bob paulson
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η γκόμενα δεν είναι απλά "κυριλέ" ....
Αποτελεί το όνειρο ζωής μου.
Το πέσιμο σε αυτήν , θα είναι και το φινάλε γκράντε της καρριέρας μου .....
Μετά μπορεί να πέσει η αυλαία.
Η γκόμενα δεν είναι απλά "κυριλέ" ....
Αποτελεί το όνειρο ζωής μου.
Το πέσιμο σε αυτήν , θα είναι και το φινάλε γκράντε της καρριέρας μου .....
Μετά μπορεί να πέσει η αυλαία.
Ρε, φιλαράκο! άνθρωπος που μισεί τα ζώα, δεν είναι άνθρωπος. Ρε! αυτά αγαπανε πραγματικά, και είναι ποιο καθαρά και από εσένα. Ουστ!!!!!!!!!!!
Το χειροτερο ειναι η γατα. Τιγκα στην τριχα ολο το σπιτι.
Να σιχαινεσαι να ακουμπήσεις οπουδηποτε :S
Σιχαίνομαι κι εγώ.
Η γκόμενά των ονείρων μου, όμως , έχει σκύλους.
Ένα τρελό απωθημένο της πρώιμης εφηβείας,
οπότε κάποια στιγμή όταν θα κάνω κίνηση με δαύτη,
θα πρέπει να προσπεράσω το θέμα σκυλιά.
Δεν νομίζω όμως να τους έχει και στην κρεβατοκάμαρά της.
αμποζμηντιγκό;Η γνωμη μου ειναι οτι, δεν παιζει ρολο τοσο το κατοικιδιο, οσο ο ιδιωκτητης, αν ειναι βρωμιαρα η αλλη δεν θα βρεις μονο τριχες στο κρεβατι της...εγω εχω γνωστη που ειχε γατα, και παντα ηταν ολα καθαρα, απλα μονο μια μυρωδια που φροντιζε παντα να εχει καποιο αποζμητικο χωρου.
μεγαλοσωμο σκυλο η κυρια; τετοιος ξεπεσμος ρε λακη;
Υ.γ στο χωριο μου λενε μεγαλη μπουκια φαε.. ;)
συνήθως σκυλια και γατια σε σπιτια εχουν οσες δεν εχουν παιδια, εκτος απο αλλους που ζουν σε μονοκατοικιες με αυλες. Τα ζωα δεν ειναι για μεσα στο σπιτι, και σιγουρα δεν ειναι για το θεαθήναι.
Real photo.
Εχετε προβλημα αμα η γκομενα εχει κατοικιδιο?Παραδειγματα αμα εχετε ξυπνησει μπρουμυτα το πρωι στο κρεβατι μετα απο drink και sex night session και εχει χωθει ο σκυλος αναμεσα και η ψωλη σας ακουμπαει το σκυλο
συνήθως σκυλια και γατια σε σπιτια εχουν οσες δεν εχουν παιδια, εκτος απο αλλους που ζουν σε μονοκατοικιες με αυλες. Τα ζωα δεν ειναι για μεσα στο σπιτι, και σιγουρα δεν ειναι για το θεαθήναι.
ο μπαρουλης ειναι γκει δηλαδηΟι γκέη άντρες και οι γεροντοκόρες έχουν σκυλόγατα.
ο μπαρουλης ειναι γκει δηλαδη
ο μπαρουλης ειναι γκει δηλαδη
και εγω εχω σκυλο,
αλλα καλο ειναι να ειναι σε αλλο δωματιο εν ωρα σεξ γιατι θα κλαψουριζει αν ειστε στο ιδιο κρεβατι, γιατι νοιωθει οτι η γυναικα πηρε την θεση του...
και καλο ειναι βεβαια πριν το γαμησι και οι 2 ενα ντουζακι