Νέα

Γιατί το σάιτ είναι τίγκα στους φασίστες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί το σάιτ είναι τίγκα στους φασίστες;

• Κατά σύμπτωση

Ψήφοι: 31 11,9%
  • Επειδή ΟΛΟ το ελληνικό Ίντερνετ είναι τίγκα στους φασίστες

Ψήφοι: 32 12,3%
  • Δεν είναι περισσότεροι, απλά πιο "θορυβώδεις"

Ψήφοι: 72 27,6%
  • Το μέσο μέλος του σάιτ δεν ψηφίζει στις πολιτικές ψηφοφορίες

Ψήφοι: 18 6,9%
  • Όλος ο κύκλος των μπουρδελιάρηδων είναι παρακμιακός, άρα τι άλλο θα ψήφιζε...;

Ψήφοι: 63 24,1%
  • Επειδή η Πηγάδα έχει ακόμα μπόλικο χώρο...

Ψήφοι: 45 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    261

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Βασικά κάνουν πολύ φασαρία τα φασισταριά για αυτό νομίζουμε πως είναι πολλά.
Η ουσία όμως είναι πως στα μπουρδέλα με Πακιστανούς και γύφτους γαμάνε μαζί οπότε φανταστείτε τι νούμερα είναι,μεγαλύτερα και από τους ψευτοαριστερούς  :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Επειδή οι μπουρδελιάρηδες νομίζουν ότι ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή θα διώξουν τους Πακιστανούς που τους γαμάνε τις πουτάνες. Δεν μπορούν όμως να καταλάβουν ότι μαζί με τους Πακιστανούς θα διώξουν και τις ίδιες τις πουτάνες και θα κλείσουν τα μπουρδέλα.  :idiot:
το συνθημα για τον δημο αθηνας ειναι οχι εγληματικοτητα,οχι πορνεια και οχι ναρκωτικα !!!
εσυ δεν εχεις καταλαβει τιποτα επειδη αυτα που λες για δωδεκαθεους και χιτλερ ειναι μαλακιες !!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παρακμή δεν είναι να είσαι φασίστας. παρακμή είναι να είναι κομμουνιστής ή δημοκράτης... Εκτός αν θεωρείς παρακμή τον Μέγα Αλέξανδρο ή τα χίλια χρόνια Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η Ελλάδα μεγαλούργησε μόνο όταν δεν υπήρχε ο καρκίνος που ονομάζεται δημοκρατία. Ακόμη και στην αρχαιότητα δεν υπήρχε δημοκρατία. Μια χαρά πολίτευμα είχε ο Περικλής. Με δούλους, με μετανάστες χωρίς δικαιώματα κλπ

φανταζομε για τη χωρα που γεννησε τη δημοκρατια δεν την ξερεις για την εκκλησια του δημου   για τους λακεδαιμονιους και το συμβουλιο των σοφων δεν το ξερεις. για τη λεγομενη ξενοδεκτα τι ξερεις (ξερεις το νομο οπου εγγυοταν την ασφαλεια των ξενων κατη την εισοδο τη διαμονη και την εξοδο του ξενου απο την πολη κρατος) οσο για τον περικλη το λεγομενο φιλοδημοκρατικο που εδραιωσε τη δημοκρατια στη ποληκρατος των αθηνων και οτι ηταν εκλεγμενος απολυτος δημοκρατικα με ψηφοφορια με οστρακα απο την εκκλησια του δημου, οτι προσπαθουσαν να τον ριξουν απο το αξιωμα του γιατι δεν ηθελαν τη σπαταλη χρηματων για την ανεγερση της ακροπολης ξερεις οτι τον στηριζε με τη ψηφο του ο λαος της εκκλησιας του δημου γι αυτο δεν εχανε το αξιωμα του. οσο για τη μ.αλεξανδρο και τι πολιτισμο παρεδωσε δεθα σου αναφερω γιατι βαριεμε να γραφω κατεβατα

ανοιξτε και κανα βιβλιο ιστοριας σε λιγο θα μας πειτε οτι στην ελλαδα γεννηθηκε η μοναρχια και τη δημοκρατια την ιδρυσαν οι αμερικανοι ελεος τι διαβαζουμε

Επισκέπτης
το συνθημα για τον δημο αθηνας ειναι οχι εγληματικοτητα,οχι πορνεια και οχι ναρκωτικα !!!
εσυ δεν εχεις καταλαβει τιποτα επειδη αυτα που λες για δωδεκαθεους και χιτλερ ειναι μαλακιες !!!

Τι εννοείς ρε τύπε? Εγώ δεν είμαι χρυσαυγίτης, είμαι φιλελεύθερος-φιλοτροϊκανός.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Εγω στεναχωριεμαι για τη δολοφονια οποιουδηποτε ανθρωπου.

