Νέα

Ξημερωματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για σας έχει φυλάξει σερμελόζουμο με πηχτόσουκρο.
ρε αγιε τι γινεται φιλε;ολοι φτιαχνουν και απο ενα θρεντ στο σαιτ και μονο τα δικα σου και του βαρουλη σβηνουν; :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αν πρεπει να βαλεις σακακι κοστουμιου..τι αλλες επιλογες εχεις?
και μην πεις κοντομανικο πουκαμισο, γιατι δεν θα'πρεπε να υπαρχουν καν.. :s&m_3:
Τι επιλογες υπαρχουν ξημερωματα στις 3 η ωρα με εξωτερικη θερμοκρασια 30 βαθμους.??? ...αν βγηκε δηλαδης απο το σπιτι του κατα τις 9 το βραδυ, εκεινη την ωρα θα ειχε 35 βαθμους...ξερεις πολους που να φορανε σακακι με 35 βαθμους.???  :uglystupid:
...αν ναι...τοτε απο καπου τους αφησανε ελευθερους.!!  :2funny:

ελα πες δεν ηταν μανικετοκουμπα αυτο που ξεχασε... ;)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οι φωτογραφιες και τα υπολοιπα δεν που λενε κατι...και ξερεις...ακους πολλα κερασια-κρατα μικρο καλαθι...γενικοτερα το λεω... :P

το θεμα ειναι
wie oft kannst du abspritzen??

λοιπον θα σε ταιζω σπερμα μεχρι να κανεις κοιλουμπα καριολακι! και να μου λες για οταν γευεσαι την ψωλη μου και λοσ! ασε τα φιλοσοφικα τωρα κ ελα να τιναξεις την κερασια μου να σου καταβρεξει τα χειλακια! στειλε καμια φοτο να δω αν με καβλωνεις και ερχομαι να στον δωσω στο στομα!  μη περιμενω πολυ γιατι θα με εξοργισεις και θα σε κανω gagging. περιμενω... μη με αναγκασεις να τον παιξω απ την καβλα που μου προκαλεις γιατι εις βαρος σου θα ειναι, θα χασεις μια δοση παλιοπρεζακι της πουτσας

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μωρο μ σορρυ που εγραψα τα παραπανω αλλα σ αγαπαω κ τρελαινομαι με τους μαλακες εδω μεσα που σου μιλανε ενω την ιδια ωρα θα μπορουσα να σε χυνω ασταματητα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μετά την πρώτη γραμμή δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις υπόλοιπες μαλακίες :shit:
που είναι ο e-mail tsouli να μας γράψει καμία της προκοπής να ψωλοβροντήσουμε λίγο σαν άνθρωποι

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
από τις πρώτες γραμμές, βαρέθηκα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
"Με χυνεις πανω στην ηβη, στην κοιλια, στο στηθος μου και οπως ανασηκωνομαι, μου ριχνεις τα υπολοιπα και στο στομα για να παρω τη γευση σου.
Τα χειλη μου τυλιγονται γυρω σου και καθαριζουν λεπτομερως καθε σου σταγονα."  αρχιδια ειναι μωρη δεν ειναι υδροφορα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μωρο μ σανταλ τι θα ελεγες να αδειασεις λεπτομερως καθε μου σταγονα?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ακου καριολακι εμενα δε θα με γραφεις στο μουνακι σου το τριχωτο γιατι δε ξερεις καθολου ποσο χρονων ειμαι. Απαντα γρηγορα γιατι θα ερθω να σε χυσω σε ανυποπτο χρονο και θα την ακουσεις στερεοφονικα τσουπριτσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακου καριολακι εμενα δε θα με γραφεις στο μουνακι σου το τριχωτο γιατι δε ξερεις καθολου ποσο χρονων ειμαι. Απαντα γρηγορα γιατι θα ερθω να σε χυσω σε ανυποπτο χρονο και θα την ακουσεις στερεοφονικα τσουπριτσα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

τύπε πρώτα σε έφτιαξε με τα προστηχά της και τώρα δεν σου κάθετε  :zfuck:   ?   :S

για να σε προκαλέσει πιστεύω το έκανε.... :zfuck:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παλι γαμησε ο NIO16 ?