσότεροι έλληνες ναυτικοί είναι λωστρώμοι και λαδάδες....Αν δεις η πλειοψηφία των συνταξιούχων είναι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί.μήπως θες να πεις καραβοκύρηδες????
Από οσα γνωριζω την πλειοψηφια στην ΠΝΟ την εχουν τα ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ.....ωχ αγριεψαν τα συντροφια θα βγαλουν τα κονσερβοκουτια
Τα υπολοιπα σωματεια θες να πεις...Από οσα γνωριζω την πλειοψηφια στην ΠΝΟ την εχουν τα ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ.....