gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
if it aint black take it back 4 ;)σε ταινίες
if it aint black take it back 4 ;)σε ταινίες
δουλαρες κανονικοι ηταν. γιαυτο και γινονταν μονο αιχμαλωτοι πολεμου ειλωτες. η ξενηλασια απαγορευε την οποιαδηποτε εμπορια δουλου, εισαγωγη ή αγοραπωλησια, αυτη ηταν η διαφορα με τους αθηναιους. σκατα τα εκανες και στην ετυμολογια. σε βαριεμαι.
το πιστευω....και ο τομσεν αν κοψεις απο φατσα δικος μας ειναι....μεγας πουτανιαρηςΗ τρόικα είναι στο πλευρό των μπουρδελιάρηδων, αυτό κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν.
Ρε φίλε άσε το google και επισκέψου καμιά βιβλιοθήκη μπας και ξεστραβωθείς. Στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε μια μορφή άμεσης δημοκρατίας και ψήφιζες αν είχες και τους δύο γονείς σου Αθηναίους (Κάτι Γιωργάκης Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου κλπ δεν θα είχαν πολιτικά δικαιώματα στην αρχαία Ελλάδα). Οι μετανάστες (μέτοικοι) δεν είχαν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας κλπ Η μορφή της δημοκρατίας που υπερασπίζεσαι δηλαδή να αποφασιζει ο Τσοχατζόπουλος και ο Μαντέλης για σένα γεννήθηκε στην Αγγλία. Άσχετε που θα πεις ότι η Ελλάδα γέννησε τον κοινοβουλευτισμό. Η Ελλάδα έχει παράδοση δικτατοριών και όχι της εμετικής δημοκρατίας σας. Από την αλά καρτ δημοκρατία της Αθήνας, στον Μέγα Αλέξανδρο και από τον Βουλγαροκτόνο στον Καποδίστρια και τον Μεταξά. Η Ελλάδα μεγαλούργησε, ήρθε η δημοκρατία και τρώμε σκατά... Ποτέ πια δημοκρατία.
το πιστευω....και ο τομσεν αν κοψεις απο φατσα δικος μας ειναι....μεγας πουτανιαρης
δεν ξερω για τους αλλους μαν εγω ειμαι αναρχαςΟι φιλελεύθεροι-καπιταλιστές ήταν και θα είναι πάντα οι μεγαλύτεροι πόρνοι. ;)
Εγω διαβάζω Θουκυδίδη εσυ βικιπαίδια
το μόνο που αξίζει είναι υγρή απαξίωση σε κάτι τέτοια θρέντ
να βαλουμε φωτογραφιουλα με βιβλια του θουκυδιδη με επαθλο διαγραφουλα ή δε σε παιρνει
δεν ξερω για τους αλλους μαν εγω ειμαι αναρχας
δεν ξερω για τους αλλους μαν εγω ειμαι αναρχας
α δεν εχω γνωση επι του θεματος γιατι τελευταια απεχω πολυ απο το φορουμ,εχει πεσει πολυ δουλεια.....αμα θες να μαθω ομως αν και με τον τυπο τον γκαστεζ εχω καιρο να μιλησω προσωπικαπες κανα μοντοκουτσομπολιο τι παιχτηκε με γκαστεζ και τον πουλεψαν
Ζορίστηκες βλέπω.
διαβασε Θουκυδίδη ιστορίαι, Ηρόδοτο το πεμπτο βιβλιο τερψιχόρη και ξενοφώντα Ελληνικα ολα αναφέρονται στην κοινωνια των λακεδαιμονιων και την ιστορια της σπαρτης. Στοιχηματα βαλτε με τον Λάκη και παίξτε με τα πουλάκια σας.
Ζορίστηκες βλέπω.
διαβασε Θουκυδίδη ιστορίαι, Ηρόδοτο το πεμπτο βιβλιο τερψιχόρη και ξενοφώντα Ελληνικα ολα αναφέρονται στην κοινωνια των λακεδαιμονιων και την ιστορια της σπαρτης. Στοιχηματα βαλτε με τον Λάκη και παίξτε με τα πουλάκια σας.
ετυχε να ειστε στο ιδιο μαγαζι?
και γω εχω φαει στο ιδιο πατσατζιδικο με τον ψωμιαδη πατσα αλλα δεν το κανω θεμα.....και παρεμεινες αριστερη? :S
στο ιδιο τραπεζι καλεσμενοι
ναιαποκριες ηταν τυπε?
θα παραγειλεις μια πιτσα λεοντορο προς τιμην του;ω λενορο.. μαυρα ματια