Εκτος απο τους φασιστες, φυσικα, που δεν ειναι ανθρωποι αλλα ξεχωριστο ειδος.

Εγώ χαίρομαι όταν ανάρχες ψοφάνε από σφαίρες.
Ειδικά στα Εξάρχεια ...
Φυσικά και οι ανάρχες δεν είναι άνθρωποι.

Το φόρουμ έχει πολλούς φασίστες,
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Τα αναρχοπουστράκια ... γαμάνε με τον κώλο.
Πάκηδες ....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ χαίρομαι όταν ανάρχες ψοφάνε από σφαίρες.
Ειδικά στα Εξάρχεια ...
Φυσικά και οι ανάρχες δεν είναι άνθρωποι.

Το φόρουμ έχει πολλούς φασίστες,
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Τα αναρχοπουστράκια ... γαμάνε με τον κώλο.
Πάκηδες ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως στο φορουμ δεν εχω δει φασιστες αληθινους. Κάτι ψοφιες κοτες βλεπω να το παιζουν πατριδα και τσαμπουκας σαν 13χρονα σε γηπεδο. 

Το χειρότερο που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ...
είναι ότι δεν έχεις δει πούτσα ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τι εννοείς ρε τύπε? Εγώ δεν είμαι χρυσαυγίτης, είμαι φιλελεύθερος-φιλοτροϊκανός.  :sunglasses:
[move]
images
OH HE MAD ETC....[/move]

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
896
Πόντοι
96
Για κάποια παιδιά που σχολιάσαν τι έγραψα πριν μια ή δυο σελίδες.
Αυτά τα θέματα δυστυχώς δεν μπορούμε να τα εκφράσουμε σωστά μια που θα έπρεπε να γράφουμε σελίδες.
Η παρατήρηση για την Χρυση Αυγή είναι σωστή σε πρώτο επίπεδο..Αλλά αν στην Ελλάδα έχουν δαιμονοποιηθεί τα εθνικά θέματα , γιατί οι κυρίαρχοι πολιτικοί (κυρίως αριστεροί), επιχειρηματίες κ.α. είναι μειοδότες και θέλουν να κάνουν τις προδοσίες τους χωρίς κόστος , αυτό αυτόματα αφήνει προνομιακά το χώρο των εθνικών θεμάτων στον Καρατζαφέρη ή στην Χρυσή Αυγή γιατί πολύ απλά αυτοί μόνο ασχολούνται.Όλοι οι άλλοι τα θεωρούν ξεπερασμένα ή φασισμό!Αν είχαμε υγιείς πολιτικούς από την αριστερά΄΄εως και την δεξιά , τα εθνικά θέματα θα ήταν πάντα στο προσκήνιο και στη σωστή τους βάση και δεν θα είχαμε την διαστρέβλωση εθνικά θέματα = φασισμός ή όποιος ασχολείται με αυτά είναι χρυσαυγίτης ή φασίστας ή εθνικιστής. :s&m_3:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φανταζομε για τη χωρα που γεννησε τη δημοκρατια δεν την ξερεις για την εκκλησια του δημου   για τους λακεδαιμονιους και το συμβουλιο των σοφων δεν το ξερεις. για τη λεγομενη ξενοδεκτα τι ξερεις (ξερεις το νομο οπου εγγυοταν την ασφαλεια των ξενων κατη την εισοδο τη διαμονη και την εξοδο του ξενου απο την πολη κρατος) οσο για τον περικλη το λεγομενο φιλοδημοκρατικο που εδραιωσε τη δημοκρατια στη ποληκρατος των αθηνων και οτι ηταν εκλεγμενος απολυτος δημοκρατικα με ψηφοφορια με οστρακα απο την εκκλησια του δημου, οτι προσπαθουσαν να τον ριξουν απο το αξιωμα του γιατι δεν ηθελαν τη σπαταλη χρηματων για την ανεγερση της ακροπολης ξερεις οτι τον στηριζε με τη ψηφο του ο λαος της εκκλησιας του δημου γι αυτο δεν εχανε το αξιωμα του. οσο για τη μ.αλεξανδρο και τι πολιτισμο παρεδωσε δεθα σου αναφερω γιατι βαριεμε να γραφω κατεβατα

ανοιξτε και κανα βιβλιο ιστοριας σε λιγο θα μας πειτε οτι στην ελλαδα γεννηθηκε η μοναρχια και τη δημοκρατια την ιδρυσαν οι αμερικανοι ελεος τι διαβαζουμε

ρε μεγαλε με μιση μπαλιτσα που ξερεις πας να παραστησεις και τον καθηγητη? η δημοκρατια του τοτε με τη δημοκρατια του σημερα δεν εχει καμια σχεση. απο που να πιασω το ποστ σου τωρα, θα ξημερωθουμε. τεσπα επιγραμματικα. θες και να μας πεις για τους λακεδαιμονιους τι? γαμησαν τη μιση πελοποννησο και τους μεσσηνιους τους κανανε δουλους, ειλωτες. δικαιωματα ειχε μονο ο καθαρος και απο τους δυο γονεις σπαρτιατης. γουγλαρε να μαθεις τι ειναι οι παρθενιες λακεδαιμονιοι.
αυτα τα λιγα και ρουφα τη μυξουλα σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αυτό αρκεί για να μην τον ψηφίσω...

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216

Ρε φίλε άσε το google και επισκέψου καμιά βιβλιοθήκη μπας και ξεστραβωθείς. Στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε μια μορφή άμεσης δημοκρατίας και ψήφιζες αν είχες και τους δύο γονείς σου Αθηναίους (Κάτι Γιωργάκης Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου κλπ δεν θα είχαν πολιτικά δικαιώματα στην αρχαία Ελλάδα). Οι μετανάστες (μέτοικοι) δεν είχαν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας κλπ Η μορφή της δημοκρατίας που υπερασπίζεσαι δηλαδή να αποφασιζει ο Τσοχατζόπουλος και ο Μαντέλης για σένα γεννήθηκε στην Αγγλία. Άσχετε που θα πεις ότι η Ελλάδα γέννησε τον κοινοβουλευτισμό. Η Ελλάδα έχει παράδοση δικτατοριών και όχι της εμετικής δημοκρατίας σας. Από την αλά καρτ δημοκρατία της Αθήνας, στον Μέγα Αλέξανδρο και από τον Βουλγαροκτόνο στον Καποδίστρια και τον Μεταξά. Η Ελλάδα μεγαλούργησε, ήρθε η δημοκρατία και τρώμε σκατά... Ποτέ πια δημοκρατία.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Υπάρχει κάποιος που πραγματικά πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή θα άφηνε τα μπουρδέλα ανοιχτά?   :2funny:  :headbang:
Το 51% τoυ site το πιστεύουν καθώς δεν έχουν παρωπίδες ούτε είναι κομμάτοσκυλα... Το λες και το ξαναλές αλλά το γκάλοπ δείχνει όχι μόνο ότι δεν πείθεις αλλά σε πήραν και στο ψιλό... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Το 51% τoυ site το πιστεύουν καθώς δεν έχουν παρωπίδες ούτε είναι κομμάτοσκυλα... Το λες και το ξαναλές αλλά το γκάλοπ δείχνει όχι μόνο ότι δεν πείθεις αλλά σε πήραν και στο ψιλό... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Το πιστεύουν επειδή είναι 15-25 ετών και τελείως ανίδεοι από πολιτικές ιδεολογίες. Εγώ δεν είμαι φανατικός εχθρός της Χρυσής Αυγής αλλά να ξέρουμε τι πιστεύουμε και τι λέμε. Δεν υπάρχει περίπτωση αν κυβερνούσε η Χρυσή Αυγή να άφηνε τα μπουρδέλα ανοιχτά!  :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι είλωτες δεν ηταν ακριβως δούλοι, δούλους είχαν οι Αθηναίοι αν θυμάμαι καλά. Οι λακεδαιμονιοι είχαν τον νόμο περί ξενηλασίας που απαγόρευε την  προσωπικη δουλεία,  εξου και το αρχαίο είλως που σημαίνει δημοσιος εργάτης σε κτηματα.

δουλαρες κανονικοι ηταν. γιαυτο και γινονταν μονο αιχμαλωτοι πολεμου ειλωτες. η ξενηλασια απαγορευε την οποιαδηποτε εμπορια δουλου, εισαγωγη ή αγοραπωλησια, αυτη ηταν η διαφορα με τους αθηναιους. σκατα τα εκανες και στην ετυμολογια. σε βαριεμαι.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.499
Πόντοι
1.720
Το πιστεύουν επειδή είναι 15-25 ετών και τελείως ανίδεοι από πολιτικές ιδεολογίες. Εγώ δεν είμαι φανατικός εχθρός της Χρυσής Αυγής αλλά να ξέρουμε τι πιστεύουμε και τι λέμε. Δεν υπάρχει περίπτωση αν κυβερνούσε η Χρυσή Αυγή να άφηνε τα μπουρδέλα ανοιχτά!  :-*

Μη στεναχωριεσαι φιλε δε θα τα κλεισουμε τα μπουρδελα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom