Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά μίλα με κανένα σκλυροπυρηνικό κουμμουνιστή (απ αυτούς που κάνουν ΤΩΡΑ κουμάντο στο κόμμα) να σου πει ποια θα είναι τα πρώτα 5 μέτρα που θα πάρει το ΚΚΕ όταν λάβει την εξουσία και μετά μίλα.

Θα πάρει δάνειο η Τύπο τύπε;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλά μίλα με κανένα σκλυροπυρηνικό κουμμουνιστή (απ αυτούς που κάνουν ΤΩΡΑ κουμάντο στο κόμμα) να σου πει ποια θα είναι τα πρώτα 5 μέτρα που θα πάρει το ΚΚΕ όταν λάβει την εξουσία και μετά μίλα.
Μην ανησυχείς ρε αυτοί θα έχουν πεθάνει μέχρι να πάρει το ΚΚΕ την εξουσία. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μιλάμε για επώνυμες καταγγελίες ή ανώνυμες σε blogs κτλ;;;

Μήπως απλά είναι συκοφαντίες όπως συνηθίζεται;;;
Το διάβασα στο newsit πριν από κανένα 2ωρο. Τώρα δε μπορώ να το βρω τ άρθρο το μόνο που βρίσκω είναι αυτό που γίνεται αναφορά για τις καταγγελίες "Μπορεί να υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των ναυτεργατικών σωματείων, μπορεί να υπάρχουν απίστευτες καταγγελίες για τη στάση του ΠΑΜΕ..."

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το διάβασα στο newsit πριν από κανένα 2ωρο. Τώρα δε μπορώ να το βρω τ άρθρο το μόνο που βρίσκω είναι αυτό που γίνεται αναφορά για τις καταγγελίες "Μπορεί να υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των ναυτεργατικών σωματείων, μπορεί να υπάρχουν απίστευτες καταγγελίες για τη στάση του ΠΑΜΕ..."
Άρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αλλά μια φλου κατάσταση,εσύ πώς μιλάς συγκεκριμένα;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Εντάξει, σοβαρη πηγή ο σκαι... όπως και ο αντεννα,
που προχθες ειπε πως εκτος απο τη νησιωτική ελλάδα
θα αντιμετωπίσει τεραστιο πρόβήμα στον τουρισμό και η ηπειρωτική...
κανάλια των εφοπλιστων και τα δυο...ελεεινά παπαγαλάκια....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε βλάχο έγινες κομμούνι;;; :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αλλά μια φλου κατάσταση,εσύ πώς μιλάς συγκεκριμένα;;;

Καλά δώσε μου τη λίστα με τις "σοβαρές" πηγές που σου έχει πει το κόμμα. Για να ξέρω και εγώ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Εχω ακουσει και σωστα πραγματα απο το ΚΚΕ. Για παραδειγμα ελεγε απο πριν οτι η ολυμπιακη ρεμουλα ηταν αχρειαστη.
Και σημερα ακομα λεει σωστα οτι ο λαος πρεπει να καταναλωνει οτι παραγει.

Στις τωρινες συνθηκες ομως, δεν δινει απαντησεις σε σειρα απο θεματα που θα προκυψουν στην κατασταση του απομονωτισμου που προτεινει. Πως θα εξοπλιζεται ο στρατος, πως θα αντιμετωπισει τους βορειους γειτονες, ποιο κρατος θα μας συμπαρασταθει, καθως και η Κουβα και η Βολιβια ειναι στην αλλη ακρη του κοσμου.
Ακομα τι θα κανει με τους λαθρομεταναστες, αφου τα συνορα και για την ελλαδα θα εχουν κλεισει :idiot:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Και αν διαβάσεις και το άρθρο έχει και την ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Καλά δώσε μου τη λίστα με τις "σοβαρές" πηγές που σου έχει πει το κόμμα. Για να ξέρω και εγώ

Αναπαράγεις ρε φιλαρακο το ιδιο κείμενο απο 10 πηγές..
Ασε να ξέρουμε κάτι παραπάνω που οι μισοι μας συγγενεις ειναι ναυτικοι εν ενεργεια και συνταξιουχοι,
οι μεν απλήρωτοι γιατι το κρατος χρωσταει κατι εκατομμύρια στις άγονες,
οι δε να μην μπορουν να πάρουν ουτε φάρμακα...
Ασε... πες το παραμυθάκι σου σε κανέναν άλλο....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αναπαράγεις ρε φιλαρακο το ιδιο κείμενο απο 10 πηγές..
Ασε να ξέρουμε κάτι παραπάνω που οι μισοι μας συγγενεις ειναι ναυτικοι εν ενεργεια και συνταξιουχοι,
οι μεν απλήρωτοι γιατι το κρατος χρωσταει κατι εκατομμύρια στις άγονες,
οι δε να μην μπορουν να πάρουν ουτε φάρμακα...
Ασε... πες το παραμυθάκι σου σε κανέναν άλλο....
Άσε ρε βλάχο που έχεις και ναυτικούς συγγενείς!!!! Κάνε στην άκρη σου λέω. Από νησί είμαι και έχω το μισό μου σόι στο επάγγελμα. Συν ότι και εγώ στο επάγγελμα είμαι και ξέρω σου λέω. Έχω φάει το Πέραμα με το κουτάλι ενώ εσύ δε ξέρεις ΚΑΝ που πέφτει.
Άντε να βρεις τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ να αποφασίσετε που θα επεμβείτε και με "δημοκρατικές" διαδικασίες να παρετε αποφάσεις.

Την επίσημη ανακοίνωση την αμφισβητείς;; (και άσε τις άρες μάρες κουκουνάρες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Άσε ρε βλάχο που έχεις και ναυτικούς συγγενείς!!!! Κάνε στην άκρη σου λέω. Από νησί είμαι και έχω το μισό μου σόι στο επάγγελμα. Συν ότι και εγώ στο επάγγελμα είμαι και ξέρω σου λέω. Έχω φάει το Πέραμα με το κουτάλι ενώ εσύ δε ξέρεις ΚΑΝ που πέφτει.
Άντε να βρεις τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ να αποφασίσετε που θα επεμβείτε με "δημοκρατικές" διαδικασίες.

Τι δουλειά έχει ρε το πέραμα με αυτό που γίνεται τώρα?
Υπάρχει ή δεν υπάρχει κόσμος απλήρωτος στη ακτοπλοΐα?
Μπας και το σόι σου είναι όλοι καπεταναίοι?
Μπορεί τωρα να πάει να πάρει φάρμακα κάποιος που είναι ασφαλισμένος στον οικο ναύτη?
Μήπως και θες να σου βγάλω τώρα καμιά φωτο το βιβλιάριο πάνω στην οθόνη και να στο στείλω?
Άϊντε απο δω νουμερο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι δουλειά έχει ρε το πέραμα με αυτό που γίνεται τώρα?
Υπάρχει ή δεν υπάρχει κόσμος απλήρωτος στη ακτοπλοΐα?
Μπας και το σόι σου είναι όλοι καπεταναίοι?
Μπορεί τωρα να πάει να πάρει φάρμακα κάποιος που είναι ασφαλισμένος στον οικο ναύτη?
Μήπως και θες να σου βγάλω τώρα καμιά φωτο το βιβλιάριο πάνω στην οθόνη και να στο στείλω?
Άϊντε απο δω νουμερο...
ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει κόσμος απλήρωτος και φυσικά έτσι όπως πάει το πράγμα με τους εφοπλιστές θα εξαφανιστεί το επάγγελμα του έλληνα ναυτικού.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη καταγγελία ότι μπήκαν μέλη του ΠΑΜΕ στη συνέλευση και τ έκαναν πουτάνα;;;;; Αλλά φυσικά όταν είσαστε με τη πλάτη στον τοίχο λέτε άρες μάρες κουκουνάρες. Όταν σπάτε τους άλλους στο ξύλο είναι "για το καλό τους" όταν σας σπάνε οι άλλοι στο ξύλο φωνάζετε πως "δεν υπάρχει κράτος"¨...Άντε απο εδώ βλακόστρωτε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μήπως θες να πεις καραβοκύρηδες????
Γιατί οι περισσότεροι έλληνες ναυτικοί είναι λωστρώμοι και λαδάδες....Αν δεις η πλειοψηφία των συνταξιούχων είναι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

Γιατί τα τελευταία χρόνια οι εφοπλιστές δεν βάζουν στα καραβια τους Ελληνες κατώτερο πλήρωμα!
Και ο λαός προσκυνα τον Μαρινακη, Πατερα, Βαρδινογιάννη και άλλους που δίνουν δουλεία στους φιλλιπινέζους και στους ξένους! Ούτε στα κότερα τους δεν έχουν Έλληνες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom