Νέα

γκομενες με κατοικιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
και εγω εχω σκυλο,
αλλα καλο ειναι να ειναι σε αλλο δωματιο εν ωρα σεξ γιατι θα κλαψουριζει αν ειστε στο ιδιο κρεβατι, γιατι νοιωθει οτι η γυναικα πηρε την θεση του...
και καλο ειναι βεβαια πριν το γαμησι και οι 2 ενα ντουζακι
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
φιλαρακι δεν μας ενδιαφερει τι κανεις με τον σκυλο σου...αυτα ειναι προσωπικα ζητηματα... :grin: :grin: :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
φιλαρακι δεν μας ενδιαφερει τι κανεις με τον σκυλο σου...αυτα ειναι προσωπικα ζητηματα... :grin: :grin: :grin:

χαχα καμια σχεση λαθος το διατυπωσα...
και εμενα ο σκυλος μου κοιμαται κατω στο χαλακι διπλα απο το κρεβατι μου...μονο με την εντολη μου θα ανεβει επανω, και αυτο για να του ριξω μερικα χαδια, και μετα κατεβαινει κατω στο χαλακι του απο μονος του...
οταν ο σκυλος μου ητανε μικρος περιπου 4 μηνων ειχα φερει μια γκομενα στο σπιτι και την πηδηξα στο κρεβατι μου, με το που εφυγε η γκομενα και την πηγα σπιτι της, στον γυρισμο ο τσογλανος με κατουρησε το σεντονι απο την ζηλια του...
μετα δεν το ξανακανε...απο μονος του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom