οι αριστεροί, οι κανονικοί και όχι οι γιαλατζί, δεν πληρώνουν για να γαμήσουν.
αλλά έχει βρωμίσει ο τόπος από αριστερούς του κώλου οι οποίοι δηλώνουν αριστεροί αλλά μια χαρά στηρίζουν τα καπιταλιστικά συστήματα, τις πολυεθνικές και ένα σωρό άλλα κακά πράγματα.
εδώ έχουμε γεμίσει ανθρωπιστές που βγαίνουν στο δρόμο και φωνάζουν για τα δικαιώματα των ανθρώπων αλλά μετά πάνε και πηδάνε άμα λάχει.
είναι σωστό να φωνάζεις για τα δικαιώματα του άλλου αλλά και να στηρίζεις και τον νταβά που εκμεταλλεύεται την πουτάνα.
O οποιοσδηποτε ΝΟΡΜΑΛ ανθρωπος (ασχετως πολιτικων πεποιθησεων), διαφωνει και καταγγελλει περιπτωσεις εξαναγκασμου.
Προσωπικα, απο ολες τις πουτανες που εχω παει, μονο μια ενιωσα πως ηταν αναγκασμενη να εκδιδεται παρα τη θελησή της και εσπευσα να το αναφερω εδω μεσα, σε κριτικη.
Εν τελει, δε νομιζω πως μπορει να στεριωσει πελατεια σε πουτανες που δεν το γουσταρουν και οι νταβαδες το ξερουν αυτο καλα.
Επισης, να τονισω, για του λογου το αληθες:
α) Οτι δεν βγαινω να διαδηλωσω για τα δικαιωματα κανενος (οποτε βγαινω, το κανω για παρτη μου - και τις πολιτικες μου επιλογες τις στηριζω κυριως μεσω καλπης)
β) Οτι ΣΑΦΩΣ και δεν ειμαι 30, οπως αυθαιρετα συμπεραναν οι γνωστοθι κουτοπονηροι του σαιτ (εχω αναφερει 5.000 φορες την ηλικια μου/ ο αλλος που ξεθαβει ποστ του 2010, τωρα πώς την πατησε...?)
Κατα τ' αλλα, συνεχιστε.