Νέα

Ξημερωματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Προς θεματοθέτρα:
Πολύ γυναικεία - cosmopolitan προσέγγιση του θέματος....
ούτε ένα καλό deep throat, ούτε anal, ούτε μια φίλη σου διάολε μαζί....
στο μπουρδέλα δημοσίευσες, δώσε λίγο ζόρι στο πράμα, κάτι kinky...

άντε και στο πούλοτζερ!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και ασε τις μαλακιες τις πορνοιστοριες της πουτσας ελα εδω να ρουφηξεις το καβλι μου να συνεληθες λιγο. Αν ειναι θα σου στειλω φοτο σε πμ, να μου πεις αν σε καλυπτει, γιατι ντρεπομαι εδω που κοιταν κ αλλοι αντρες. Μωρο μου! Αχ!

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
...ωραίο κείμενο !

Εσυ chantal 99, ο Μαρής και o jaygatsby ανεβάζετε το επίπεδο στις ερωτικές ιστορίες.

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Ποιος αντρας φοραει μακρυ πουκαμισο με 30 βαθμους εξω καλοκαιριατικα.???  :think: ...βλαχος ηταν.??  :2funny: :2funny:

αν πρεπει να βαλεις σακακι κοστουμιου..τι αλλες επιλογες εχεις?
και μην πεις κοντομανικο πουκαμισο, γιατι δεν θα'πρεπε να υπαρχουν καν.. :s&m_3:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
to κλιματιστικό να είχες ανοίξει εγκαίρως θα είχες γλειτώσει από όλες αυτές ...... :rolleyes: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:τις φασαρίες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν πρεπει να βαλεις σακακι κοστουμιου..τι αλλες επιλογες εχεις?
και μην πεις κοντομανικο πουκαμισο, γιατι δεν θα'πρεπε να υπαρχουν καν.. :s&m_3:
σε προτεινα για τιμημενη ;)

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
μετά την πρώτη γραμμή δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις υπόλοιπες μαλακίες :shit:

ο κοπος που διεθεσες να με παραθεσεις, να διαγραψεις τα παντα και να ποσταρεις ξεπερνα τις προσδοκιες μου... :)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Κοιτα να δεις σανταλ... Θελω να σου προσφερω τον ερωτα απο καθε τρυπα! Να σε παρω απο το μουνακι απο το κωλαρακι και απο το στομα σου. Να χυσω παντου στο στομα σου στα βυζακια σου στα σεντονια σου και γιατι οχι και στα μαλλια σου! Να σε χυνω ολη την ωρα βαροντας αλλοτε μαλακια και αλωτε απλα να με τσιμπουκωνεις γενικα θελω να σε χυνω παρακολουθω τα ποστ σου καιρο τωρα και καβλωνω παρα πολυ τον παιζω και χυνω να σε σκεφτομαι χυνω χυνω spritzen spritzen. Το κωλαρακι σου το σκατιαρικο να σου πω την αληθεια δε θελω να το πηδηξω αλλα αμα παρακαλας θα σου βαλω κανενα δονητη. Μονο πιπα θελω να μου παιρνεις ολη την ωρα. Μενω αθηνα στο μετρο διπλα τι θα ελεγες ναρρθεις απο εδω να σου πεταξω μερικες δοςεις χυσια στο μουτρακι ου το σεξουαλικο? απλα να σε χυνω και δεν υπαρχει προβλημα ολη μερα ολη νυχτα και αμα δε θες στάρχιδια μου θα σε χυνω και παλι μεχρι να γινεις παλι 18αρα απο την συσφιξη. Περιμενω μυνημα σου να σου ξεσκισω το στοματακι. Φιλια και σε αγαπαω

εισαι και ρομαντικος δικε μου!!πολύ σε παω!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
:rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
to κλιματιστικό να είχες ανοίξει εγκαίρως θα είχες γλειτώσει από όλες αυτές ...... :rolleyes: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:τις φασαρίες

δε με διαβαζεις με προσοχη... :s&m_2:
το κλιματιστικο ηταν ανοιχτο και ειχε κρατησει το χωρο δροσερο...λεμεεεε :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλη πουτανιαρα ο λουτσος μην του μιλατε για ποδοσφαιρο μονο  :jerking: :jerking:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δε με διαβαζεις με προσοχη... :s&m_2:
το κλιματιστικο ηταν ανοιχτο και ειχε κρατησει το χωρο δροσερο...λεμεεεε :2funny: :2funny:

μαρή απ τα γελια δεν μπόρεσα να διαβασω σε ευθεία γραμμή , έχασα πολλές αράδες  :tooth: :tooth: :tooth: :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom