Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλα που μου το θυμισες. Εχω στο ψυγειο. Παω να παρω.
Εχεις να δωσεις και σε μενα?
Καλα που μου το θυμισες. Εχω στο ψυγειο. Παω να παρω.
Εχω.Εχεις να δωσεις και σε μενα?
Εχεις να δωσεις και σε μενα?
ρε αγιε τι γινεται φιλε;ολοι φτιαχνουν και απο ενα θρεντ στο σαιτ και μονο τα δικα σου και του βαρουλη σβηνουν;Για σας έχει φυλάξει σερμελόζουμο με πηχτόσουκρο.
Τι επιλογες υπαρχουν ξημερωματα στις 3 η ωρα με εξωτερικη θερμοκρασια 30 βαθμους.??? ...αν βγηκε δηλαδης απο το σπιτι του κατα τις 9 το βραδυ, εκεινη την ωρα θα ειχε 35 βαθμους...ξερεις πολους που να φορανε σακακι με 35 βαθμους.???αν πρεπει να βαλεις σακακι κοστουμιου..τι αλλες επιλογες εχεις?
και μην πεις κοντομανικο πουκαμισο, γιατι δεν θα'πρεπε να υπαρχουν καν..
οι φωτογραφιες και τα υπολοιπα δεν που λενε κατι...και ξερεις...ακους πολλα κερασια-κρατα μικρο καλαθι...γενικοτερα το λεω...
το θεμα ειναι
wie oft kannst du abspritzen??
που είναι ο e-mail tsouli να μας γράψει καμία της προκοπής να ψωλοβροντήσουμε λίγο σαν άνθρωποιμετά την πρώτη γραμμή δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις υπόλοιπες μαλακίες
ρε αγιε τι γινεται φιλε;ολοι φτιαχνουν και απο ενα θρεντ στο σαιτ και μονο τα δικα σου και του βαρουλη σβηνουν;
Ακου καριολακι εμενα δε θα με γραφεις στο μουνακι σου το τριχωτο γιατι δε ξερεις καθολου ποσο χρονων ειμαι. Απαντα γρηγορα γιατι θα ερθω να σε χυσω σε ανυποπτο χρονο και θα την ακουσεις στερεοφονικα τσουπριτσα
Ακου καριολακι εμενα δε θα με γραφεις στο μουνακι σου το τριχωτο γιατι δε ξερεις καθολου ποσο χρονων ειμαι. Απαντα γρηγορα γιατι θα ερθω να σε χυσω σε ανυποπτο χρονο και θα την ακουσεις στερεοφονικα τσουπριτσα
πρωτα θελω να με μυησεις στις βραδιες ποιησης... ;)