TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ειναι καλο με δυο ατομα παει ανετα ?
καλό ειναι,αλλα γνωμη μου παρε το πιο μεγαλο που εχει abs.ειναι καλο με δυο ατομα παει ανετα ?
καλό ειναι,αλλα γνωμη μου παρε το πιο μεγαλο που εχει abs.
φιλος,μεταχειρισμενο μεχρι ποσα χιλιομετρα να χει?γενικα ενα σκουτερ μεχρι 300ccγια καινουργιο μιλας τυπε?
αν ειναι χοντα μην το φοβασε ας εχει και 50000...αν τα εχει κανει στην πολη μεσα και οχι σε μεγαλες διαδρομες εθνικη.....με εναν ιμαντα και ενα βαριατορ το κανεισ καινουργιοφιλος,μεταχειρισμενο μεχρι ποσα χιλιομετρα να χει?γενικα ενα σκουτερ μεχρι 300cc
αν δεν εχει χοντρες ανηφορες εκει που κυκλοφορεις μια χαρα ειναι...ειναι καλο με δυο ατομα παει ανετα ?
Πιστευω πως δεν ειναι,εκτος του οτι τραβαει καλυτερα,ψαξε δες ποσο κανουν τα πλαστικα κ το φαναρι απο ενδεχομενη τρακα ή πτωση.Εχω ενα φιλαρακι εδω κ μου λέει,απο τοτε που το πήρα δεν ξανανεβηκα πανω στο transalp.Ειναι τοσο ανετο,γρηγορο και αποπνεει ασφαλεια.Εγω αν ειχα λεφτα θα το παιρνα εστω μεταχειρισμενο.ειναι ακριβο το ατιμο δεν ειναι too much 3.000 και κατι €
Το sh150i εχει και ABS και IDLE STOP τραβάει καλά με 2 άτομα και δεν καιει τίποτα!καλό ειναι,αλλα γνωμη μου παρε το πιο μεγαλο που εχει abs.
ειμαι αναμεσα σε αυτο και scarbeo 200
ακριβο το beverly,maximos τα sym τι σου λενε?Ψιλοασχημο το scarabeo.... Beverly δεν κοιτας;;
φιλε εχω sym 250 για την πολυ ειναι οτι πρεπειακριβο το beverly,maximos τα sym τι σου λενε?
Οποια εκδοση να 'ναι αρκει να εχει abs,προσωπικα μου αρεσουν τα γκριζωπα-ασημί γτ δεν φαινονται οι γρατζουνιες,σκονη,μπιχλα+ οτι βρισκεις απειρα μεταχειρισμενα πλαστικα σε αυτο το χρωμα αν χρειαστεις.Το 80% των σκουτερ στην ελλαδα ειναι ασημι-γκρι.θα παω για honda πια εκδοση προτινετε και χρωμα ;