Τι κάνει καλό έναν dj στην πραγματικότητα; Τόσο για τον απλό θαμώνα έως τον όντως εξειδικευμένο dj που θα τύχει να πάει να πιει ένα ποτό και θα πέσει πάνω του;
Προσωπικά πλέον να πάω να δώσω 8 ευρώ το ποτό και 5 ευρώ την γαμημένη alpha για να ακούω μια τύπισσα που βάζει απ το λαπτοπ mp3 από το youtube απλά το ένα κομμάτι μετά το άλλο, όντας και για το πέο τα περισσότερα, κάθομαι στο σπιτάκι μου ακούω αυτά που θέλω και πίνω το ποτάκι μου ήρεμος και πράος. Παραγγέλνω κι ένα καλό φαγητό, κόβως τις σαλάτες και τα τυριά μου και πάρτε το πουλέα. Ειλικρινά βαρέθηκα με τους μαλακες με τα bar. Δεν πάει άλλο. Και γνωρίζω και αρκετούς. Βάλε ένα αρχίδι να παίζει σωστά κι όπως αρμόζει και ναι ρε φίλε θα στα φέρει πίσω ο τύπος. Για ποιο λόγο να έρθω στο μαγαζί σου να ακούσω τις μαλακίες σου; Να κινδυνεύσω να κολλήσω έμπολα στις τουαλέτες και να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά μέσα σε περίεργες σκατόφατσες; Που πλέον η νύχτα δεν παίζεται όσον αφορά τις τιμές. Μια καλή βραδιά θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι σε σχέση με πριν covid που τσιμπούσες ακόμη σε κάποια τη βοτκα ή το havana κανένα ταληράκι άντε 6. Τώρα βαράνε στο ψαχνό για λα μπομπέτο κιόλας ποτό με 2 γουλιές, μισό κιλό πάγο και χυμό ληγμένο από πακιστανάδικο. Δλδ αράχτε ρε μάγκες. Μας βλέπω να γυρνάμε στα καφενεία μου φαίνεται.