You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 616
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν υπηρξα ποτε κατινα στην ζωη μου.θα ηταν μια ενδιαφερουσα αλλαγη αν κ δε νομιζω να τα καταφερω.ΚαλαΚατιναΛουκια μου , οτι πειs!!!!
ελευθερα χαρα μου.δεν εχω ταξικα θεματα εγω.Καταρχας ποιος ειμαι εγω που με τα 170+ μηνυματα μου μπορω να τα βαλω μαζι σου !
Ναι ετσι νομιζω και εγω, παρεξηγηση θα ειναι... μαλλον.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σωστα.ενω ολοι οι ελευθεροι αντρες εκει εξω θα τους πεις να κανετε ενα απλο γαμησι και θα σου πουν:μα τι λες θεα μου;!ολη μου την ζωη σε γυρευα.ελα να τρεχουμε αντιθετα στην παραλια την ωρα που δυει ο ηλιος ακουγοντας το "αυτο το καλοκαιρι".[quote author=loukritia!
αυθεντικη γυναικα μια γκομενα που εχει ποιος ξερει ποσα κομπλεξ ετσι ωστε γ να ικανοποιηθει ο πεσμενος εγωισμος της περνει αντρες αλλων;;;ενω μπορει ανετα να βρει αυτο που ψαχνει αναμεσα σε ελευθερους;;
δε νομιζω τακη.
Μπορεί όμως και να μην ψάχνω κάτι. Ένα απλό κρεβάτι και μόνο. Και αυτό συνήθως το κάνουν οι παντρεμενοι χωρίς να στα ζαλίζουν.
με επεισες.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;
γιατι δεν μπορουν να εχουν δικο τους.
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν υπηρξα ποτε κατινα στην ζωη μου.θα ηταν μια ενδιαφερουσα αλλαγη αν κ δε νομιζω να τα καταφερω.
ελευθερα χαρα μου.δεν εχω ταξικα θεματα εγω.
οχι δεν υπαρχει θεμα , λεω απλα, ξερεις...
Και η αντιγονη πρεπει να μας πει που κ πως!
Επιτρεπεις Λουκ ε?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
δεν υπηρξα ποτε κατινα στην ζωη μου.θα ηταν μια ενδιαφερουσα αλλαγη αν κ δε νομιζω να τα καταφερω.
Το ανελυσε ευστοχα η Αντιγονη...Νο comments
Μπορεί όμως και να μην ψάχνω κάτι. Ένα απλό κρεβάτι και μόνο. Και αυτό συνήθως το κάνουν οι παντρεμενοι χωρίς να στα ζαλίζουν.
Επισκέπτης
Λουκ είναι κάποια γνωστή σου;;;Μπορεί όμως και να μην ψάχνω κάτι. Ένα απλό κρεβάτι και μόνο. Και αυτό συνήθως το κάνουν οι παντρεμενοι χωρίς να στα ζαλίζουν.
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σωστα.ενω ολοι οι ελευθεροι αντρες εκει εξω θα τους πεις να κανετε ενα απλο γαμησι και θα σου πουν:μα τι λες θεα μου;!ολη μου την ζωη σε γυρευα.ελα να τρεχουμε αντιθετα στην παραλια την ωρα που δυει ο ηλιος ακουγοντας το "αυτο το καλοκαιρι".
με επεισες.
Οχι βεβαια , αλλα αυτο δεν ειναι κ το ωραιο ?
Αλλο αν υπαρξει αισθημα , εκει αλλαζει. Αλλα αν δεν ? Μετραει ετσι ?
Λουκ είναι κάποια γνωστή σου;;;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και να μην επετρεπα ομορφια μου ποιος χεστηκε?!οχι δεν υπαρχει θεμα , λεω απλα, ξερεις...
Και η αντιγονη πρεπει να μας πει που κ πως!
Επιτρεπεις Λουκ ε?
δε βρισκω συνδεση μεταξυ των δυο αλλα οκ.Το ανελυσε ευστοχα η Αντιγονη...Νο comments
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
[quote author=loukritia!
αυθεντικη γυναικα μια γκομενα που εχει ποιος ξερει ποσα κομπλεξ ετσι ωστε γ να ικανοποιηθει ο πεσμενος εγωισμος της περνει αντρες αλλων;;;ενω μπορει ανετα να βρει αυτο που ψαχνει αναμεσα σε ελευθερους;;
δε νομιζω τακη.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Aυτο ειναι δυσκολοχωνευτο μαλλον για τα δικα τουs δεδομενα....
Επισκέπτης
εσυ δηλαδη λες σε καποιον ελευθερο οτι γουσταρεις να κανετε μονο σεξ και αυτος επιμενει να σε αποκαταστησει?και ετσι επιλεγεις παντρεμενους? :-[quote author=loukritia!
δε νομιζω τακη.
οι γυναικες 2 πραγματα γουσταρουν...να τρωνε αντρα καβατζωμενο απο αλλη και να της απορριπτει τυπος με τη μουρη του τζον μαλκοβιτς...γιατι?γιατι ετσι επιβεβαιωνονται...
πως γινεται οταν εισαι με καποια τοτε να στη πεφτουν ολες και οταν εισαι μονος να μη μπορεις να βρεις καμια?
πως γινεται οταν εισαι με καποια τοτε να στη πεφτουν ολες και οταν εισαι μονος να μη μπορεις να βρεις καμια?
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατι Nukαρουμε λουκ ? :o
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
προφανως οποιον ελευθερο εχει πηδηξει της εχει εμφανιστει την αλλη μερα με σοκολατακια του πρεσβυ και μονοπετρο απο τα τιφανυς!εσυ δηλαδη λες σε καποιον ελευθερο οτι γουσταρεις να κανετε μονο σεξ και αυτος επιμενει να σε αποκαταστησει?και ετσι επιλεγεις παντρεμενους? :-
Aυτο ειναι δυσκολοχωνευτο μαλλον για τα δικα τουs δεδομενα....
Και είναι ΤΟΣΟ απλό.....
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
kai gw den to pisteua alla telika uparxoun apeiroi agapoulidesεσυ δηλαδη λες σε καποιον ελευθερο οτι γουσταρεις να κανετε μονο σεξ και αυτος επιμενει να σε αποκαταστησει?και ετσι επιλεγεις παντρεμενους? :-
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μη του δινεις σημασια.εκμεταλλευεται το γεγονος οτι δεν απανταω.αμα παντησω δε θα ξαναποσταρει.Γιατι Nukαρουμε λουκ ? :o
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις