Νέα

γκομενες με κατοικιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Εχετε προβλημα αμα η γκομενα εχει κατοικιδιο?Παραδειγματα αμα εχετε ξυπνησει μπρουμυτα το πρωι στο κρεβατι μετα απο drink και sex night session και εχει χωθει ο σκυλος αναμεσα και η ψωλη σας ακουμπαει το σκυλο ή αμα εχει γατα και ειναι ολο το σπιτι τιγκα στη τριχα και οταν γαματε νιωθετε να σας παρακολουθουν.Σιχαινεστε το θεωρειται ντεκαβλε?Λοιπον ακουω γνωμες.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Είχα γνωρίσει μια γκόμενα και είχε ένα σκατόφιδο σε ενυδρείο.Μόλις το έμαθα φρόντιζα να την πηδάω ή στο σπίτι μου ή σε ξενοδοχείο,ποτέ στο σπίτι της.Είχα μόνιμο άγχος μην έχει βγάλει το σκατόφιδο και το βρω στο κρεβάτι.Δεν την κράτησα ούτε 2 μήνες.Και ήταν και ωραίο μωρό.Μια άλλη είχε ένα κανίς.Πάντα έβρισκα τρίχες στο κρεβάτι της...Λατρεύω τα σκυλιά,αλλά όχι μέσα στο σπίτι.Σε αυλή μόνο.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Μια φορα που γαμουσα την Λιλιαν στο σπιτι της ειχα δωσει μια πιπα στο σκυλακι της(κανις τεριε)κουταβι οταν εκεινη ειχε παει να χεσει μετα απο το ξεκολιασμα που εφαγε.ωραια εμπειρια,δε μπορω να πω.το θυμαμε ακομα! :pipa2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Μια φορα που γαμουσα την Λιλιαν στο σπιτι της ειχα δωσει μια πιπα στο σκυλακι της(κανις τεριε)κουταβι οταν εκεινη ειχε παει να χεσει μετα απο το ξεκολιασμα που εφαγε.ωραια εμπειρια,δε μπορω να πω.το θυμαμε ακομα! :pipa2:

Εβαλε δοντι τυπε ?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
να το συζητησουμε αυριο που ειναι κυριακη το θεμα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εβαλε αλλα ησανε μικρα οποτε δεν υπηρξε προβλημα.μου τον στραγγισε απο τα καταλοιπα του πατου της αφεντικινας του

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σιχαμένες! Μισώ τα ζώα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Το χειροτερο ειναι η γατα. Τιγκα στην τριχα ολο το σπιτι.
Να σιχαινεσαι να ακουμπήσεις οπουδηποτε  :S

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Μακρυα
Δεν αντεχω γκομενα που κωλοτριβεται ολη μερα με το σκυλο της να καθεται το βραδυ στην ψωλη μου σε ενα δωματιο που βρωμοκοπαει σκυλιλα και ειναι μεσα στην τριχα
Μακρυα κ αλλαργα

Επισκέπτης
Μακρυα
Δεν αντεχω γκομενα που κωλοτριβεται ολη μερα με το σκυλο της να καθεται το βραδυ στην ψωλη μου σε ενα δωματιο που βρωμοκοπαει σκυλιλα και ειναι μεσα στην τριχα
Μακρυα κ αλλαργα

Σιχαίνομαι κι εγώ.
Η γκόμενά των ονείρων μου, όμως , έχει σκύλους.
Ένα τρελό απωθημένο της πρώιμης εφηβείας,
οπότε κάποια στιγμή όταν θα κάνω κίνηση με δαύτη,
θα πρέπει να προσπεράσω το θέμα σκυλιά.
Δεν νομίζω όμως να τους έχει και στην κρεβατοκάμαρά της.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εχετε παρατηρησει οτι ολες οι ιεριες του ερωτα εχουν ζωακια σπιτι τους?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Σιχαίνομαι κι εγώ.
Η γκόμενά των ονείρων μου, όμως , έχει σκύλους.
Ένα τρελό απωθημένο της πρώιμης εφηβείας,
οπότε κάποια στιγμή όταν θα κάνω κίνηση με δαύτη,
θα πρέπει να προσπεράσω το θέμα σκυλιά.
Δεν νομίζω όμως να τους έχει και στην κρεβατοκάμαρά της.

Έλα ρε τύπε, μη μου το χαλάς τώρα.
Αδερφάρες υποχόνδριες είμαστε να φοβόμαστε τα μικρόβια;
Εσύ δεν έλεγες ότι με την παρέα άλλαζες λάστιχα και μετά κατ' ευθείαν στην ψηστέρια για ΒΒQ;
Άσε που τα σκυλάκια που λες αν είναι κυριλέ γκόμενα και τα 'χει με τους κτηνιάτρους τους, τα ειδικά σαμπουάν κτλ παίζει να ναι πιο καθαρά και από πολλούς ανθρώπους.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η γνωμη μου ειναι οτι, δεν παιζει ρολο τοσο το κατοικιδιο, οσο ο ιδιωκτητης, αν ειναι βρωμιαρα η αλλη δεν θα βρεις μονο τριχες στο κρεβατι της...εγω εχω γνωστη που ειχε γατα, και παντα ηταν ολα καθαρα, απλα μονο μια μυρωδια που φροντιζε παντα να εχει καποιο αποζμητικο χωρου.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η γνωμη μου ειναι οτι, δεν παιζει ρολο τοσο το κατοικιδιο, οσο ο ιδιωκτητης, αν ειναι βρωμιαρα η αλλη δεν θα βρεις μονο τριχες στο κρεβατι της...εγω εχω γνωστη που ειχε γατα, και παντα ηταν ολα καθαρα, απλα μονο μια μυρωδια που φροντιζε παντα να εχει καποιο αποζμητικο χωρου.

Τα αιλουροειδή δε βρωμάνε, όλη μέρα γλύφονται.  ;)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Σιχαμένες! Μισώ τα ζώα.
Ρε, φιλαράκο! άνθρωπος που μισεί τα ζώα, δεν είναι άνθρωπος. :boff: Ρε! αυτά αγαπανε πραγματικά,  και είναι ποιο καθαρά και από εσένα. Ουστ!!!!!!!!!!! :hammer: :badair: :badair: :badair:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Εσύ δεν έλεγες ότι με την παρέα άλλαζες λάστιχα και μετά κατ' ευθείαν στην ψηστέρια για ΒΒQ;
Άσε που τα σκυλάκια που λες αν είναι κυριλέ γκόμενα και τα 'χει με τους κτηνιάτρους τους, τα ειδικά σαμπουάν κτλ παίζει να ναι πιο καθαρά και από πολλούς ανθρώπους.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

Η γκόμενα δεν είναι απλά "κυριλέ" ....
Αποτελεί το όνειρο ζωής μου.

Το πέσιμο σε αυτήν , θα είναι και το φινάλε γκράντε της καρριέρας μου .....
Μετά μπορεί να πέσει η αυλαία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom