Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή εσύ για να το παίξεις έξυπνος έχεις πάρει φόρα το google και ότι μαλακία βρίσκεις την παραθέτεις εδώ για να κάνεις τι? Είσαι άσχετος προφανώς ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ και κακώς κάθομαι και σου απαντώ. Λοιπόν στα αρχίδια μου τι διαβάζεις στις παπαριές που διαβάζεις αλλά να ξέρεις ότι π.χ με νόμο του Σόλωνα η ομοφυλοφυλία ήταν χειρότερη από έγκλημα. Σε κάθε κύναιδο γιατί έτσι τους στιγμάτιζαν αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα πράξη ιδιαιτέρως ατιματική δηλαδη για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο ατιματικό ήταν, είναι σαν σήμερα κάποιος να σε πει κομμουνιστη  :2funny: :2funny: Λοιπόν κόψε το google και φέρε παράθεση απο αρχαίο κείμενο που να λέει ότι ισχυρίζεσαι. Μέχρι τότε καληνύχτα

"...Λύσανδρον έσχεν εραστήν..." Πλουταρχου Βιοι Παραλληλοι, Αγησιλαος, σελ 28 εκδοσεις Κακτος

( η μεταφραση στα νεα ελληνικα ειναι μαιμουδεμένη : "...τον αγαπησε ο Λυσανδρος...", για να μην σκανδαλιζονται οι Χριστιανόπαιδες...).

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή εσύ για να το παίξεις έξυπνος έχεις πάρει φόρα το google και ότι μαλακία βρίσκεις την παραθέτεις εδώ για να κάνεις τι? Είσαι άσχετος προφανώς ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ και κακώς κάθομαι και σου απαντώ. Λοιπόν στα αρχίδια μου τι διαβάζεις στις παπαριές που διαβάζεις αλλά να ξέρεις ότι π.χ με νόμο του Σόλωνα η ομοφυλοφυλία ήταν χειρότερη από έγκλημα. Σε κάθε κύναιδο γιατί έτσι τους στιγμάτιζαν αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα πράξη ιδιαιτέρως ατιματική δηλαδη για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο ατιματικό ήταν, είναι σαν σήμερα κάποιος να σε πει κομμουνιστη  :2funny: :2funny: Λοιπόν κόψε το google και φέρε παράθεση απο αρχαίο κείμενο που να λέει ότι ισχυρίζεσαι. Μέχρι τότε καληνύχτα
Είχαν "καταργήσει" με νόμο την ομοφυλοφιλία;
Αυτό είναι επιχείρημα για το ότι δεν υπήρχαν στράκια στην αρχαία Ελλάδα; :think:
Μπετον αρμέ το επιχείρημά σου ψηλέ.

Επισκέπτης
Η πλακα είναι ότι οι περισσότεροι μαυροφορεμένοι, το στραγγίζουν το ριζότο στην ιδιωτική τους ζωή.

Ο σύντροφος Χαΐμ Γκόλντμαν Λένιν
από που ψώνισε Σίφυλη ;;;
Από τη σύζυγο ;;;
Να ήταν ατακτούλα η συγκεκριμένη σύζυγος ;;;
http://[URL unfurl="true"]www.fortunecity.com/victorian/riley/787/Soviet/Lenin/ill1.jpg[/img[/URL]]
ή μήπως το έπνιγε το κουνέλι ο σύντροφος [s]Χαΐμ Γκόλντμαν[/s] Λένιν ;;;;

Επισκέπτης
Ευτυχώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης
αποκατέστησε το Εβραϊκό Μνημείο
που βεβήλωσαν άθλιοι νεοναζιστές,
όπως επισημαίνει ευγενής blogger ...
Τα καρντάσια πάνω λάκη
έχω ακούσει ότι τσέπωσαν,αρκετές περιουσίες από Κοένηδες,μετά το β παγκόσμιο.
Εβραικές φήμες λες;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Από τη σύζυγο ;;;
http://[URL unfurl="true"]www.fortunecity.com/victorian/riley/787/Soviet/Lenin/ill1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Από πόρνες-γυναίκες ας πούμε δεν παίζει να ψωνίσει κανείς σύφιλη ε;;;

Και μία άλλη εκδοχή λέει ότι πέθανε από το τραύμα που προκλήθηκε από σφαίρα σε απόπειρα δολοφονίας του κ μολύνθηκε.

Φυσικά διαλέγεις αυτή που γουστάρεις.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Από τη σύζυγο ;;;
[/quote]

Τύπε μου αυτο δεν το ξερω.
Ο Λένιν είχε κάμποσες μετρέσες και μαλιστα ο Στάλιν εκβιαζε τη χήρα του την Κρουπσκαγια, να το βουλώσει όταν ξεκινησε το Μεγαλο Τρομο και θεριζε ολα τα παλια συντροφια, λεγοντας της ότι αν συνεχισει να υποστηριζει καταδικασμένους μπολσεβίκους, τοτε ο Σταλιν θα ανακήρυσσε επισημη χηρα του Λένιν κάποια άλλη πρωην γκόμενα.
Κι αυτη η χαζοβιόλα, για να κρατησει τον ...τιτλο το βουλωσε κι αφησε το Σταλιν να θερισει ολη την παλια φρουρα του κόμματος.

Αν ο Λενιν είχε και αντρικές παρεες δεν το ξερω. Η μεταδοση της συφιλης τοτε ήταν ευρεως διαδεδομενη απο τις πόρνες (ο,τι επαθε κι ο Τουλουζ Λωτρεκ νομιζω).

Πάντως λουκρητια-ξελουκρητια ο Βλαδιμηρος είχε αρχίδια ! Ακόμη κλάνουν πόμολα οι μπουρζουάδες....

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Είχαν "καταργήσει" με νόμο την ομοφυλοφιλία;
Αυτό είναι επιχείρημα για το ότι δεν υπήρχαν στράκια στην αρχαία Ελλάδα; :think:
Μπετον αρμέ το επιχείρημά σου ψηλέ.
Φίλε φυσικά και υπήρχε ομοφυλοφυλία. Δυστυχώς υπάρχει ιστορικά και θα υπάρχει. Άλλο αυτό και άλλο να υποκύπτουμε στην ανθελληνική προπαγάνδα που βγάζει όλους τους αρχαίους πούστηδες. Ε, δεν είναι έτσι πως να το κάνουμε δηλαδή. Είχαν νομοθετήσει επειδή ήταν πράξις πολύ απεχθής.
Όσον αφορά τον αριστερό γκασμά που επιμένει να γκουγκλάρει να του πω ότι συνεχίζει να εκτείθεται όπως ενδεχομένως και εγώ διότι συνεχίζω να απαντάω σε αυτόν τον μαλάκα, διότι ούτε ξέρει τι ήταν ο θεσμός του εραστή-ερώμενου. Τέλος πάντων δε ξαναπαντάω στον άσχετο

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Τα καρντάσια πάνω λάκη
Εβραικές φήμες λες;

Τις μαζωξαν όλες τυπε μου !
Το Ελληνικό κρατος...ευγνωμονεί τους Ναζί γιατι έκαναν μια εβραική πόλη, αμιγώς Ελληνική και μας ...προικισαν κι ολας με τις περιουσίες τους !

Επισκέπτης
Τα καρντάσια πάνω λάκη

Αν μου πεις το ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ
που τσίμπησε περιουσίες
θα συμφωνήσω!!!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ;;;;;;;;;;
ή είναι σαν τα εκατομμύρια νεκρών κουμμουνιστών που δολοφονήθηκαν
από τους Συνταγματάρχες;;;;;;;
Αυτό που ξέρω είναι ότι ΠΕΡΣΙ
οι εβραίοι της θεσσαλονίκης πήραν αποζημίωση κάτι μύρια ευρώ
γιατί είχε απαλλοτριωθεί ένα εβραικό νεκροταφείο
και τώρα υπάρχουν κτίρια του πανεπιστημίου εκεί ...

Επισκέπτης
Τις μαζωξαν όλες τυπε μου !
Το Ελληνικό κρατος...ευγνωμονεί τους Ναζί γιατι έκαναν μια εβραική πόλη, αμιγώς Ελληνική και μας ...προικισαν κι ολας με τις περιουσίες τους !

Ποιοί οικιοποιήθηκαν τις περιουσίες ;;;
Σε τι συνίστατο οι περιουσίες;;;;
Δεν υπάρχουν τώρα εβραίοι στη θεσσαλονίκη ;;;;;

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποιοί οικιοποιήθηκαν τις περιουσίες ;;;
Σε τι συνίστατο οι περιουσίες;;;;
Δεν υπάρχουν τώρα εβραίοι στη θεσσαλονίκη ;;;;;

είναι περίπου 3.000. πριν την κατοχή ανέρχονταν σε 50.000. πολλές οικογένειες σχεδόν εξαφανίστηκαν και οι επιζώντες κατέφυγαν στο Ισραηλ και τώρα ζητάνε την περιουσία τους πίσω.

Επισκέπτης
είναι περίπου 3.000. πριν την κατοχή ανέρχονταν σε 50.000. πολλές οικογένειες σχεδόν εξαφανίστηκαν και οι επιζώντες κατέφυγαν στο Ισραηλ και τώρα ζητάνε την περιουσία τους πίσω.

Να ζητήσουμε και εμείς τις περιουσίες των ελλήνων στη Μ.Ασία ;;;
Πριν το 1453 ;;;;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε φυσικά και υπήρχε ομοφυλοφυλία. Δυστυχώς υπάρχει ιστορικά και θα υπάρχει. Άλλο αυτό και άλλο να υποκύπτουμε στην ανθελληνική προπαγάνδα που βγάζει όλους τους αρχαίους πούστηδες. Ε, δεν είναι έτσι πως να το κάνουμε δηλαδή. Είχαν νομοθετήσει επειδή ήταν πράξις πολύ απεχθής.
Όσον αφορά τον αριστερό γκασμά που επιμένει να γκουγκλάρει να του πω ότι συνεχίζει να εκτείθεται όπως ενδεχομένως και εγώ διότι συνεχίζω να απαντάω σε αυτόν τον μαλάκα, διότι ούτε ξέρει τι ήταν ο θεσμός του εραστή-ερώμενου. Τέλος πάντων δε ξαναπαντάω στον άσχετο

Φίλε ούτε σινεφίλ είσαι, ούτε Ιστορία ξέρεις !
Οι αρχαίοι δεν ήταν πούστηδες όπως εσύ καταλαβαίνεις (θηλυπρεπείς ντιγκινταγκες).

Την τάπα με το απόσπασμα του Πλουταρχου την έκανες γαργαρα παντως κι εξακολουθεις να μιλας για γκουγκλαρισματα και φίδια.....

Να ξέρεις οτι η ομοφυλοφυλία ήταν ΕΥΡΥΤΑΤΑ διαδεδομένη σε κάθε κλειστη ανδροκρατούμενη στρατιωτική ομάδα (γενιτσαροι, σαμουράι κοκ), αλλά αυτο δε σημαινε ότι σημαίνει και για μας σήμερα ο ....Ζαχαράτος.

Ανοιξε κανένα βιβλίο και βγαλε τις φασιστικές παρωπίδες ! Οι παρωπίδες, κομμουνιστικές - φασιστικές, είναι κακό πράγμα.

Επισκέπτης
Διάβασε το βιβλιο του Μαζοβερ για τη Θεσσαλονικη.

Είναι εβραίος, οπότε δεν το θεωρώ ιδιαίτερα αντικειμενικό.
Για τις περιουσίες των Παλαιστινίων στο τωρινό Ισραήλ ,
ισχύουν οι ίδιοι διεθνείς νόμοι ;;;;;;;
Η οικιοποίηση είναι μεταγενέστερη ...

Επισκέπτης
Πριν το 1453 ;;;;
Ρε λάκη,είναι το ίδιο;
Δεν το έχεις ακούσει ποτέ ότι έπεσε χέρι στις περιουσίες των Εβραίων σε Θεσσαλονίκη,Γιάννινα κλπ.
Από μένα το άκουσες πρώτη φορά.
Αμφιβάλλεις ότι γίναν πολλοί συμπατριώτες μας πλούσιοι τότε κι όχι μόνο από τους εβραίους.
Λίγοι συνεργάτες των Γερμανών μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν σ'άυτό τον τόπο.
Ονόματα φυσικά και δεν έχω.
Εσύ πριν που είπες ότι ο Λένιν τριβόταν στα πόμολα,έχεις ντοκουμέντα ή αν έχεις,μας τα παρέθεσες;

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πριν το 1453 ;;;;

εγώ θέλω να παραθερίσω στην ινδία,στα μέρη που πάτησε ο Αλέξανδρος.   :grin:

κοίτα,το ότι τις ζητάνε δεν σημαίνει πως θα τις πάρουν.αν δεν μπορούν να αποδείξουν συγγένεια με τα θύματα,δεν κάνουν τίποτα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ποιό βιβλίο προτείνεις
που δίνει αποδείξεις ότι η ομοφυλοφιλία ήταν ΑΝΕΚΤΗ στην αρχαία ελλάδα ;;;;;;
Μιλάμε για αρχαίο κείμενο έτσι ;;;

Μην μας πεις κανένα βιβλίο του Καμπουράκη ...

Ο κόσμος το' χει τούμπανο Λάκη κι εσυ ψαχνεις για βιβλιογραφία  :2funny:

Σου παρεθεσα το αρχαιο κειμενο απο τον Πλουταρχο πριν λιγο. Μην ξεκινας κι εσυ τις σοφιστιες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom