Νέα

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οι γυναικες 2 πραγματα γουσταρουν...να τρωνε αντρα καβατζωμενο απο αλλη και να της απορριπτει τυπος με τη μουρη του τζον μαλκοβιτς...γιατι?γιατι ετσι επιβεβαιωνονται...
πως γινεται οταν εισαι με καποια τοτε να στη πεφτουν ολες και οταν εισαι μονος να μη μπορεις να βρεις καμια?

Αυτο με το οταν εισαι με αλλη κ σου την πεφτουν ειναι μεγαλη μαλακια ρε πουστη μου οντως. Μαλλον θα σκεφτονται " χμμμ αυτη ( και αν ειναι ομορφη κιολας ... ) για να ειναι μαζι του κατι θα ξερει , θα γαμαει καλα αυτος ή θα εχει πολλα $$ ) δεν γινετε αλλιως!!! δεν βγαινει !

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο που σε καποιον δεν την πεφτει καμια οταν ειναι μονος παρα μονο οταν βλεπουν κοπελα διπλα του πρεπει να τον προβληματιζει.
δηλαδη εμφανως δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ που θα τραβουσε μια γυναικα.αλλα η επιβεβαιωση οτι ισως εχει κατι καλο επειδη ειναι με αλλη σας φαινεται καλο?!πφ.

Επισκέπτης
αυτο που σε καποιον δεν την πεφτει καμια οταν ειναι μονος παρα μονο οταν βλεπουν κοπελα διπλα του πρεπει να τον προβληματιζει.
δηλαδη εμφανως δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ που θα τραβουσε μια γυναικα.αλλα η επιβεβαιωση οτι ισως εχει κατι καλο επειδη ειναι με αλλη σας φαινεται καλο?!πφ.
Nα είστε απλά ανώμαλες δεν παίζει εεεε;;;; :birdman:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Ελα.........π :2funny: :2funny: :2funny:αραδέξου οτι είναι πιο καυλερό να γαμηθείς με αρσενικό αλλης....

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Πουστια....

Καλα σου κανουν  >:( ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Kουραση... :cartman: :cartman:  Μοναξια στο ροζ  συννεφο????

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μπορεί όμως και να μην ψάχνω κάτι. Ένα απλό κρεβάτι και μόνο. Και αυτό συνήθως το κάνουν οι παντρεμενοι χωρίς να στα ζαλίζουν.
Καλά ξηγιέσαι. ;) Δε χρειάζεται να ψάξεις επιβεβαίωση εδώ μέσα - είναι περιττό.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
σωστα.ενω ολοι οι ελευθεροι αντρες εκει εξω θα τους πεις να κανετε ενα απλο γαμησι και θα σου πουν:μα τι λες θεα μου;!ολη μου την ζωη σε γυρευα.ελα να τρεχουμε αντιθετα στην παραλια την ωρα που δυει ο ηλιος ακουγοντας το "αυτο το καλοκαιρι".

με επεισες.

Κοίτα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να πάω στον καθένα και να του πω έλα να με γαμήσεις και μετά μη με ξαναπάρεις και τηλέφωνο γιατί "εχω περίοδο" και δε θέλω να σε ξαναδω. Προτιμώ το στανταράκι τον παντρεμένο. Μου είναι πιο εύκολο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Kουραση... :cartman: :cartman:  Μοναξια στο ροζ  συννεφο????
μεταξυ μας αλλα το προτημω.αμα γ να λεγομαι ρεαλιστρια πρεπει να αποδεχτω την πουτανια σαν κατι οχι απλα συνηθες αλλα καλο...δε θα παρω ευχαριστω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μεταξυ μας αλλα το προτημω.αμα γ να λεγομαι ρεαλιστρια πρεπει να αποδεχτω την πουτανια σαν κατι οχι απλα συνηθες αλλα καλο...δε θα παρω ευχαριστω.

Ευτυχωs......Δεν εχει για ολεs....Αρα μηδεν χρεωση

Επισκέπτης
Κοίτα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να πάω στον καθένα και να του πω έλα να με γαμήσεις και μετά μη με ξαναπάρεις και τηλέφωνο γιατί "εχω περίοδο" και δε θέλω να σε ξαναδω. Προτιμώ το στανταράκι τον παντρεμένο. Μου είναι πιο εύκολο.
εχεις ακουσει για το one-night stand?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:smitten: :smitten: :smitten:

κοπελια.βερεσε τα ακουω αυτα.τα θεωρω πιπες.
ξερω πολλους ανθρωπους γυρω μου που εχουν μια ωραιοτατη ελευθερη σχεση.ειναι κ οι δυο ελευθεροι,το μονο που θελουν ειναι σεξ και οποτε θελουν γαμησι βρισκονται.
ασε με τωρα.αλλοι μπορει να τσιμπανε.εγω οχι.φυσικα κ χεστηκες γ την γνωμη μου αλλα βαριεμαι κ απανταω.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
η λουκ πρεπει να ειναι ωραια γυναικα .... ή troll. δεν μπορει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom