You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενες DJ's
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Στην ζωή δεν βρήκα γκόμενα dj να ξέρει να μιξάρει.
Γυναίκα σεφ να φτιάξει πραγματικό υψηλής γαστρονομικής πιάτο.
Και τα κλασικά του αυγολέμονου.
Δεν βρήκα γύφτο να φοράει γυαλιά οράσεως.
Χοντρή χωρίς γκόμενο.
Κουμουνιστή χωρίς λεφτά.
Χοντρή χωρίς γκόμενο.
Κουμουνιστή χωρίς λεφτά.
@DJ Aristarxos , γνώρισέ μας τις συναδέλφους σου!
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Ο DjAristarxos το πολύ πολύ να ξέρει καμία Dj Klytemnistra@DJ Aristarxos , γνώρισέ μας τις συναδέλφους σου!
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 216
Η δεύτερη, και νόστιμο κομμάτι είναι, και ξέρει, τα βασικά τουλάχιστον αυτού που λέμε "μιξάρω". Η πρώτη, ούτε για γλάστρα σε πρωϊνάδικο, με ηχογραφημένη μίξη δεν κάνει. Ούτε καν ακουστικά δεν φοράει, ρε πούστη μου!Εδώ ποστάρουμε γκόμενες Djs!!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.875
- Πόντοι
- 3.506
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.875
- Πόντοι
- 3.506
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 216
Εδώ υπάρχει και το πρόβλημα. Δεν είναι η τεχνολογία που το δημιουργεί, είναι αυτό το "ωχ αδερφέ, βάλε εκεί ότι κάνει trend που είναι εύκολο". Απο την άλλη, βγαίνει στην επιφάνεια το πρόβλημα με το ρόλο του DJ στην Ελληνική νυχτερινή ζωή, που, με εξαίρεση εκείνη την περίοδο 1993-2003, ήταν ανέκαθεν ένα τζούκ μποξ με πόδια. Μόνη διαφοροποίηση, η περίοδος της άνθησης της ηλεκτρονικής σκηνής, αλλά με την φθορά της, πέθανε και ο πραγματικός ρόλος του DJ σαν δημιουργού και όχι απλά το παιδάκι που αλλάζει τα κομμάτια στη γωνίαΝα κάνω την εύλογη ερώτηση. Τι θα πει DJ; Παλιά DJ σήμαινε γνώστης και κάτοχος τεράστιας ποσότητας (και ποιότητας) μουσικής από όλο το κόσμο, το οποίο για να γίνει και εφικτό απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο και άπειρο χρήμα. Ταυτόχρονα όλος αυτός ο κόπος αναδείκνυε ένα άτομο ως επαγγελματία κάνοντας κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Πλέον ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Ο καθένας είναι ''DJ'' (τι ακριβώς είναι ο DJ το 2024 δεν έχω καταλάβει βέβαια ακόμη), βρίσκει λίστες από το YouTube και παίρνοντας ένα laptop υπολογιστή πηγαίνει σε ένα μαγαζί και βάζει το ένα κομμάτι μετά το άλλο. Αρχίδια καλαβρέζικα. Ένας γνωστός μου πλήρωνε ''DJ'' στο μαγαζί του και απλά έβαζε κομμάτια στο YouTube. Βέβαια του έδινε 3 ευρώ την ώρα και 3-4 μπύρες. Όσο dj ήταν αυτό τόσο έχω σχέση εγώ με την αστρονομία. Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν DJs πια. Μπορεί το κάθε αφεντικό να φτιάξει κάποιες λίστες να τις βάζει και είναι έτοιμος. Ούτε έξοδα θα έχει, ούτε έναν άσχετο άνθρωπο που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.342
- Πόντοι
- 3.246
σαν τον καραγκιόζη τον DeleasisΝα κάνω την εύλογη ερώτηση. Τι θα πει DJ; Παλιά DJ σήμαινε γνώστης και κάτοχος τεράστιας ποσότητας (και ποιότητας) μουσικής από όλο το κόσμο, το οποίο για να γίνει και εφικτό απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο και άπειρο χρήμα. Ταυτόχρονα όλος αυτός ο κόπος αναδείκνυε ένα άτομο ως επαγγελματία κάνοντας κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Πλέον ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Ο καθένας είναι ''DJ'' (τι ακριβώς είναι ο DJ το 2024 δεν έχω καταλάβει βέβαια ακόμη), βρίσκει λίστες από το YouTube και παίρνοντας ένα laptop υπολογιστή πηγαίνει σε ένα μαγαζί και βάζει το ένα κομμάτι μετά το άλλο. Αρχίδια καλαβρέζικα. Ένας γνωστός μου πλήρωνε ''DJ'' στο μαγαζί του και απλά έβαζε κομμάτια στο YouTube. Βέβαια του έδινε 3 ευρώ την ώρα και 3-4 μπύρες. Όσο dj ήταν αυτό τόσο έχω σχέση εγώ με την αστρονομία. Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν DJs πια. Μπορεί το κάθε αφεντικό να φτιάξει κάποιες λίστες να τις βάζει και είναι έτοιμος. Ούτε έξοδα θα έχει, ούτε έναν άσχετο άνθρωπο που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 456
Λαθος κανειςΝα κάνω την εύλογη ερώτηση. Τι θα πει DJ; Παλιά DJ σήμαινε γνώστης και κάτοχος τεράστιας ποσότητας (και ποιότητας) μουσικής από όλο το κόσμο, το οποίο για να γίνει και εφικτό απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο και άπειρο χρήμα. Ταυτόχρονα όλος αυτός ο κόπος αναδείκνυε ένα άτομο ως επαγγελματία κάνοντας κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Πλέον ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Ο καθένας είναι ''DJ'' (τι ακριβώς είναι ο DJ το 2024 δεν έχω καταλάβει βέβαια ακόμη), βρίσκει λίστες από το YouTube και παίρνοντας ένα laptop υπολογιστή πηγαίνει σε ένα μαγαζί και βάζει το ένα κομμάτι μετά το άλλο. Αρχίδια καλαβρέζικα. Ένας γνωστός μου πλήρωνε ''DJ'' στο μαγαζί του και απλά έβαζε κομμάτια στο YouTube. Βέβαια του έδινε 3 ευρώ την ώρα και 3-4 μπύρες. Όσο dj ήταν αυτό τόσο έχω σχέση εγώ με την αστρονομία. Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν DJs πια. Μπορεί το κάθε αφεντικό να φτιάξει κάποιες λίστες να τις βάζει και είναι έτοιμος. Ούτε έξοδα θα έχει, ούτε έναν άσχετο άνθρωπο που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.
Στην ηλεκτρονικη μουσικη υπαρχει και παρα υπαρχει DJ και ειναι και πολυ δυσκολο μαλιστα
Δεν ειναι μονο η playlist ειναι και τα διαφορα εφε και transitions που κανει κλπ.
Τεχνη πραγματικη
Δηλαδη ολα αυτα τα κουμπια τι νομιζεις οτι κανουν για στολισμο τα εχουν;
Ενας Dj ειναι διασκεδαστης.Εφ οσον βλεπεις το κοινο σου να διασκεδαζει με τις επιλογες σου εισαι πετυχημενος κ σ αυτο ο τυπος εχει πετυχεισαν τον καραγκιόζη τον Deleasis
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Δέν είναι ακριβώς έτσι!!Να κάνω την εύλογη ερώτηση. Τι θα πει DJ; Παλιά DJ σήμαινε γνώστης και κάτοχος τεράστιας ποσότητας (και ποιότητας) μουσικής από όλο το κόσμο, το οποίο για να γίνει και εφικτό απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο και άπειρο χρήμα. Ταυτόχρονα όλος αυτός ο κόπος αναδείκνυε ένα άτομο ως επαγγελματία κάνοντας κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Πλέον ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Ο καθένας είναι ''DJ'' (τι ακριβώς είναι ο DJ το 2024 δεν έχω καταλάβει βέβαια ακόμη), βρίσκει λίστες από το YouTube και παίρνοντας ένα laptop υπολογιστή πηγαίνει σε ένα μαγαζί και βάζει το ένα κομμάτι μετά το άλλο. Αρχίδια καλαβρέζικα. Ένας γνωστός μου πλήρωνε ''DJ'' στο μαγαζί του και απλά έβαζε κομμάτια στο YouTube. Βέβαια του έδινε 3 ευρώ την ώρα και 3-4 μπύρες. Όσο dj ήταν αυτό τόσο έχω σχέση εγώ με την αστρονομία. Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν DJs πια. Μπορεί το κάθε αφεντικό να φτιάξει κάποιες λίστες να τις βάζει και είναι έτοιμος. Ούτε έξοδα θα έχει, ούτε έναν άσχετο άνθρωπο που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.
Τά μεγάλα Event -Στό εξωτερικό- από σοβαρούς DJ's, απαιτούν τεράστια γνώση τής μουσικής!!
Πληρώνονται μέ συμβόλαια κάτω από σκληρούς όρους, άν δέν ανταποκριθούν...δέν αμείβονται!!
-Ενώ μπορεί νά έχουν πληρώσει στήν δισκογραφική, 30 καί 50Κ ευρώ γιά 2 Sampler-
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 456
Οι γυναικες ειναι σε ολα χειροτερες απο τους αντρες αλλα και καλυτερεςΣτην ζωή δεν βρήκα γκόμενα dj να ξέρει να μιξάρει.
Χοντρή χωρίς γκόμενο.
Κουμουνιστή χωρίς λεφτά.
Αν δεις το IQ distribution των γυναικων ειναι κεντραρισμενο, δηλαδη ουτε ιδιοφυιες εχουν ουτε και βλαμμενες
Οι αντρες ειναι πιο ακραιοι, δηλαδη θα δεις καποιους που ειναι πανεξυπνοι αλλα και καποιους που ειναι καθυστερημενοι εντελως
Γιαυτο και οι τοπ ειναι παντα αντρες, στη μαζα των μετριων ομως οι γυναικες ειναι καλυτερες, γιαυτο και καταλαμβανουν ολα τα επαγγελματα που δε χρειαζεται να εισαι ιδιοφυια (τα περισσοτερα δηλαδη)
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 456
Νταξει αυτο που λες ισχυει στα μαγαζακια αλλα οχι στα μεγαλα και τα eventsΔεν έχω και τεράστια ιδέα φίλε μου. Απλά δεν είμαι και χαζός στο να καταλάβω ότι στα 9/10 μαγαζιά που έχω πάει είναι άθλιο το σκηνικό με τύπους που το πρωί μαζεύουν τριφύλλι και το βράδυ πάνε να βγάλουν ένα 20ρικο και να πιουν 2 μπύρες τζάμπα. Έχοντας γνωρίσει κόσμο ψαγμένο κι έχοντας φίλους που κάνουν και αυτό με το 20ρικο που είπα τι να συζητήσουμε ακριβώς;; Έχω τσακωθεί γι αυτό το θέμα κιόλας άσχημα με ατομο που μου έλεγε τα ισοπεδώνω όλα. Όχι μαλάκα το πρωί κουρεύεις, έχεις κατεβάσει μπ3 από το youtube downloader 5 λεπτά πριν πας στο bar μια φορά το μήνα και είσαι DJ.
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 216
Ωπα αδερφέ, έχεις χάσει λιγάκι τη μπάλα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει στη σειρά είκοσι κομμάτια, να τα αφήσει να τρέξουν ολόκληρα, να γεμίσει μια ωρίτσα, και να το παίξει "DJ/διασκεδαστής". Το κοινό που κοπανιέται, δεν το κάνει για τα κομμάτια που επέλεξες, αλλά, κυρίως, για τον τρόπο που δουλεύεις το blending, το transitioning, πόσο άψογα περνάς μεταξύ Beat blocks, το beat juggling που χτίζεις, και το πόσο ομαλά περνάς απο το ένα κομμάτι στο άλλο, όταν τελειώσεις το παιχνίδι μεταξύ τους. Το καλύτερο σχόλιο που πήρα ποτέ, όταν έπαιζα στα decks, ήταν απο έναν τύπο που ήθελε να κάνει παράπονο, και ήρθε να πεί οτι "το κομμάτι αυτό δεν τελειώνει", και έμεινε με το σαγόνι στο πάτωμα, όταν με είδε να περνάω τέσσερα διαφορετικά κομμάτια (μαζί με τις σχετικές αλλαγές CD και δίσκων) όση ώρα μου την έλεγε.Ενας Dj ειναι διασκεδαστης.Εφ οσον βλεπεις το κοινο σου να διασκεδαζει με τις επιλογες σου εισαι πετυχημενος κ σ αυτο ο τυπος εχει πετυχει
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
"Δισκάκια" γραμμένα καί "Πειραγμένα" αποκλειστικά...γιά τό Event!!Τι είναι το sampler?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.342
- Πόντοι
- 3.246
να εσύ ας πούμεΤι είναι το sampler?
μπορείς να γίνεις dj
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 216
Τι είναι το sampler?
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο."Δισκάκια" γραμμένα καί "Πειραγμένα" αποκλειστικά...γιά τό Event!!
Sampler, είναι ένα εργαλείο στο studio ηχογράφησης, που ηχογραφεί, επεξεργάζεται, και διαμορφώνει samples. Δείγματα δηλαδή, ήχων,, Beats ή μουσικών οργάνων, (riffs, loops one-time samples) που χρησιμοποιούνται για το χτίσιμο κομματιών. Κυρίως σε ηχογράφηση, αλλά και σε live events. Τα λεφτά που σκάνε οι DJ στις δισκογραφικές, δεν είναι για να τους τυπώσουν δισκάκια, είναι για τα πνευματικά δικαιώματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 628
- Εμφανίσεις
- 103K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 179