msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.690
- Πόντοι
- 4.546
Προχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?![]()
![]()
![]()
Ειλικρινά τα μετράς ρεεέεεεε τύπε;;;;;
Προχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?![]()
![]()
![]()
Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνειΠροχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?![]()
![]()
![]()
τα like σου βρισκονται στα χερια μου αν θες να τα ξαναδεις στειλε 500 ευρω σε πεισεφ των δεκα ευρω και θα στα επιστρεψω αθιχτα.Προχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?![]()
![]()
![]()
Όχι βέβαια,αλλά όταν τα βλέπεις συχνά θυμάσαι και πόσα έχειςΕιλικρινά τα μετράς ρεεέεεεε τύπε;;;;;![]()
1)Πόσο θα πάει η ταρίφα με 30.000 από τα μηνύματά σου?τα like σου βρισκονται στα χερια μου αν θες να τα ξαναδεις στειλε 500 ευρω σε πεισεφ των δεκα ευρω και θα στα επιστρεψω αθιχτα.
1. στα χαριζω?1)Πόσο θα πάει η ταρίφα με 30.000 από τα μηνύματά σου?
2)Ποια είναι η κατεστραμμένη στο avatar?
Κάποιος κλέβει λαϊκ...Προχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?![]()
![]()
![]()
1)Kάνε και εσύ ένα ψυχικό ρε,θα το βρεις μπροστά σου1. στα χαριζω?
2.εμπαινες?γουρουνοφανη μαστερ σεφ.
![]()
![]()
![]()
O baros και με εκβιάζειΚάποιος κλέβει λαϊκ...
μπορεις κ εσυ να του στειλεις κατευθειαν προσωπικο μηνυμα.
Δεν μου άνοιγε την προσωπική συνομιλία αλλά τώρα άνοιξε ευχαριστώμπορεις κ εσυ να του στειλεις κατευθειαν προσωπικο μηνυμα.
χρονια πολλα παικτη!Δεν μου άνοιγε την προσωπική συνομιλία αλλά τώρα άνοιξε ευχαριστώ
Χρόνια πολλά
Όταν δεν μπορουμε να συνδεθουμε γιατί μας λέει ναυάγια?
Γιατι μειωθηκαν τα συνολικα like και μαλιστα κατα χιλιαδες?Απο 17000 και κατι πηγαν 13298,πως στεκει αυτο οταν τοσους μηνες ηταν σταθερα μετρημενα σε ανοδο,δηλαδη φυσιολογικα.Καλύτερα μόνο like και όχι dislike.
steiλε του εσυ μυνημα@antisthenis πως μπορώ να επικοινωνήσω ιδιωτικά μαζί σου; Αν μπορείς στείλε με ένα dm.