life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Και είναι ΤΟΣΟ απλό.....
Ακατοικητο εντελωs ομωs
Και είναι ΤΟΣΟ απλό.....
οι γυναικες 2 πραγματα γουσταρουν...να τρωνε αντρα καβατζωμενο απο αλλη και να της απορριπτει τυπος με τη μουρη του τζον μαλκοβιτς...γιατι?γιατι ετσι επιβεβαιωνονται...
πως γινεται οταν εισαι με καποια τοτε να στη πεφτουν ολες και οταν εισαι μονος να μη μπορεις να βρεις καμια?
Nα είστε απλά ανώμαλες δεν παίζει εεεε;;;;αυτο που σε καποιον δεν την πεφτει καμια οταν ειναι μονος παρα μονο οταν βλεπουν κοπελα διπλα του πρεπει να τον προβληματιζει.
δηλαδη εμφανως δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ που θα τραβουσε μια γυναικα.αλλα η επιβεβαιωση οτι ισως εχει κατι καλο επειδη ειναι με αλλη σας φαινεται καλο?!πφ.
αυτο που σε καποιον δεν την πεφτει καμια οταν ειναι μονος παρα μονο οταν βλεπουν κοπελα διπλα του πρεπει να τον προβληματιζει.
δηλαδη εμφανως δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ που θα τραβουσε μια γυναικα.αλλα η επιβεβαιωση οτι ισως εχει κατι καλο επειδη ειναι με αλλη σας φαινεται καλο?!πφ.
πουτανες.(οχι οι επαγγελματιες φυσικα)Nα είστε απλάανώμαλεςδεν παίζει εεεε;;;;
αυτο που σε καποιον δεν την πεφτει καμια οταν ειναι μονος παρα μονο οταν βλεπουν κοπελα διπλα του πρεπει να τον προβληματιζει.
Πουστια....
Καλα σου κανουν > ;)
Καλά ξηγιέσαι. ;) Δε χρειάζεται να ψάξεις επιβεβαίωση εδώ μέσα - είναι περιττό.Μπορεί όμως και να μην ψάχνω κάτι. Ένα απλό κρεβάτι και μόνο. Και αυτό συνήθως το κάνουν οι παντρεμενοι χωρίς να στα ζαλίζουν.
σωστα.ενω ολοι οι ελευθεροι αντρες εκει εξω θα τους πεις να κανετε ενα απλο γαμησι και θα σου πουν:μα τι λες θεα μου;!ολη μου την ζωη σε γυρευα.ελα να τρεχουμε αντιθετα στην παραλια την ωρα που δυει ο ηλιος ακουγοντας το "αυτο το καλοκαιρι".
με επεισες.
μεταξυ μας αλλα το προτημω.αμα γ να λεγομαι ρεαλιστρια πρεπει να αποδεχτω την πουτανια σαν κατι οχι απλα συνηθες αλλα καλο...δε θα παρω ευχαριστω.Kουραση... Μοναξια στο ροζ συννεφο????
Ναι,οκ το έθεσες επί σωστότερης βάσης...το ομολογώ.πουτανες.(οχι οι επαγγελματιες φυσικα)
μεταξυ μας αλλα το προτημω.αμα γ να λεγομαι ρεαλιστρια πρεπει να αποδεχτω την πουτανια σαν κατι οχι απλα συνηθες αλλα καλο...δε θα παρω ευχαριστω.
εχεις ακουσει για το one-night stand?Κοίτα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να πάω στον καθένα και να του πω έλα να με γαμήσεις και μετά μη με ξαναπάρεις και τηλέφωνο γιατί "εχω περίοδο" και δε θέλω να σε ξαναδω. Προτιμώ το στανταράκι τον παντρεμένο. Μου είναι πιο εύκολο.
ναι ναι καλα.
κοπελια.βερεσε τα ακουω αυτα.τα θεωρω πιπες.Κοίτα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να πάω στον καθένα και να του πω έλα να με γαμήσεις και μετά μη με ξαναπάρεις και τηλέφωνο γιατί "εχω περίοδο" και δε θέλω να σε ξαναδω. Προτιμώ το στανταράκι τον παντρεμένο. Μου είναι πιο εύκολο.
Ασυνηθιστηη λουκ πρεπει να ειναι ωραια γυναικα .... ή troll. δεν μπορει.
Είναι ωραίο troll!!!!η λουκ πρεπει να ειναι ωραια γυναικα .... ή troll. δεν μπορει.