Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ψαχτε τα παλια απο τουσ παλιους οριντζιναλ !!! οχι της ασχετες μαλακιες που διαβαζει ο περισοτερος κοσμος

Συνημμένα

• cccp078.jpg
    cccp078.jpg
    144,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • cccp027.jpg
    cccp027.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μοναδικό! Κάθε φορά που θέλω να γελάσω, διαβάζω ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!

Οι υπογραμμίσεις και τονισμοί δικοί μου....

Προφανώς, τέλος εβδομάδας αφήνουν τους «νέους» να γράφουν άρθρα για να ψήνονται στο εγκεφαλικό ναϊβισμό του συντρόφου.

Ο σύντροφος-συντάκτης ζητάει: "Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος ...".

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... Εξηγήστε σε αυτούς τους πολίτες που δεν καταλαβαίνουν Τι Σημαίνει ΚΚΕ !!.. ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ολόκληρους !!

www2.rizospastis.gr/story.do?id=6727150&publDate=3/3/2012]http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6727150&publDate=3/3/2012[/url]

Ενοχλήθηκε το επίσημο ΚΚΕ που

α) Οι απλοί αγρότες οργανώνονται μακρυά από αυτό και κερδίζουν έντιμα το ψωμί τους
πουλώντας απευθείας στον καταναλωτή

β) που ο φτωχός ή μέσος πολίτης βρίσκει καλές τιμές

το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που όλα τα χρόνια (δήθεν όπως αποδεικνύεται με το άρθρο αυτό)
κατακρεουρούσε πάντοτε το κύκλωμα των μεσαζόντων στην Ελλάδα ή τον "καρτέλ" όπως
και στο άρθρο αυτό ακόμα λέει?

Το λοιπόν, όταν ο Λαός (ακαπέλωτος από το απολυταρχικό ΚΚΕ)βρίσκει τρόπους και καταργεί
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τα καρτέλ αυτά και τους Μεσάζοντες, το ΚΚΕ ενοχλείται?

Το ίδιο έγινε και με το παγκόσμιο κίνημα αλλυλεγγύης "ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" μόνο το ΚΚΕ
ενοχλήθηκε και έβγαλε ανακοίνωση του τύπου δεν είμασθε όλοι ¨Ελληνες αλλά προλετάριοι κλπ

Τότε ήταν άλλη μια απόδειξη ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα ανθελληνικό αλλά με τα σημερινά που γράφει τι να πεί κανείς ότι είναι και αντι-λαικό και αντι-αγροτικό?

Προλετάριοι όλου του Κόσμου ενωθείτε
Εμπρός στον Αγώνα κατά της Πατάτας!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πάλι από την αρχή να το πιάσουμε;;;

Ως προς τι είμαι ανιστόρητος σε Μπελογιάννη,Πλουμπίδη κ Ζαχαριάδη;;;

Τον πρώτο τον είχα πάντα ήρωα το ΚΚΕ,τους άλλους τους κρέμασε κ αποκατέστησε,διαφωνείς κάπου;

:2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ψαχτε τα παλια απο τουσ παλιους οριντζιναλ !!! οχι της ασχετες μαλακιες που διαβαζει ο περισοτερος κοσμος
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις παρελάσεις;;;; :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μοναδικό! Κάθε φορά που θέλω να γελάσω, διαβάζω ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!

Οι υπογραμμίσεις και τονισμοί δικοί μου....

Προφανώς, τέλος εβδομάδας αφήνουν τους «νέους» να γράφουν άρθρα για να ψήνονται στο εγκεφαλικό ναϊβισμό του συντρόφου.

Ο σύντροφος-συντάκτης ζητάει: "Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος ...".

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... Εξηγήστε σε αυτούς τους πολίτες ποιυ δεν καταλαβαίνουν Τι Σημαίνει ΚΚΕ !!.. ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ολόκληρους !!

www2.rizospastis.gr/story.do?id=6727150&publDate=3/3/2012]http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6727150&publDate=3/3/2012[/url]
Έφυγες για συγχώνευση...με το γενικό Θέμα για το ΚΚΕ. :badair:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ολο τρελες η αλεκα...εχει χασει την μπαλα μετα την δημοσιευση του κειμενου του Αλεκου χαλβατζη
Γαμησέ τα.... :idiot: :uglystupid:

Βλέπει κ Κουβέλη-Τσίπρα να την φθάνουν αν όχι ξεπερνάνε...έχουν χαζέψει εκεί στον Περισσό,τα βάλανε κ με τις πατάτες τώρα. :headbang:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γαμησέ τα.... :idiot: :uglystupid:

Βλέπει κ Κουβέλη-Τσίπρα να την φθάνουν αν όχι ξεπερνάνε...έχουν χαζέψει εκεί στον Περισσό,τα βάλανε κ με τις πατάτες τώρα. :headbang:

που να εβλεπε τι αρλουμπες ειπε για το θεμα ο μεντρεκας σημερα το πρωι σε σκαι...  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΚΚΕ ενα κομμα των κομμουνιστων η αληθινη κομμουνιστες(δεν θα μπω και στις λεπτομερειες επειδη δεν τις ξερω και ολας)εχουν παψει να υπαρχουν δεν ειχαν την πυγμη,δυναμη,επαναστικοτητα του παρελθοντος,εχουν χωριστει και μαλωνουν συνεχεια μεταξυ τους,εχουν διωξει πολλα σωστα και εντιμα μελη ,ενα απο αυτα που σηκωθηκε και εφυγε επειδη εβλεπε ολα αυτα και εχει παψει να ψηφιζει κκε το ξερω.Εγω βασικα ποτε μου δεν ημουν με το κκε γιατι με τους προδοτες της βαρκιζας ποτε μου δεν θα συμφιλιωσω και για να παω πιο προσφατα τους προδοτες της βουλης που εκατσαν μπαστακι μπροστα στην βουλη ωστε να μην μπει ο λαος και εφεραν ολα τα καλα παιδακια κνιτες,παμιτες και καποιους αλλους .

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΚΚΕ ενα κομμα των κομμουνιστων η αληθινη κομμουνιστες(δεν θα μπω και στις λεπτομερειες επειδη δεν τις ξερω και ολας)εχουν παψει να υπαρχουν δεν ειχαν την πυγμη,δυναμη,επαναστικοτητα του παρελθοντος,εχουν χωριστει και μαλωνουν συνεχεια μεταξυ τους,εχουν διωξει πολλα σωστα και εντιμα μελη ,ενα απο αυτα που σηκωθηκε και εφυγε επειδη εβλεπε ολα αυτα και εχει παψει να ψηφιζει κκε το ξερω.Εγω βασικα ποτε μου δεν ημουν με το κκε γιατι με τους προδοτες της βαρκιζας ποτε μου δεν θα συμφιλιωσω και για να παω πιο προσφατα τους προδοτες της βουλης που εκατσαν μπαστακι μπροστα στην βουλη ωστε να μην μπει ο λαος και εφεραν ολα τα καλα παιδακια κνιτες,παμιτες και καποιους αλλους .
Ε μέσες-άκρες αυτό....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αν έλεγες κ τ γιατί. :birdman:

Γιατί πολύ απλά αυτά που λες φάσκουν και αντιφάσκουν ενώ λέγονται μέσα απο παρωπίδες... Αυτά. Αρκετά ασχολείθηκα μαζι σου. Νόμιζα ότι ήσουν σοβαρός κουμουνιστής που είχες διαβάσει λιγάκι, αλλά εσύ είσαι ημιμαθής... Οπότε μόνο για γέλια είσαι. Δεν αξίζει να σε πάρει κανείς σοβαρά, και ότι το έκανα μέχρι πριν από λίγο, μαλακία μου ήταν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί πολύ απλά αυτά που λες φάσκουν και αντιφάσκουν ενώ λέγονται μέσα απο παρωπίδες... Αυτά. Αρκετά ασχολείθηκα μαζι σου. Νόμιζα ότι ήσουν σοβαρός κουμουνιστής που είχες διαβάσει λιγάκι, αλλά εσύ είσαι ημιμαθής... Οπότε μόνο για γέλια είσαι. Δεν αξίζει να σε πάρει κανείς σοβαρά, και ότι το έκανα μέχρι πριν από λίγο, μαλακία μου ήταν...
Tί φάσκει κ αντιφάσκει,συγγνώμη είναι λάθος που έστω κ αργά το κκε αποκατέστησε αυτούς που ''κρέμασε'' κάποτε;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom