inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
οκ ευχαριστω!εδω μετραει τα likes που εχεις παρει,οχι αυτα που εκανες εσυ
οκ ευχαριστω!εδω μετραει τα likes που εχεις παρει,οχι αυτα που εκανες εσυ
εδω μετραει τα likes που εχεις παρει,οχι αυτα που εκανες εσυ
καλησπερες μαν
Λογικό, υπάρχει λόγος που δεν είναι σε όλα ?πρεπει να μπει σε ολα τα θρεντ το λαικ
πρεπει να μπει σε ολα τα θρεντ το λαικ
Προχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?
Έλα μου ντε
στα ψυρισε ο αθηναιος μαν...γκαραντιΠροχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?
Μαλλον καποιοι που σου εκαναν like,μετανοιωσαν...Προχτές είχα περί τα 14.844 likes και σήμερα βλέπω πως ''έπεσα'' στα 14.771.Πως έγινε αυτό?
Σε μια μέρα 73 άτομα??Μαλλον καποιοι που σου εκαναν like,μετανοιωσαν...
Aπο νηματα που σβηστηκαν λογικα ή μπαναρισμενους κλωνους.Ή εγραψες τιποτα εναντιον του Μωεζες και επηλθε θεια δικη.Σε μια μέρα 73 άτομα??
Aπο νηματα που σβηστηκαν λογικα ή μπαναρισμενους κλωνους.Ή εγραψες τιποτα εναντιον του Μωεζες και επηλθε θεια δικη.
Tι θυμωνεις ρε νιμου?Αφου ανοιγουν ενα σωρο ακυρα νηματα.
Μη βρίζεις μανTι θυμωνεις ρε νιμου?Αφου ανοιγουν ενα σωρο ακυρα νηματα.
Άρχισαν εκκαθάριση του αρχείου?Tι θυμωνεις ρε νιμου?Αφου ανοιγουν ενα σωρο ακυρα νηματα.
εγω τι να πω που εχω παραπανω λαικ απο τον Αθηναιο αλλα λιγοτερους ποντους , που πανε με τα λαικ αυταΆρχισαν εκκαθάριση του αρχείου?
αδικιαεγω τι να πω που εχω παραπανω λαικ απο τον Αθηναιο αλλα λιγοτερους ποντους , που πανε με τα λαικ αυτα
Είναι και αυτό περίεργοεγω τι να πω που εχω παραπανω λαικ απο τον Αθηναιο αλλα λιγοτερους ποντους , που πανε με τα λαικ αυτα