Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Συνημμένα

• 420191_339455976096373_258010107574294_930395_889591240_n.jpg
    420191_339455976096373_258010107574294_930395_889591240_n.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
ΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;;;;

ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ;;;;;;; ΕΛΒΕΤΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;

τι πλάκα έχουν τα κουμμούνια ....

και λέγαν για το Βελόπουλο .....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Eνίσχυση του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές ζητεί η Παπαρήγα

Η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα  ζήτησε σήμερα από τα Χανιά την ενίσχυση των δυνάμεων του κόμματος στις εθνικές εκλογές.

«Αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που θα δημιουργήσει την ελπίδα για το λαϊκό κίνημα, αυτό που θα τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει να τρομοκρατήσει είναι η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

Μάλιστα όπως η ίδια επεσήμανε οι πολίτες πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε, «είναι το κόμμα εκείνο που στέκεται αδιάλλακτο απέναντι στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, που σημαίνει φτώχεια για τον εργάτη τον αγρότη το μικρομάγαζο».

Άρε που κατάντησε το ΚΚΕ...να ζητιανεύει ψήφους.... :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα  ζήτησε σήμερα από τα Χανιά την ενίσχυση των δυνάμεων του κόμματος στις εθνικές εκλογές.

«Αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που θα δημιουργήσει την ελπίδα για το λαϊκό κίνημα, αυτό που θα τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει να τρομοκρατήσει είναι η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

Μάλιστα όπως η ίδια επεσήμανε οι πολίτες πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε, «είναι το κόμμα εκείνο που στέκεται αδιάλλακτο απέναντι στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, που σημαίνει φτώχεια για τον εργάτη τον αγρότη το μικρομάγαζο».

[video]http://www.newsbomb.gr/politikh/story/121585/enishysi-toy-kke-stis-ethnikes-ekloges-zitei-i--papariga?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

Άρε που κατάντησε το ΚΚΕ...να ζητιανεύει ψήφους.... :jerking: :jerking: :jerking:
Μετα τις νεες σαχλαμαρες της Αλεκας, νομιζω μπορω ευπροσωπα να ζητησω να συγχωνευθει το θρεντ αυτο στο "τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες..."

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μετα τις νεες σαχλαμαρες της Αλεκας, νομιζω μπορω ευπροσωπα να ζητησω να συγχωνευθει το θρεντ αυτο στο "τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες..."
Γιατί δεν την μαζευούνε ρε πούστη,γιατί.... :headbang:

Κλειστό γκρουπ ρε γμτ θέλουν να'ναι για πάντα στον Περισσό...καλή η ιδεολογία,καλή η αντίσταση...αλλά αν δεν θες να εκλεγείς δεν υπάρχει λόγος να κατεβαίνεις στις εκλογές. :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δωστε καλοι μου ανθρωποι

για την φουκαριαρα την ιδεολογια μου
Δε γαμιέσαι κ συ ρε,έχω πρόβλημα,δεν ξέρω τι να ψηφίσω. :birdman:

Σαμαρά θα ρίξω μου φαίνεται για να μην βγειτέ εσείς. :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί δεν την μαζευούνε ρε πούστη,γιατί.... :headbang:

Κλειστό γκρουπ ρε γμτ θέλουν να'ναι για πάντα στον Περισσό...καλή η ιδεολογία,καλή η αντίσταση...αλλά αν δεν θες να εκλεγείς δεν υπάρχει λόγος να κατεβαίνεις στις εκλογές. :headbang:
Μα εσυ φταις.
Που δεν αντιλαμβανεσαι οτι ΑΥΤΟ ειναι το ΚΚΕ.
Απλώς ΕΣΥ δεν εισαι κομμουνιστης. Πώς να το κανουμε?
Να αλλαξει το ΚΚΕ για να σε συμπεριλαβει? Ε δεν προκειται.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μα εσυ φταις.
Που δεν αντιλαμβανεσαι οτι ΑΥΤΟ ειναι το ΚΚΕ.
Απλώς ΕΣΥ δεν εισαι κομμουνιστης. Πώς να το κανουμε?
Να αλλαξει το ΚΚΕ για να σε συμπεριλαβει? Ε δεν προκειται.
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως είμαι εγώ κομμουνιστής κ δεν είναι οι κύριοι/ες του Περισσου;;;

Tελοσπάντων Αλέκα γερά να ανεβάσεις τα ποσοστά.... :jerking: :rockon:

Αη σηχτήρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ποια Γεωργία ρε μαλάκα,τί λες;;; :helpplea:
Αντε, να εξηγησουμε στον αγέννητο το 1989.
Ο Φλωρακης ελεγε οτι πριν τη συγκυβερνηση του 1989 μεταξυ ΝΔ-ενιαιου Συνασπισμου τοτε, τους εκανε το τραπεζι ο Μητσοτακης και ειχε φτιαξει η Μαρίκα ντολμαδακια.
Ε ο Τζώνης λεει τωρα, αν φτιαχνει και η Γεωργια Σαμαρα ντολμαδακια, να γινει μια νεα συγκυβερνηση με την αριστερα (αφου θα ψηφισεις ΝΔ).

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αντε, να εξηγησουμε στον αγέννητο το 1989.
Ο Φλωρακης ελεγε οτι πριν τη συγκυβερνηση του 1989 μεταξυ ΝΔ-ενιαιου Συνασπισμου τοτε, τους εκανε το τραπεζι ο Μητσοτακης και ειχε φτιαξει η Μαρίκα ντολμαδακια.
Ε ο Τζώνης λεει τωρα, αν φτιαχνει και η Γεωργια Σαμαρα ντολμαδακια, να γινει μια νεα συγκυβερνηση με την αριστερα (αφου θα ψηφισεις ΝΔ).
Το πρώτο αν κ αγέννητο το ήξερα...το δεύτερο σκέλος φανερώνει για άλλη μια φορά την ευφυϊα του μέσου ψηφοφόρου του πασοκ.

Πάντως μπράβο στον Σαμαρά σε αυτό,τον παραδέχομαι,δεν την έχει γλάστρα δίπλα του την σύζυγο όπως ο Καραμανλής την Νατάσα...σοβαρός(σε αυτό).
Ούτε ξέρω ποια είναι η σύζυγος....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το πρώτο αν κ αγέννητο το ήξερα...το δεύτερο σκέλος φανερώνει για άλλη μια φορά την ευφυϊα του μέσου ψηφοφόρου του πασοκ.

Πάντως μπράβο στον Σαμαρά σε αυτό,τον παραδέχομαι,δεν την έχει γλάστρα δίπλα του την σύζυγο όπως ο Καραμανλής την Νατάσα...σοβαρός(σε αυτό).
Ούτε ξέρω ποια είναι η σύζυγος....

ε κατσε ακομα δεν εγινε η πρωτη κυρια της χωρας

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε κατσε ακομα δεν εγινε η πρωτη κυρια της χωρας
Η Νατάσα χρησιμοποιούνταν ως γλάστρα πολύ πριν γίνει πρώτη κυρία.

Αλλά μην και πεις καλή κουβέντα για τον οχθρό,εσύ ξέρεις μόνο δυαδικό σύστημα: άσπρο-καλό=Πασόκ,μαύρο-κακό=Νδ,κάτι άλλο δεν υπάρχει....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Νατάσα χρησιμοποιούνταν ως γλάστρα πολύ πριν γίνει πρώτη κυρία.

Αλλά μην και πεις καλή κουβέντα για τον οχθρό,εσύ ξέρεις μόνο δυαδικό σύστημα: άσπρο-καλό=Πασόκ,μαύρο-κακό=Νδ,κάτι άλλο δεν υπάρχει....

υπαρχει και το παστιτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom