Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά πολλές φορές το έχω σκεφτεί αλλά δεν το εχω κάνει ποτέ,μου φένεται αρκετά επικίνδυνο λόγω του οτι πέρα από υγρά και ούρα είναι και το θέμα της περιόδου-αίμα-αρρώστιες,οπότε???το ρισκάρεις???

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
δεν ειπαμε ρε κλεων σε μπουρδελο......λεμε για cg,ct, η ξεμπαρκεσ που κανεις ξεπετες

Και ποιά η διαφορά;Το post μου που CG με 250 έκανε ακάποτο πρωκτικό και όλα μέσα το είδες;Τουλάχιστον τα μπουρδέλα είναι νόμιμα και ξέρεις ότι κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο. Τα CG των εφημερίδων είναι όλα νόμιμα;Τα CT που κάνουν COB, CIM;Θέλω να πω πως όλα έχουν την επικινδυνότητα τους. Το καλύτερο για εμένα είναι να πηγαίνεις με CG που δουλεύουν σε κλειστό κύκλο και σταθερό πελατολόγιο απαιτήσεων ώστε να έχεις με μεγαλύτερη ασφάλεια τέτοιο service. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό είναι το ιδεατό.

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γλυφομούνι και τα μυαλά στα κάγκελα! Αν δε γλύψεις μουνάκι γαμήσι δεν καταλαβαίνεις...Είναι ίσως λίγο επικίνδυνο, αλλά δεν κόβεται το ρημάδι.
συμφωνω αντισθενη και επαυξανω
με το γλυφομουνι κανεις τη γκομενα σκλαβα σου
δεν μπορει να σου αρνηθει τιποτα μετα

johnxxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπαρχει πιο ωραιο και γλυκο πραγμα απο το γλυψιμο ενος μουνιου!!!! μπορω να το πιπιλαω ωωωωρες!

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά γουστάρω πολύ να σπατουλάρω. Η μεγάλη καύλα είναι η γκόμενα να είναι κλειτοριδική, να την γλύφω μέχρι να τελειώσει και στο καπάκι τον χώνω και την αρχίζω στα γρήγορα... Είναι η φάση που μας ακούνε 2 τετράγωνα παρακάτω! Από εκεί και μετά η παράδοσή της θα είναι πλήρης. "μη, οχι, μα, μου, σου, ξου" πάνε περίπατο. Και φθσικά, μαζί με το γλυφομούνι.. πέφτει και τωλοδάχτυλο ! Έτσι για προετοιμασία.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εγω παντως για παν ενδεχομενο το γλυφομουνι το εκοψα στα cg(αν αι μετα καναμε τρελα γαμισια επειδη φουντωνανε) γιατι παλιοτερα που τους εκανα(μου το προσφεραν και τσαμπε)καποιες φορες τα χειλια μου ηταν ξηρα τισ επομενες μερες(βρομομουνα).επομενως για να μην κολησω και τιποτα χειροτερο αστο λεω.καλυτερα στην γκομενα μου .........θεμα καθαρα υγειας

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και εγω γουσταρω πολυ την αιδοιολειχια :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αν δεν ρουφηξεις τα μουνοχειλα και να ακουγεται και θορυβος σαν να ρουφας σαλιγκαρια  δεν κανεις τιποτα σε αυτη τη ζωη :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω παντως με αυτο βολευομαι

Συνημμένα

• DSCN1126#001.jpg
    DSCN1126#001.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Και εγω γουσταρω πολυ την αιδοιολειχια :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αν δεν ρουφηξεις τα μουνοχειλα και να ακουγεται και θορυβος σαν να ρουφας σαλιγκαρια  δεν κανεις τιποτα σε αυτη τη ζωη :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σωστόοοοοοοοοοοοοοος!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Με τιποτα ρε με τιποτα!Ακου εκει γλυφομουνι σε πουτανες!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Σωστός Υπουργέ μου! Και εγώ είμαι λάτρης ακόμα και σε CG / strippers!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το καλύτερο Υπουργέ μου ήταν σε μια Ιρανή "του εμπορίου" στο Ντουμπάϊ! Μουνάκι αποτριχωμένο εντελώς, γυαλισμένο (Μουσουλμάνα γαρ) και κλειτορίδα προεξέχουσα! Απόλαυση! Σε 1 μήνα που επιστρέφω στα Εμιράτα θα την ξανατιμήσω!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
και εμενα μου αρεσει το γλυφομουνι και να βαζω στο μουνι μαρμελαδα η μελι η σαντιγυ αλλο πραμα...δοκιμαστε και θα καταλαβετε..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το καλύτερο Υπουργέ μου ήταν σε μια Ιρανή "του εμπορίου" στο Ντουμπάϊ! Μουνάκι αποτριχωμένο εντελώς, γυαλισμένο (Μουσουλμάνα γαρ) και κλειτορίδα προεξέχουσα! Απόλαυση! Σε 1 μήνα που επιστρέφω στα Εμιράτα θα την ξανατιμήσω!

Καπετανιε τα σεβη μου!!!!!Ειδικα αυτο το γυαλισμενο με τρελαινει :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Stories

Νέο!