jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αααχ ήρθες κ συ,όλη η αντροπαρέα απόψε εδώ
λειπει ο λιλας
Δεν είναι στέκι του τα πολιτικά....λειπει ο λιλας
την σουρωνει την ψαροσουπατο γρασαρει το ρουλεμαν
Παρτουζιάρης ο μιζέριας:
Επίσης, ο ιατρός Λουκάς Τσαγκάρης, εις την σελίδα 161 του βιβλίου του «Μία ζωή ένας αγώνας», γράφει τα εξής δια τον Αθανάσιο Κλάρα και μετέπειτα «Βελουχιώτη»:
«Η είσοδος του στην Λαμία υπήρξε «θριαμβευτική» και του επιφυλάχθηκε υποδοχή «ήρωα»!... Συνοδευότανε -ως συνήθως από σωματοφυλακή εμπίστων μαυροσκούφηδων, και δια τους μη γνωρίζοντας, οι «μαυροσκούφηδες» ήσαν η προσωπική φρουρά του δια... πάσα χρήση, διότι όπως δημοσίως έχει καταγγελθεί, ο σύγχρονος «θεός του Πολέμου» είχε και κάποιο «κουσούρι», έπασχε λέγεται από «λειτουργική ανεπάρκεια» (Εφημ. «Ελευθεροτυπία» της 11.1.82 και «Ελεύθερος Κόσμος» 15.1.82).
Αλέξανδρε, ο Μέγας Αλέξανδρος τον είχε τρελλάνει στα τσιμπούκια τον Ηφαιστίωνα !
Κάθε βράδυ τον κούναγε τον αμφορέα όσο δεν παίρνει !
Παρόλα αυτά όμως, έφτασε τον Ελληνικό κόσμο μέχρι στην Ινδία και βασικά χάρη σε αυτόν και στην Ελληνιστικη εποχή που ακολούθησε, επιβιώσαμε εμείς οι Ελληνες και η Ελληνική γλώσσα μέσα στους αιώνες.
Προτάσεις ακούμε,απομνημονεύματα του Πλεύρη;;;Κόψε τον Όλιβερ Στόουν και άνοιξε κανα βιβλίο...φιλικά
ωχ παναγια μουΚαι μιας κ βρίσκομαι στο κατάλληλο νήμα(όχι ότι έχω πρόβλημα κ αλλού) για να πέσει μία ο εθνικός ύμνος:
Στα ελληνικά
Στα ξένα
Σύντροφε δεν υπάρχει θεός για να σε σώσει,λυπάμαι....ωχ παναγια μου
ωχ παναγια μου
Εσυ να μου πεις πρώτα.Καυλωσες μωρη και κουνας τα βυζια σου..
η νομιζεις οτι θα σε γαμησουμε
γιατι υπαρχει τιποτα αλλο να με σωσει;Σύντροφε δεν υπάρχει θεός για να σε σώσει,λυπάμαι....
Μμμ...με μια καλή διακοπή ρεύματος στο σπίτι μου κάτι γίνεται.γιατι υπαρχει τιποτα αλλο να με σωσει;
Λαγέ τι έγινε η τελευταία μας ελπίδα να χαθεί το χρέος ο Λίλας?γιατι υπαρχει τιποτα αλλο να με σωσει;
Εσυ να μου πεις πρώτα.
Αναρωτιέμαι ποιος θα γκαύλωνε περισσότερο....Να σου ριξω καμια φωτο του ΑΡΗ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙΣ..θελεις;;;;
Σύντροφε δεν υπάρχει θεός για να σε σώσει,λυπάμαι....
Λαγέ τι έγινε η τελευταία μας ελπίδα να χαθεί το χρέος ο Λίλας?
Αναρωτιέμαι ποιος θα γκαύλωνε περισσότερο....
Ένα βιντεάκι από το ΚONTRA με τα ΟΥΚ το είδες ή να στο βάλω να γκαυλώσεις;;;;
(θα περιμένεις λίγο όμως γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς που το πέτυχα)