You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για ΚΚΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;;;;
ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ;;;;;;; ΕΛΒΕΤΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;
τι πλάκα έχουν τα κουμμούνια ....
και λέγαν για το Βελόπουλο .....
ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;;;;
ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ;;;;;;; ΕΛΒΕΤΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;
τι πλάκα έχουν τα κουμμούνια ....
και λέγαν για το Βελόπουλο .....
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Eνίσχυση του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές ζητεί η Παπαρήγα
Η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ζήτησε σήμερα από τα Χανιά την ενίσχυση των δυνάμεων του κόμματος στις εθνικές εκλογές.
«Αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που θα δημιουργήσει την ελπίδα για το λαϊκό κίνημα, αυτό που θα τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει να τρομοκρατήσει είναι η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.
Μάλιστα όπως η ίδια επεσήμανε οι πολίτες πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε, «είναι το κόμμα εκείνο που στέκεται αδιάλλακτο απέναντι στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, που σημαίνει φτώχεια για τον εργάτη τον αγρότη το μικρομάγαζο».
Άρε που κατάντησε το ΚΚΕ...να ζητιανεύει ψήφους....
Η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ζήτησε σήμερα από τα Χανιά την ενίσχυση των δυνάμεων του κόμματος στις εθνικές εκλογές.
«Αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που θα δημιουργήσει την ελπίδα για το λαϊκό κίνημα, αυτό που θα τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει να τρομοκρατήσει είναι η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.
Μάλιστα όπως η ίδια επεσήμανε οι πολίτες πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε, «είναι το κόμμα εκείνο που στέκεται αδιάλλακτο απέναντι στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, που σημαίνει φτώχεια για τον εργάτη τον αγρότη το μικρομάγαζο».
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μετα τις νεες σαχλαμαρες της Αλεκας, νομιζω μπορω ευπροσωπα να ζητησω να συγχωνευθει το θρεντ αυτο στο "τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες..."Eνίσχυση του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές ζητεί η Παπαρήγα
[video]http://www.newsbomb.gr/politikh/story/121585/enishysi-toy-kke-stis-ethnikes-ekloges-zitei-i--papariga?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί δεν την μαζευούνε ρε πούστη,γιατί....Μετα τις νεες σαχλαμαρες της Αλεκας, νομιζω μπορω ευπροσωπα να ζητησω να συγχωνευθει το θρεντ αυτο στο "τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες..."
Κλειστό γκρουπ ρε γμτ θέλουν να'ναι για πάντα στον Περισσό...καλή η ιδεολογία,καλή η αντίσταση...αλλά αν δεν θες να εκλεγείς δεν υπάρχει λόγος να κατεβαίνεις στις εκλογές.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
καλή η ιδεολογία,
δωστε καλοι μου ανθρωποι
για την φουκαριαρα την ιδεολογια μου
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δε γαμιέσαι κ συ ρε,έχω πρόβλημα,δεν ξέρω τι να ψηφίσω.δωστε καλοι μου ανθρωποι
για την φουκαριαρα την ιδεολογια μου
Σαμαρά θα ρίξω μου φαίνεται για να μην βγειτέ εσείς.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μα εσυ φταις.Γιατί δεν την μαζευούνε ρε πούστη,γιατί....
Κλειστό γκρουπ ρε γμτ θέλουν να'ναι για πάντα στον Περισσό...καλή η ιδεολογία,καλή η αντίσταση...αλλά αν δεν θες να εκλεγείς δεν υπάρχει λόγος να κατεβαίνεις στις εκλογές.
Που δεν αντιλαμβανεσαι οτι ΑΥΤΟ ειναι το ΚΚΕ.
Απλώς ΕΣΥ δεν εισαι κομμουνιστης. Πώς να το κανουμε?
Να αλλαξει το ΚΚΕ για να σε συμπεριλαβει? Ε δεν προκειται.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δε γαμιέσαι κ συ ρε,έχω πρόβλημα,δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
Σαμαρά θα ρίξω μου φαίνεται για να μην βγειτέ εσείς.
η κυρια γεωργια ξερει να φτιαχνει ντολμαδακια;
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως είμαι εγώ κομμουνιστής κ δεν είναι οι κύριοι/ες του Περισσου;;;Μα εσυ φταις.
Που δεν αντιλαμβανεσαι οτι ΑΥΤΟ ειναι το ΚΚΕ.
Απλώς ΕΣΥ δεν εισαι κομμουνιστης. Πώς να το κανουμε?
Να αλλαξει το ΚΚΕ για να σε συμπεριλαβει? Ε δεν προκειται.
Tελοσπάντων Αλέκα γερά να ανεβάσεις τα ποσοστά....
Αη σηχτήρια.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ποια Γεωργία ρε μαλάκα,τί λες;;;η κυρια γεωργια ξερει να φτιαχνει ντολμαδακια;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καλο. Πολυ καλο.η κυρια γεωργια ξερει να φτιαχνει ντολμαδακια;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αντε, να εξηγησουμε στον αγέννητο το 1989.Ποια Γεωργία ρε μαλάκα,τί λες;;;
Ο Φλωρακης ελεγε οτι πριν τη συγκυβερνηση του 1989 μεταξυ ΝΔ-ενιαιου Συνασπισμου τοτε, τους εκανε το τραπεζι ο Μητσοτακης και ειχε φτιαξει η Μαρίκα ντολμαδακια.
Ε ο Τζώνης λεει τωρα, αν φτιαχνει και η Γεωργια Σαμαρα ντολμαδακια, να γινει μια νεα συγκυβερνηση με την αριστερα (αφου θα ψηφισεις ΝΔ).
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Το πρώτο αν κ αγέννητο το ήξερα...το δεύτερο σκέλος φανερώνει για άλλη μια φορά την ευφυϊα του μέσου ψηφοφόρου του πασοκ.Αντε, να εξηγησουμε στον αγέννητο το 1989.
Ο Φλωρακης ελεγε οτι πριν τη συγκυβερνηση του 1989 μεταξυ ΝΔ-ενιαιου Συνασπισμου τοτε, τους εκανε το τραπεζι ο Μητσοτακης και ειχε φτιαξει η Μαρίκα ντολμαδακια.
Ε ο Τζώνης λεει τωρα, αν φτιαχνει και η Γεωργια Σαμαρα ντολμαδακια, να γινει μια νεα συγκυβερνηση με την αριστερα (αφου θα ψηφισεις ΝΔ).
Πάντως μπράβο στον Σαμαρά σε αυτό,τον παραδέχομαι,δεν την έχει γλάστρα δίπλα του την σύζυγο όπως ο Καραμανλής την Νατάσα...σοβαρός(σε αυτό).
Ούτε ξέρω ποια είναι η σύζυγος....
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως είμαι εγώ κομμουνιστής κ δεν είναι οι κύριοι/ες του Περισσου;;;
Μην στεναχωριέσαι pz δεν είσαι η εξαίρεση.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μαλάκα γαμάτο!!!!Μην στεναχωριέσαι pz δεν είσαι η εξαίρεση.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το πρώτο αν κ αγέννητο το ήξερα...το δεύτερο σκέλος φανερώνει για άλλη μια φορά την ευφυϊα του μέσου ψηφοφόρου του πασοκ.
Πάντως μπράβο στον Σαμαρά σε αυτό,τον παραδέχομαι,δεν την έχει γλάστρα δίπλα του την σύζυγο όπως ο Καραμανλής την Νατάσα...σοβαρός(σε αυτό).
Ούτε ξέρω ποια είναι η σύζυγος....
ε κατσε ακομα δεν εγινε η πρωτη κυρια της χωρας
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μην στεναχωριέσαι pz δεν είσαι η εξαίρεση.
ε τα γνωστα σκορποχωρια τοχω γραψει εδω και καιρο
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η Νατάσα χρησιμοποιούνταν ως γλάστρα πολύ πριν γίνει πρώτη κυρία.ε κατσε ακομα δεν εγινε η πρωτη κυρια της χωρας
Αλλά μην και πεις καλή κουβέντα για τον οχθρό,εσύ ξέρεις μόνο δυαδικό σύστημα: άσπρο-καλό=Πασόκ,μαύρο-κακό=Νδ,κάτι άλλο δεν υπάρχει....
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Η Νατάσα χρησιμοποιούνταν ως γλάστρα πολύ πριν γίνει πρώτη κυρία.
Αλλά μην και πεις καλή κουβέντα για τον οχθρό,εσύ ξέρεις μόνο δυαδικό σύστημα: άσπρο-καλό=Πασόκ,μαύρο-κακό=Νδ,κάτι άλλο δεν υπάρχει....
υπαρχει και το παστιτσο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις