Νέα

Γιατί οι γυναικες ειναι πιο πετυχημενες και ζουν πιο πλουσιες ζωές απο εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Αυτό το γύναιο που στον Δυτικό κόσμο αποκαλείται "κυρία", βρίσκεται σε λάθος θέση.  Γιατί το θηλυκό το οποίο δίκαια οι παλιοί ονόμαζαν "ασθενές φύλο", δεν δικαιολογείται καθόλου, να είναι αντικείμενο τιμής και σεβασμού εκ μέρους μας. Να έχει το κεφάλι του πιο ψηλά σηκωμένο από το κεφάλι του άνδρα και να έχει ίδια με αυτόν δικαιώματα. Τις συνέπειες αυτής της λανθασμένης θέσης, τις βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας. Θα ήταν άκρως επιθυμητό, αυτό το Νο2 του ανθρώπινου είδους, να ξαναπάρει και στην Ευρώπη την φυσική θέση του. Και η αχαρακτήριστη παρουσία των γυναικών, για την οποία γελάει ολόκληρη η Ασία και θα γελούσε και η αρχαία Ελλάδα με την Ρώμη, δηλαδή η πραγματική Ευρωπαία κυρία είναι ένα ον που κανονικά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει. Και θα έπρεπε από μικρές να μην εκπαιδεύονται στην υπεροψία, αλλά στην υπακοή και υποταγή στον άνδρα.

Το γυναικείο φύλο απαιτεί και περιμένει από το ανδρικό ΟΛΑ. ΟΛΑ όσα επιθυμεί και χρειάζεται. Το ανδρικό φύλο θέλει από το γυναικείο ΕΝΑ και μοναδικό πράγμα. Οπότε η ευημερία του γυναικείου φύλου βασίζεται σε αυτήν την διευθέτηση, τον τρόπο δηλαδή που έπρεπε να βρει ο άνδρας να φροντίσει για όλα για να πάρει σαν αντάλλαγμα αυτό το ένα.  Η γυναίκα δεν προορίζεται ούτε για μεγάλα πνευματικά, ούτε για μεγάλα σωματικά επιτεύγματα.  Απλώς βγάζει την υποχρέωση της ζωής υποφέροντας την γέννα. Τα μεγάλα βάσανα οι μεγάλες χαρές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις δεν την αφορούν.

Το μυαλό είναι αυτό που επιτρέπει στον άντρα να μην ζει μόνο στο παρόν όπως τα ζώα, αλλά να συνυπολογίζει παρελθόν και μέλλον. Από εκεί λοιπόν βγαίνει η σωφροσύνη και το άγχος. Η γυναίκα από την άλλη επειδή είναι ον χαμηλότερης νοητικής ικανότητας από τον άνδρα, ζει μόνο στο παρόν και νοιάζεται μόνο για το παρόν. Είδατε ποτέ καμιά γυναίκα να έχει άγχος? Δηλαδή τα πράγματα που είναι απόντα, παρελθοντικά ή μελλοντικά δεν τις επηρεάζουν καθόλου. Γι αυτό και έχουν την τάση να είναι σπάταλες και μερικές φορές αυτή η τάση τους φτάνει τα όρια της τρέλας. Και επειδή όλες έχουν την τάση να ξοδεύουν, πρέπει τα περιουσιακά μας στοιχεία να ασφαλίζονται από την επιπολαιότητά τους.

Η φύση για μερικά χρόνια εφοδιάζει τις γυναίκες με υπερχειλίζουσα ομορφιά, γοητεία και ωριμότητα, εις βάρος της υπόλοιπης ζωής τους. Με απώτατο σκοπό κατά την διάρκεια αυτών των ετών, να διεγείρουν την φαντασία κάποιου άνδρα, σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναλάβει την φροντίδα τους εφ' όρου ζωής. Μετά η φύση επανέρχεται στην συνηθισμένη της τσιγκουνιά και όλα αυτά τα εφόδια που έδωσε στις γυναίκες για να ξεγελάσουν τους άντρες να τις συντηρούν δια βίου, τα παίρνει πάλι πίσω. Γι αυτό και η γυναίκα μετά από καναδυό γέννες, χάνει την αρχική ομορφιά της. Επίσης η φύση τις προίκισε με πονηριά, ψεύδος, πανουργία και την τέχνη της προσποίησης, για να αντισταθμίσει την σωματική δύναμη και πνευματική ικανότητα που χάρισε στον άνδρα. Από εκεί καταλαβαίνει κάποιος, την μόνιμη τάση τους να λένε ψέμματα. Τα χειρότερα ελαττώματά τους είναι η αδικία και η υποκρισία. Γι αυτό η σκέψη και μόνο, ότι υπηρετούν γυναίκες στο δικαστικό σώμα, σε μένα μόνο γέλιο φέρνει.

Ούτε για την μουσική, ούτε για την ποίηση, ούτε για τις τέχνες γενικότερα, έχουν την οποιαδήποτε αίσθηση και ευαισθησία. Και όταν προσποιούνται κάτι τέτοιο, απλώς κοροϊδεύουν τους γύρω τους, στην προσπάθειά τους, να γίνονται ευχάριστες. Η άμεση επιρροή της γυναίκας περιορίζεται στον άνδρα και μόνο σε αυτόν. Σε όλα τα άλλα έχει έμμεση εξοικείωση μέσω ενός άνδρα. Η φύση της λοιπόν είναι να βλέπει τα πάντα σαν ένα τρόπο να κερδίσει τον άνδρα και το ενδιαφέρον της για οτιδήποτε άλλο είναι απλά προσποιητό. Μια απλή παράκαμψη στο δρόμο για τον στόχο της, που αποτελείται από κοκεταρία και προσποίηση. Εν γένει οι γυναίκες, δεν αγαπούν καμιά τέχνη, δεν εντρυφούν σε τίποτα και δεν έχουν καμιά ιδιοφυία.

Το ότι οι γυναίκες είναι προορισμένες από την φύση τους να υπακούν, αποδεικνύεται από το γεγονός πως αν κάποια βρεθεί στην αφύσικη κατάσταση της απόλυτης ανεξαρτησίας, προσπαθεί αμέσως να βρει έναν άντρα που θα του επιτρέψει να την κατακτήσει και να την οδηγεί. Γιατί τις χρειάζεται ένα αφεντικό. Αν είναι νέα, τότε ο άντρας αυτός είναι ο εραστής της. Αν είναι ηλικιωμένη, είναι εξομολογητής της. Τα πιο σπουδαία μυαλά του γυναικείου φύλου, δεν έχουν να παρουσιάσουν, ούτε ένα πραγματικά μεγάλο γνήσιο και πρωτότυπο δημιούργημα στις καλές τέχνες. Ούτε ένα έργο διαχρονικής αξίας. Οι μεμονωμένες εξαιρέσεις ΔΕΝ αλλάζουν τον κανόνα.

Στον ρόλο των νταντάδων και των νηπιαγωγών των πρώτων παιδικών μας χρόνων, ταιριάζουν απόλυτα οι γυναίκες. Γιατί η ίδια τους η φύση είναι παιδική και ανόητη. Δηλαδή είναι τα μεγάλα παιδιά της ζωής. Παρακολουθήστε μια κοπέλα να παίζει με ένα παιδί όλη μέρα. Να χορεύει μαζί του και να τραγουδάει. Και αναλογιστείτε αν ένας άντρας στην θέση της θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Επίσης πιστεύουν βαθιά μέσα τους ότι προορισμός του άνδρα είναι να κερδίζει χρήματα και προορισμός δικός τους είναι να τα ξοδεύουν.

Κατάλαβες λοιπόν δημιουργέ αυτού του νήματος γιατί ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι οι γυναίκες είναι πιο επιτυχημένες από σένα και ζουν καλύτερα από εσένα? Γιατί σε έχουν κάνει να το ΝΟΜΙΖΕΙΣ με την τέχνη της προσποίησης που ανέφερα παραπάνω. Την τύφλα τους την μαύρη ζουν καλύτερα από σένα καημένε. Μετά από αυτό το παραλήρημά μου, πιστεύω να κατάλαβες ότι το θέμα σου είναι ηλίθιο και άχρηστο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί απλά είμαστε πιο πονηρές και ψιλιασμένες και φιλόδοξες από τον μέσο άνδρα και δεν τα βλέπουμε όλα μάυρα ή άσπρα. Επίσης ενώ είμαστε από φύση πιο ανταγωνιστικές,  στον τομέα του επιχειρήν και της πολιτικής υπάρχει μεγάλη αλληλοβοήθεια μεταξύ των γυναικών, κάτι που δεν υπάρχει και τόσο σε ανδρικούς κύκλους. Οι πισόπλατες μαιχαιριές υπάρχουν αλλά σε κατώτερα πόστα κυρίως.

Θα πω ένα σοφό ρητό της αείμνηστης Θάτσερ που πιστέυω ισχύει σε κάποιο βαθμό ειδικά την σήμερον ημέρα που οι γυναίκες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να εκφραστούν και να δράσουν:
"αν θες να ειπωθεί κάτι, πες το σε έναν άνδρα. Αν θες να γίνει κάτι, βάλε μια γυναίκα".

Πιστεύω αντικειμενικά είναι κάποια κατάλοιπα του φεμινιστικού κινήματος και η υποσυνείδητη επιρροή ότι ακόμα ίσως υστερούμε σε σχέση με τους άνδρες και πρέπει να φτάσουμε τα ίδια επίπεδα ή ακόμα και πιο πάνω για να αποδείξουμε την αξία μας. Προσωπικά είμαι υπερ της ισότητας και όχι της υπεροχής του ενός φύλου προς το άλλο αλλά  <β> η δική μου πρόβλεψη είναι ότι σε μερικά χρόνια οι γυναίκες θα φτάσουν σε σημείο να μην χρειάζονται τους άνδρες καθόλου σε οικονομικό ή πρακτικό επίπεδο ,/b> εκτός μόνο για την δημιουργία οικογένειας και ίσως την περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Ειδικά σε προχωρημένες και δυτικές κοινωνίες--σε πιο τριτοκοσμικές κοινωνίες τα πράγματα εννοείται θα αργήσουν να αλλάξουν.

<b>Δεν είμαστε πιο έξυπνες ή πιο χαζές από εσάς. Απλά έχουμε άλλου είδους νοημοσύνη και ικανότητες. </b>

Πάντος εμένα ο συγγενικός και φιλικός μου κύκλος είναι γεμάτος από παραδείγματα γυναικών που βγάζουν περισσότερα από τους άνδρες και τους συντρόφους του σε σημείο που αν δεν ήταν αυτές, ο άλλος ο καημένος θα πουλούσε φυστίκια στην πλατεία ή θα μένε ως τα 40 του με την μάνα του. Και μην μου πείτε ότι υπάρχουν μόνο άνδρες χορηγοί σήμερα, δεν το δέχομαι. Σκεφτείτε και εμάς τις γυναίκες που μας έχουνε εκμεταλλευτεί για τα φράγκα-και είμαστε πιο πολλές από όσες νομίζετε μερικοί. Ολές τις έχετε βγάλει βίζιτες και πόρνες πολυτελείας λες και εξαρτώμαστε πάντα από εσάς.

Είναι απλά γιατί τα μασάτε από τους άντρες.Από αυτά που ξοδεύουν οι γυναίκες το 80% είναι δώρα και παροχές αντρών.
Χωρίς άντρες θα επιστρέφατε σε κατάσταση τρωγλοδύτη,οι άντρες κατασκευάζουν τα πάντα όσα έχετε.
(σπίτια,αυτοκίνητα,συσκευές κτλ).
Ποια αξία να αποδείξετε?Το μόνο στο οποίο υπερέχετε είναι τα οικοκυρικά που και εκεί σας σκίζουν οι άντρες αμαλλάχι άμα θέλουν.Οι καλύτεροι μάγειρες είναι άντρες.Οι καλύτεροι διασκοσμητές είναι άντρες.Οπως και οι καλύτεροι κομμωτές.
Οι καλύτεροι μόδιστροι είναι αναμφίβολα άντρες.
Ακόμα και τις καλύτερες πίπες άντρες τις κάνουνε,δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο που να υπερέχουν οι γυναίκες.
Ο Πλάτωνας είχε δίκιο.Απλά είναι η τεστοστερόνη που μας τυφλώνει και μας κάνει να θεοποιούμε το μουνί.
Και στα λεγόμενα γυναικεία επαγγέλματα οι άντρες σας ρίχνουν στα αυτιά,δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει μια γυναίκα που να μην μπορεί ένας άντρας να κάνει καλύτερα.
Γιατί υπάρχει γυνακείο σκάκι π.χ.?Κωλύονται οι γκόμενες επειδή το σκάκι είναι πολύ δύσκολο?Η μήπως είναι επίπονο σωματικά και δεν έχουν τους αναγκαίους μυς?
Βρες τη σωστή απαντηση γιατί υπάρχει γυναικείο σκάκι όπως γυναικείο τέννις κτλ.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Γιατί απλά είμαστε πιο πονηρές και ψιλιασμένες και φιλόδοξες από τον μέσο άνδρα και δεν τα βλέπουμε όλα μάυρα ή άσπρα. Επίσης ενώ είμαστε από φύση πιο ανταγωνιστικές,  στον τομέα του επιχειρήν και της πολιτικής υπάρχει μεγάλη αλληλοβοήθεια μεταξύ των γυναικών, κάτι που δεν υπάρχει και τόσο σε ανδρικούς κύκλους. Οι πισόπλατες μαιχαιριές υπάρχουν αλλά σε κατώτερα πόστα κυρίως.

Θα πω ένα σοφό ρητό της αείμνηστης Θάτσερ που πιστέυω ισχύει σε κάποιο βαθμό ειδικά την σήμερον ημέρα που οι γυναίκες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να εκφραστούν και να δράσουν:
"αν θες να ειπωθεί κάτι, πες το σε έναν άνδρα. Αν θες να γίνει κάτι, βάλε μια γυναίκα".

Πιστεύω αντικειμενικά είναι κάποια κατάλοιπα του φεμινιστικού κινήματος και η υποσυνείδητη επιρροή ότι ακόμα ίσως υστερούμε σε σχέση με τους άνδρες και πρέπει να φτάσουμε τα ίδια επίπεδα ή ακόμα και πιο πάνω για να αποδείξουμε την αξία μας. Προσωπικά είμαι υπερ της ισότητας και όχι της υπεροχής του ενός φύλου προς το άλλο αλλά  <β> η δική μου πρόβλεψη είναι ότι σε μερικά χρόνια οι γυναίκες θα φτάσουν σε σημείο να μην χρειάζονται τους άνδρες καθόλου σε οικονομικό ή πρακτικό επίπεδο ,/b> εκτός μόνο για την δημιουργία οικογένειας και ίσως την περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Ειδικά σε προχωρημένες και δυτικές κοινωνίες--σε πιο τριτοκοσμικές κοινωνίες τα πράγματα εννοείται θα αργήσουν να αλλάξουν.

<b>Δεν είμαστε πιο έξυπνες ή πιο χαζές από εσάς. Απλά έχουμε άλλου είδους νοημοσύνη και ικανότητες. </b>

Πάντος εμένα ο συγγενικός και φιλικός μου κύκλος είναι γεμάτος από παραδείγματα γυναικών που βγάζουν περισσότερα από τους άνδρες και τους συντρόφους του σε σημείο που αν δεν ήταν αυτές, ο άλλος ο καημένος θα πουλούσε φυστίκια στην πλατεία ή θα μένε ως τα 40 του με την μάνα του. Και μην μου πείτε ότι υπάρχουν μόνο άνδρες χορηγοί σήμερα, δεν το δέχομαι. Σκεφτείτε και εμάς τις γυναίκες που μας έχουνε εκμεταλλευτεί για τα φράγκα-και είμαστε πιο πολλές από όσες νομίζετε μερικοί. Ολές τις έχετε βγάλει βίζιτες και πόρνες πολυτελείας λες και εξαρτώμαστε πάντα από εσάς.

στη Φυλης δουλευεις κοπελια ? Εγω πουθενα δεν το βλεπω αυτο παρα εκμεταλευση των αντρων απο τεμπελες ελλεηνιδες ...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Είναι απλά γιατί τα μασάτε από τους άντρες.Από αυτά που ξοδεύουν οι γυναίκες το 80% είναι δώρα και παροχές αντρών.
Χωρίς άντρες θα επιστρέφατε σε κατάσταση τρωγλοδύτη,οι άντρες κατασκευάζουν τα πάντα όσα έχετε.
Ποια αξία να αποδείξετε?Το μόνο στο οποίο υπερέχετε είναι τα οικοκυρικά που και εκεί σας σκίζουν οι άντρες αμαλλάχι άμα θέλουν.Οι καλύτεροι μάγειρες είναι άντρες.Οι καλύτεροι διασκοσμητές είναι άντρες.Οπως και οι καλύτεροι κομμωτές.
Ακόμα και τις καλύτερες πίπες άντρες τις κάνουνε,δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο που να υπερέχουν οι γυναίκες.
Ο Πλάτωνας είχε δίκιο.Απλά είναι η τεστοστερόνη που μας τυφλώνει και μας κάνει να θεοποιούμε το μουνί.
Ρε Καμεμαν, αυτό με τις πίπες πώς το σκέφτηκες; Τον έχεις δώσει τσιμπούκι σε άντρα ή τραβέλι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε Καμεμαν, αυτό με τις πίπες πώς το σκέφτηκες; Τον έχεις δώσει τσιμπούκι σε άντρα ή τραβέλι;

Οχι,απλά είμαι σίγουρος οτι ένας άντρας είναι καλύτερος στις πίπες μετά τις άθλιες επιδόσεις που έχω δει σε γκόμενες.
70% από τις γκόμενες να μην πω παραπάνω δεν ξέρει ούτε σωστή μαλακία να τραβήξει,όχι να πάρει πίπα που θέλει και τέχνη.
Υποθέτω οτι ένας άντρας τραβάει καλή μαλακία τουλάχιστον.Αυτό το έχει μάθει.
Πιθανόν βέβαια οι γκόμενες υπερτερούν στο γλυφομούνι,το έχω δει
live και το κάνουν καλά.Ισως στο γλυφομούνι είναι καλύτερες από τους άντρες,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να υπερέχουν.
Οι γκόμενες είναι σε όλα κατώτερες δε συζητάμε για μηχανικά,ηλεκτρικά,οικονομικά θέματα που εκεί είναι τελείως για τον πούτσο και το παραδέχονται και οι ίδιες.
Για εμένα η σοφή γκόμενα είναι αυτή που αφήνει τον άντρα να παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις και αυτή διαλέγει το χρώμα,παρεμβαίνει σε θέματα αισθητικής κτλ.
Αλλιώς ό,τι και να σου πει η άλλη είναι ηλίθιο εντελώς μα εντελώς για τον πούτσο.
Και ένας χαζός μπορεί να τις εξαπατήσει να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Δεν καταλαβαίνουν τους μηχανισμούς,τις αγοραίες τιμές των πραγμάτων.
Αμα είσαι παρών,ο πωλητής σοβαρεύει,άμα είναι η γκόμενα μόνη αρχίζει τα παπατζιλίκια.Τις θεωρούν ψιλοχαζές,οτι μπορούν να τους τα φάνε εύκολα.
Αμα είσαι άντρας καταλαβαίνεις την απάτη και το φούσκωμα από χιλιόμετρα οι γκόμενες απλά δε χαμπαριάζουν.
Αν δεν ήταν οι άντρες να τις στηρίζουν σε καλύβες θα ζούσαν,τόσο στόκοι είναι.
Απλά είμαστε καυλωμένοι και θέλουμε το μουνί,αλλιώς σιγά μην επιβίωναν οι τύπισσες.
Μερικές φορές αναγκάζομαι να θέσω όρια,εξηγώ δηλαδή στην άλλη οτι αυτά που λέει και κάνει είναι επιζήμια για την ίδια οπότε αν θέλει το καλό της καλύτερα να σκάσει και να κάνει αυτά που λέω εγώ,να τα αφήσει όλα πάνω μου.
Οι Σλάβες το καταλαβαίνουν αυτό οτι σαν άντρας μάλλον,δηλαδή σχεδόν σίγουρα θα πάρεις καλύτερες αποφάσεις.Οι Δυτικές με τους φεμινσιμούς δεν το πιάνουν σου πρήζουν τους όρχεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι καλύτεροι μάγειρες είναι άντρες.Οι καλύτεροι διασκοσμητές είναι άντρες.Οπως και οι καλύτεροι κομμωτές.

Αρχηγέ αυτοί είναι γυναίκες σε σώμα άντρα,μην τους μπερδεύεις

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
"Γιατί οι γυναικες ειναι πιο πετυχημενες και ζουν πιο πλουσιες ζωές απο εμάς;"

Aς ξεκινήσουμε από τα βασικά....

Ποιος είπε ότι ισχύει αυτό;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ακόμα κι έτσι.Οντως οι μόδιστροι,οι κομμωτές κτλ δε θεωρούνται φουλ άντρες.Αλλά ακόμα και αυτοί απλά επειδή έχουν αντρική ποιότητα τα πράττουν καλύτερα από τς γκόμενες που θεωρούνται οτι είναι φυσικές στο χώρο.Δηλαδή 1% των αντρών να ασχολείται με μόδα και πάλι θα είναι καλύτεροι από το 100% των γυναικών.
Δε μιλάμε για μαθηματικά,μηχανικούς,εργάτες κτλ που οι γκόμενες λένε απλά δε με παίρνει πάω πάσο.
Μιλάμε για επαγγέλματα που δεν απαιτείται μυική ισχύς και που υποτίθεται οτι απαιτούνται γυναικείες δεξιότητες.Και εκεί ακόμα οι άντρες υπερέχουν.Εστω οι όχι τόσο φανατικοί άντρες.

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Ο τίτλος είναι τελείως λάθος
Οι άντρες έχουν τα λεφτά,είναι πιο πετυχημένοι και πιο πλούσιοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή όλοι λένε οι γυναίκες χορεύουν καλύτερα,οι κορυφαίοι όμως χορευτές είναι άντρες.Λένε οι γυναίκες ντύνονται καλύτερα και ξέρουν από μόδα,οι κορυφαίοι όμως μόδιστροι είναι άντρες.Λένε οι γυναίκες μαγειρεύουν καλύτερα αλλά οι κορυφαίοι μάγειρες είναι άντρες.Οπως και οι καλύτεροι κομμωτές κτλ.

Και χίλιες γκόμενες και ένας άντρας να είναι,ο άντρας θα είναι καλύτερος.Οι καλύτεροι φιλόλογοι είναι άντρες,οι καλύτεροι νοσοκόμοι είναι άντρες και πάει λέγοντας.
Οι γκόμενες είναι πολύ μέτριες,δεν έχουν αντοχή,δύναμη,δεν είναι αξιόπιστες,μαύρα χάλια.Επιβιώνουν χάριν των αντρών.
Αμα ένας άντρας έχει επιδόσεις σα γκόμενα,τον σφαλιαρίζουν,τον χεροκωλιάζουν,τον προειδοποιούν και τον απολύουν.Τα στάνταρτς σε όλους τους χώρους είναι εντελώς διαφορετικά.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Χμμμ... δεν νομίζω ότι ο τίτλος συνάδει με την πραγματικότητα... αλλιώς δεν θα μας είχαν πρήξει τα παπάρια "θέλουμε ίση μεταχείριση στις εταιρείες", "οι γυναίκες είναι ριγμένες σε σχέση με τους άντρες", "θέλουμε ίδιους μισθούς με τους άντρες", κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ!!!!  :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Οχι,απλά είμαι σίγουρος οτι ένας άντρας είναι καλύτερος στις πίπες μετά τις άθλιες επιδόσεις που έχω δει σε γκόμενες.

Εντάξει αυτό παίζει να είναι αλήθεια διότι είναι άντρες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουμε. Το ίδιο ισχύει και για το γλυφομούνι από λεσβίες.

Ωστόσο, προτιμώ μια μετριότατη πίπα από γυναίκα παρά την καλύτερη απο άντρα!!!  :vomit:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει αυτό παίζει να είναι αλήθεια διότι είναι άντρες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουμε. Το ίδιο ισχύει και για το γλυφομούνι από λεσβίες.

Ωστόσο, προτιμώ μια μετριότατη πίπα από γυναίκα παρά την καλύτερη απο άντρα!!!   :vomit:

Σίγουρα στην πίπα παίζει ρόλο όλο το πακέτο.Σίγουρα καλύτερα να βλέπεις τσιμπουκόχειλα,βαρύ μέικ απ και μεγάλα ανοιχτά μάτια με μακριές βλεφαρίδες,να ακούς γυναικεία βογγητά κτλ και να βλέπεις μια κωλάρα να σείεται παρά να βλέπεις κανά μουστακαλή.
Αλλά γυναίκες που να κάνουν καλή πίπα τεχνικά,είναι πολύ λίγες,ένα 10% και αν.
Αλλά στο γλυφομούνι υπερτερούν οι γκόμενες,όταν είδα λεσβίες κατάλαβα οτι για εμάς είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε τέτοια επίδοση.Βέβαια οι γκόμενες δεν ξέρουν να φιλάνε καλά και άλλα πολλά.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Εμένα με περιμένει το State Examination. Παρατήρησα ότι από το στρες έχει αλλάξει το πρόσωπό μου. Τα νεύρα μου τεντώθηκαν. Ακριβώς το ίδιο βλέπω και σε όλους τους συμφοιτητές μου. Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι αν αποτύχουμε την γαμήσαμε...μας περιμένει μια ζωή με άδειο πορτοφόλι και ανεκπλήρωτα όνειρα.

Αντίθετα, οι κοπέλες φοιτήτριες μένουν σχετικά ανέγγιχτες από το στρες.
Αυτό συμβαίνει επειδή δεν χρειάζεται μια γυναίκα οπωσδήποτε επαγγελματική επιτυχία για να κάνει καλή ζωή.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21

Σωστός. Πούστηδες είναι οι περισσότεροι από αυτούς με καθαρά γυνακείο τρόπο σκέψης. Moυ αρέσει κάποιοι που είστε περήφανοι κιόλας λες και εκπροσωπούν περίτρανα το άνδρικο είδος.

Επίσης δεν ξέρω για εσάς εδώ στην Κύπρο υπάρχουν νταλικιέρισσες, ταξιτζούδες και ακόμα μηχανικοί που είναι γυναίκες και διαπρέπουν κιόλας στον τομέα τους. Στην Ελλάδα έχετε και γυναίκες πιλότους απάτσι--στην Αμερική δε οι γυναίκες πιλότοι άμυνας τείνουν να φτάσουν και τους άνδρες ενώ στο Κορδιστάν οι γυναίκες στρατιωτίνες και η αντιτρομοκρατική είναι ισαρίθμες σχεδόν με τους άνδρες και οι άνδρες τους τις θεωρούν απλά ίσες.

Δυστυχώς στο Ελλαδιστάν υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα κλειστής πατριαρχικής κοινωνίας. Βέβαια φταίει και κάποια μερίδαν γυναικών που έχουν ξεφτυλίσει το θέμα "φεμινισμός" και ούτε βλέπονται ούτε ακούγονται ούτε κάνουν κάτι τις προκοπής. Εκεί σας βρίσκω ένα πολύ μικρό δίκαιο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σωστός. Πούστηδες είναι οι περισσότεροι από αυτούς με καθαρά γυνακείο τρόπο σκέψης. Moυ αρέσει κάποιοι που είστε περήφανοι κιόλας λες και εκπροσωπούν περίτρανα το άνδρικο είδος.

Επίσης δεν ξέρω για εσάς εδώ στην Κύπρο υπάρχουν νταλικιέρισσες, ταξιτζούδες και ακόμα μηχανικοί που είναι γυναίκες και διαπρέπουν κιόλας στον τομέα τους. Στην Ελλάδα έχετε και γυναίκες πιλότους απάτσι--στην Αμερική δε οι γυναίκες πιλότοι άμυνας τείνουν να φτάσουν και τους άνδρες ενώ στο Κορδιστάν οι γυναίκες στρατιωτίνες και η αντιτρομοκρατική είναι ισαρίθμες σχεδόν με τους άνδρες και οι άνδρες τους τις θεωρούν απλά ίσες.

Δυστυχώς στο Ελλαδιστάν υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα κλειστής πατριαρχικής κοινωνίας. Βέβαια φταίει και κάποια μερίδαν γυναικών που έχουν ξεφτυλίσει το θέμα "φεμινισμός" και ούτε βλέπονται ούτε ακούγονται ούτε κάνουν κάτι τις προκοπής. Εκεί σας βρίσκω ένα πολύ μικρό δίκαιο...

Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν την τρίτη διάσταση.Δεν μπορούν να διαβάσουν χάρτες.Σιγά μην μπορεί γκόμενα να οδηγήσει μαχητικό αεροπλάνο.Η έστω τανκ.
Απλά τις βάζουν στο στρατό για μόστρα ίσα δικαιώματα κι έτσι και μετά τις τραβάνε στα γραφεία.
Ποιος θέλει να πολεμάει και δίπλα του να έχει γυναίκα?Αμα σε πυροβολήσουν αυτή θα σε κουβαλήσει?Η θα σε καλύψει αν βγεις έξω να καθαρίσεις?Μπορεί να κουβαλάει πυρομαχικά,εξαρτήματα και βαριά όπλα?
Και αυτοί που τις υποστηρίζουν δηλαδή δεν τις θέλουν δίπλα την κρίσιμη στιγμή.
Πέραν του οτι δεν μπορούν να επιβληθούν ούτε σε μυρμήγκι,και ο τελευταίος φαντάρος ή αιχμάλωτος χαβαλέ κάνει όταν τις βλέπει.Δεν έχουν καμιά ισχύ ή παρουσία ή επιβολή ούτε τις παίρνουν στα σοβαρά.Εκτός του οτι είναι συναισθηματικά ασταθείς και αλλοπρόσαλες.
Και οι γυναίκες άντρες θέλουν να τις διοικούν,δεν αντέχουν τις γυναίκες αφεντικά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Καλά τώρα,αν η Ελλάδα είναι κλειστή κοινωνία,η Κύπρος τί είναι;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Και στα λεγόμενα γυναικεία επαγγέλματα οι άντρες σας ρίχνουν στα αυτιά,δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει μια γυναίκα που να μην μπορεί ένας άντρας να κάνει καλύτερα.
Γιατί υπάρχει γυνακείο σκάκι π.χ.?Κωλύονται οι γκόμενες επειδή το σκάκι είναι πολύ δύσκολο?Η μήπως είναι επίπονο σωματικά και δεν έχουν τους αναγκαίους μυς?
Βρες τη σωστή απαντηση γιατί υπάρχει γυναικείο σκάκι όπως γυναικείο τέννις κτλ.

Kμαν για μισογύνη σε κόβω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kμαν για μισογύνη σε κόβω.

Εγώ τις ζω σε καθημερινή βάση.Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Αμα έχεις άντρα δίπλα ξέρεις οτι θα γίνουν όλα όπως πρέπει,άμα είναι γκόμενα ξέρεις οτι τα μισά θα γίνουν σκατά.
Και δεν μπορείς να πεις και τίποτα γαμώ τους φεμινισμούς τους γαμώ.
Συν τα κουτσομπολιά,τα άπειρα διαλείμματα,τις άδειες,τα ριξίματα,τις κουτοπονηριές,τις ψευτοασθένειες,τις αρχιδιές κτλ.Τα κλάμματα,τα πείσματα,τις απότομες συμπεριφορές,τις ευαισθησίες κτλ.
Φταίνε και οι γαμημένοι οι white knights βέβαια,έχουν τεράστια ισχύ παραδοσιακά στο δυτικό κόσμο όπως και οι γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom