Νέα

Ξημερωματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ασε τις μαλακιες τις πορνοιστοριες της πουτσας ελα εδω να ρουφηξεις το καβλι μου να συνεληθες λιγο. Αν ειναι θα σου στειλω φοτο σε πμ, να μου πεις αν σε καλυπτει, γιατι ντρεπομαι εδω που κοιταν κ αλλοι αντρες. Μωρο μου! Αχ!

Τι λιγουροβιτς εισαι εσυ ρε?  :huh: :huh:

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις σανταλ... Θελω να σου προσφερω τον ερωτα απο καθε τρυπα! Να σε παρω απο το μουνακι απο το κωλαρακι και απο το στομα σου. Να χυσω παντου στο στομα σου στα βυζακια σου στα σεντονια σου και γιατι οχι και στα μαλλια σου! Να σε χυνω ολη την ωρα βαροντας αλλοτε μαλακια και αλωτε απλα να με τσιμπουκωνεις γενικα θελω να σε χυνω παρακολουθω τα ποστ σου καιρο τωρα και καβλωνω παρα πολυ τον παιζω και χυνω να σε σκεφτομαι χυνω χυνω spritzen spritzen. Το κωλαρακι σου το σκατιαρικο να σου πω την αληθεια δε θελω να το πηδηξω αλλα αμα παρακαλας θα σου βαλω κανενα δονητη. Μονο πιπα θελω να μου παιρνεις ολη την ωρα. Μενω αθηνα στο μετρο διπλα τι θα ελεγες ναρρθεις απο εδω να σου πεταξω μερικες δοςεις χυσια στο μουτρακι ου το σεξουαλικο? απλα να σε χυνω και δεν υπαρχει προβλημα ολη μερα ολη νυχτα και αμα δε θες στάρχιδια μου θα σε χυνω και παλι μεχρι να γινεις παλι 18αρα απο την συσφιξη. Περιμενω μυνημα σου να σου ξεσκισω το στοματακι. Φιλια και σε αγαπαω

[quote author=pdorison]Και ασε τις μαλακιες τις πορνοιστοριες της πουτσας ελα εδω να ρουφηξεις το καβλι μου να συνεληθες λιγο. Αν ειναι θα σου στειλω φοτο σε πμ, να μου πεις αν σε καλυπτει, γιατι ντρεπομαι εδω που κοιταν κ αλλοι αντρες. Μωρο μου! Αχ! [/quote]

οι φωτογραφιες και τα υπολοιπα δεν που λενε κατι...και ξερεις...ακους πολλα κερασια-κρατα μικρο καλαθι...γενικοτερα το λεω... :P

το θεμα ειναι
wie oft kannst du abspritzen??

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
:rolleyes: πάντως στις χειμωνιάτικες ιστορίες στο παρελθόν τα πήγες καλύτερα . μπορεί να φταίει ο αυγουστος  :rockon: :2funny:

κι' αυτη χειμωνιατικη ειναι, ;) ;) ;) απλα γινανε καποιες αλλαγες γιατι επαιζε φαση μπροστα στο τζακι, στις φλογες... κι ετσι...

:P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι φωτογραφιες και τα υπολοιπα δεν που λενε κατι...και ξερεις...ακους πολλα κερασια-κρατα μικρο καλαθι...γενικοτερα το λεω... :P

το θεμα ειναι
wie oft kannst du abspritzen??

Eσυ που και καλα θεωρεισαι "μεγάλη" και "εμπειρη" για ποιο λογο γραφεις ολα αυτα εδω μεσα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τι ζορι τραβατε με το κοριτσι ολοι ρε;

:birdman:

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Eσυ που και καλα θεωρεισαι "μεγάλη" και "εμπειρη" για ποιο λογο γραφεις ολα αυτα εδω μεσα?

που αλλου να παω να τα γραψω καλο μου??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που εχω αναφερει οτι ειμαι μεγαλη η εμπειρη?? :think:

αν σ'ενοχλω με τα ποστς μου? κανε αναφορα στον αντισθενη...

η πες στον gl οτι σ'ενοχλω και θες να μ'αναφερεις.. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
που αλλου να παω να τα γραψω καλο μου??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που εχω αναφερει οτι ειμαι μεγαλη η εμπειρη?? :think:

αν σ'ενοχλω με τα ποστς μου? κανε αναφορα στον αντισθενη...

η πες στον gl οτι σ'ενοχλω και θες να μ'αναφερεις.. :grin:
Σιγουρα δεν εισαι εγκυος?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906