Νέα

Γιατί οι γυναικες ειναι πιο πετυχημενες και ζουν πιο πλουσιες ζωές απο εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάρτε απάντηση από γυναικα που ρωτησα μόλις τώρα.

"Γιατί είμαστε πιο πονηρές και πιο μαζωχτρες. Και σίγουρα πιο έξυπνες.
Εσείς είστε απλά και μόνο εξυπνοι.
Και βέβαια όλοι οι νόμοι είναι υπέρ μας"

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Πάρτε απάντηση από γυναικα που ρωτησα μόλις τώρα.
"Γιατί είμαστε πιο πονηρές και πιο μαζωχτρες. Και σίγουρα πιο έξυπνες.
Εσείς είστε απλά και μόνο εξυπνοι.
Και βέβαια όλοι οι νόμοι είναι υπέρ μας"
Aν ήταν έτσι.. δεν θα είχαμε γεμίσει  π@υτάνες στο 10ρικο στο 20αρικο και μία πίπα ένα τάληρο  :cool2:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γιατί οι γυναικες ειναι πιο πετυχημενες και ζουν πιο πλουσιες ζωές απο εμάς;

Εχουν μυαλο το οποιο το βαζουν και δουλευει για το συμφερον τους πρωτα και μετα για ολα τα αλλα. Καλα κανουν, γυναικες ειναι, το συμφερον τους πρεπει να κοιταζουν πρωτα.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
ειναι φοβερα συμφεροντολογες, κανουν το συμφερον τους, οχι γιατι το σκεφτονται αλλα επειδη ετσι το προσταζει ο κωδικας τους.
Μετα χτιζουν ενα περιβαλλον που τις κανει ευτυχισμενες. ΕΙναι ευτυχισμενες ακομα και με μια δουλεια σε παντοπωλειο, δεν εχουν ιδιαιτερες φιλοδοξειες, οι περισσοτερες, δεν εχουν υψηλους στοχους, τις ενδιαφερει το σημερα. Ειναι μυστικοπαθεις, δεν λενε ποτε αυτο που σκεφτονται,η μπορει και να ειναι καινες, αυτο τις προστατευει και τις κανει ελκιστικες σε αυτους που δεν τι ξερουν, σαν το φτιμα και το γραμματοσημο. Ξερουν οτι παντα θα υπαρχει καποιος που θα τις φορτωθει, ειναι μποχεσες; κανενα προβ. Ο νομος πριν καποια χρονια, ισως μεχρι σημερα, εδωνε συνταξη σε αγαμητες θηγατερες ΔΥ.....
Χαζο παιδι χαρα γεματο

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Γιατί απλά είμαστε πιο πονηρές και ψιλιασμένες και φιλόδοξες από τον μέσο άνδρα και δεν τα βλέπουμε όλα μάυρα ή άσπρα. Επίσης ενώ είμαστε από φύση πιο ανταγωνιστικές,  στον τομέα του επιχειρήν και της πολιτικής υπάρχει μεγάλη αλληλοβοήθεια μεταξύ των γυναικών, κάτι που δεν υπάρχει και τόσο σε ανδρικούς κύκλους. Οι πισόπλατες μαιχαιριές υπάρχουν αλλά σε κατώτερα πόστα κυρίως.

Θα πω ένα σοφό ρητό της αείμνηστης Θάτσερ που πιστέυω ισχύει σε κάποιο βαθμό ειδικά την σήμερον ημέρα που οι γυναίκες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να εκφραστούν και να δράσουν:
"αν θες να ειπωθεί κάτι, πες το σε έναν άνδρα. Αν θες να γίνει κάτι, βάλε μια γυναίκα".

Πιστεύω αντικειμενικά είναι κάποια κατάλοιπα του φεμινιστικού κινήματος και η υποσυνείδητη επιρροή ότι ακόμα ίσως υστερούμε σε σχέση με τους άνδρες και πρέπει να φτάσουμε τα ίδια επίπεδα ή ακόμα και πιο πάνω για να αποδείξουμε την αξία μας. Προσωπικά είμαι υπερ της ισότητας και όχι της υπεροχής του ενός φύλου προς το άλλο αλλά  <β> η δική μου πρόβλεψη είναι ότι σε μερικά χρόνια οι γυναίκες θα φτάσουν σε σημείο να μην χρειάζονται τους άνδρες καθόλου σε οικονομικό ή πρακτικό επίπεδο ,/b> εκτός μόνο για την δημιουργία οικογένειας και ίσως την περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Ειδικά σε προχωρημένες και δυτικές κοινωνίες--σε πιο τριτοκοσμικές κοινωνίες τα πράγματα εννοείται θα αργήσουν να αλλάξουν.

<b>Δεν είμαστε πιο έξυπνες ή πιο χαζές από εσάς. Απλά έχουμε άλλου είδους νοημοσύνη και ικανότητες. </b>

Πάντος εμένα ο συγγενικός και φιλικός μου κύκλος είναι γεμάτος από παραδείγματα γυναικών που βγάζουν περισσότερα από τους άνδρες και τους συντρόφους του σε σημείο που αν δεν ήταν αυτές, ο άλλος ο καημένος θα πουλούσε φυστίκια στην πλατεία ή θα μένε ως τα 40 του με την μάνα του. Και μην μου πείτε ότι υπάρχουν μόνο άνδρες χορηγοί σήμερα, δεν το δέχομαι. Σκεφτείτε και εμάς τις γυναίκες που μας έχουνε εκμεταλλευτεί για τα φράγκα-και είμαστε πιο πολλές από όσες νομίζετε μερικοί. Ολές τις έχετε βγάλει βίζιτες και πόρνες πολυτελείας λες και εξαρτώμαστε πάντα από εσάς.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλα τα λες, μιας και μιλησες για τη γυναικεια αλληλοβοηθεια, γραψε μας περι φιλιας μεταξυ γυναικων.

Υπαρχει; Τι γνωμη εχεις πανω στο θεμα;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
γιατι λειτουργουν σαν τις πολυεθνικες και οι ανδρες ως soy boys

αλλα οι προλεταριοι δουλοι του συστηματος ανδρες αναπαραγωγικης ηλικιας καθε φυλης ξυπνησαν :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
γιατι λειτουργουν σαν τις πολυεθνικες και οι ανδρες ως soy boys

αλλα οι προλεταριοι δουλοι του συστηματος ανδρες αναπαραγωγικης ηλικιας καθε φυλης ξυπνησαν :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατί έχουν κάτι που ειδικά εσύ δεν έχεις.
Μια λέξη,πέντε γράμματα.Εύκολο είναι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ναι, ξυπνησαν και εβαλαν να παιξουν ενα παιχνιδι στο playstation εως να τους ετοιμασει φαγακι η μαμα και να βγουν απο το παιδικο δωματιο για να φανε.

Κατα την ωρα του φαγητου, θα κανουν υπομονη στα διαφορα που για χιλιοστη φορα θα πει ο μπαμπας η μαμα σχετικα με τη μιζερη κατασταση τους και μετα θα ζητησουν κανα ψιλο για να παρουν κανα πακετο τσιγαρα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Θα σε βοηθήσω λιγακι εμπερορ:
Δεν είναι οι λέξεις ''μουνί'' και ''λεφτά''
Οπότε σκεψου λιγο!

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ζουν πιο πλούσιες και πετυχημένες ζωές στον καπιταλιστικό κόσμο της Δύσης, διότι θεωρούνται ένα έπαθλο για τον άνδρα που πρέπει να διεκδικήσει για να κατακτήσει. Στο παιχνίδι του σεξ είναι πάντα οι κερδισμένες, αφού είναι αυτές που δέχονται τις προτάσεις και απλώς εγκρίνουν ή απορρίπτουν ένα γαμιά-γκόμενό τους ανάλογα με τα πρότυπα που έχουν στο τρελό μυαλό τους εκείνη την περίοδο. Από την άλλη, οι άνδρες μοχθούν, δουλεύουν, κουράζονται να βγάλουν λεφτά για να μπορούν να είναι στη θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τις όποιας γυναίκας --ακόμα και μερικών μπάζων: Να τις βγάλουν έξω, να έχουν δικό τους αυτοκίνητο, σπίτι, χώρο, καλό γυμνασμένο σώμα κτλ, ενώ αυτές αντιθέτως σ' αυτή τη συναλλαγή βάζουν ΜΟΝΟ το μουνί τους και τίποτα άλλο. Κι όποιος δεν τις ικανοποιεί, δεν τρέχει κάτι, αφού κάποιος άλλος θα βρεθεί από τον στρατό των λιγούριδων που τους την πέφτει. Κάθονται και περιμένουν μέχρι να βρεθεί.  Μ' άλλα λόγια, οι γυναίκες παρασιτούν εις βάρος των ανδρών, εκμεταλλευόμενες φυσικά και το γεγονός ότι βιολογικά αντέχουν χωρίς σεξ πολύ περισσότερο. Έτσι, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η μέση γυναίκα βρίσκει γαμιά ή σύντροφο πολύ ευκολότερα από τον μέσο άνδρα και κάνει μια πιο πλούσια ζωή. Αυτό το παρατηρώ και στον περίγυρό μου καθημερινά. Σήμερα, ο μέσος τριαντάρης άνδρας γνωστός μου (εννοείται όχι πλούσιος ή και όμορφος) έχει κάνει λιγότερα ταξίδια, έχει γαμήσει λιγότερες γυναίκες, έχει περάσει χειρότερα και πιο στερημένα συγκριτικά με τη μέση τριαντάρα γυναίκα, που είναι πλήρης εμπειριών και ψάχνει απλώς ένα κορόιδο να στεφανωθεί (ενώ το κοντέρ του μουνιού τους έχει γράψει χιλιόμετρα πούτσες νωρίτερα). Η μοναδική λύση σ' αυτή την άρρωστη γυναικολατρία που επικρατεί στην κοινωνία μας θα ήταν να οι άνδρες να τις αντιμετώπιζαν ως κάτι ασήμαντο και να μην τους έδινε ΚΑΝΕΙΣ σημασία μέχρι να καταλάβουμε όλοι την αξία του πούτσου μας, αλλά αυτό είναι μία ουτοπία. Αυτή είναι η γνώμη μου.  

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Γιατί απλά είμαστε πιο πονηρές και ψιλιασμένες και φιλόδοξες από τον μέσο άνδρα και δεν τα βλέπουμε όλα μάυρα ή άσπρα. Επίσης ενώ είμαστε από φύση πιο ανταγωνιστικές,  στον τομέα του επιχειρήν και της πολιτικής υπάρχει μεγάλη αλληλοβοήθεια μεταξύ των γυναικών, κάτι που δεν υπάρχει και τόσο σε ανδρικούς κύκλους. Οι πισόπλατες μαιχαιριές υπάρχουν αλλά σε κατώτερα πόστα κυρίως.

Θα πω ένα σοφό ρητό της αείμνηστης Θάτσερ που πιστέυω ισχύει σε κάποιο βαθμό ειδικά την σήμερον ημέρα που οι γυναίκες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να εκφραστούν και να δράσουν:
"αν θες να ειπωθεί κάτι, πες το σε έναν άνδρα. Αν θες να γίνει κάτι, βάλε μια γυναίκα".

Πιστεύω αντικειμενικά είναι κάποια κατάλοιπα του φεμινιστικού κινήματος και η υποσυνείδητη επιρροή ότι ακόμα ίσως υστερούμε σε σχέση με τους άνδρες και πρέπει να φτάσουμε τα ίδια επίπεδα ή ακόμα και πιο πάνω για να αποδείξουμε την αξία μας. Προσωπικά είμαι υπερ της ισότητας και όχι της υπεροχής του ενός φύλου προς το άλλο αλλά  <β> η δική μου πρόβλεψη είναι ότι σε μερικά χρόνια οι γυναίκες θα φτάσουν σε σημείο να μην χρειάζονται τους άνδρες καθόλου σε οικονομικό ή πρακτικό επίπεδο ,/b> εκτός μόνο για την δημιουργία οικογένειας και ίσως την περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Ειδικά σε προχωρημένες και δυτικές κοινωνίες--σε πιο τριτοκοσμικές κοινωνίες τα πράγματα εννοείται θα αργήσουν να αλλάξουν.

<b>Δεν είμαστε πιο έξυπνες ή πιο χαζές από εσάς. Απλά έχουμε άλλου είδους νοημοσύνη και ικανότητες. </b>

Πάντος εμένα ο συγγενικός και φιλικός μου κύκλος είναι γεμάτος από παραδείγματα γυναικών που βγάζουν περισσότερα από τους άνδρες και τους συντρόφους του σε σημείο που αν δεν ήταν αυτές, ο άλλος ο καημένος θα πουλούσε φυστίκια στην πλατεία ή θα μένε ως τα 40 του με την μάνα του. Και μην μου πείτε ότι υπάρχουν μόνο άνδρες χορηγοί σήμερα, δεν το δέχομαι. Σκεφτείτε και εμάς τις γυναίκες που μας έχουνε εκμεταλλευτεί για τα φράγκα-και είμαστε πιο πολλές από όσες νομίζετε μερικοί. Ολές τις έχετε βγάλει βίζιτες και πόρνες πολυτελείας λες και εξαρτώμαστε πάντα από εσάς.

Απιστευτες τρολιες και παπαρολογιες. Αν σε βαζαμε σε ταινια του Γκουσγκουνη σιγουρα θα σου ελεγε αυτος τι ειναι που γραφεις ρε ημιτρελη αραχνομουνα ... θα σε γαμησω χαχα

Δεν καταλαβαινω τι γυρευεις σε αυτο το σαιτ που μονο πουτανες εχει. Δεν ανηκεις ουτε στους πελατες ουτε στους παροχους σεξουαλικων υπηρεσιων. Βρες κανενα αλλο σαιτ με βαθιες φιλοσοφικες συζητησεις και κανενα θολοκουλτουριαρη να τα πειτε. Εδω μονο πουτσες θα βρεις στα πμ απο τα μελη.

Αν θελεις να προσφερεις καποια υπηρεσια στα μελη του σαιτ βαλε φωτο και γραψε την τιμη και το προγραμμα σου.  

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Οι γυναίκες διαπράττουν όλες σχεδόν τις αμαρτίες κατά τον χριστιανισμο: ειναι φιλοχρηματες, μυστικοπάθεις (αποκρύπτουν την αληθεια) συμφεροντολογες, μοιχευουν (εξ ου και η παροιμία αν την βάλεις σε μπουκάλι θα πάει με το καπακι), και γενικά ζούνε το τώρα με την κακη έννοια.  Βάλε και ότι όλοι οι νόμοι ειναι υπέρ τους. Βάλε και ότι ένας άντρας θα ευνοήσει μια γυναίκα (επαγγελματικά η στην καθημερινοτητα) έναντι ενός άντρα ενώ μια γυναίκα θα ευνοήσει (εκτως ελάχιστων ανδρων) πάλι μια γυναίκα (all other things being equal ). Παρ όλα αυτά δεν ειναι ούτε πιο έξυπνες ούτε πιο εφευρετικές απο έναν άνδρα. Απο όλες τις επιστηνονικες δημοσιεύσεις οπου υπαρχει γυναικειο ονομα στην συντρηπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων καποιος ανδρας την έχωσε για ευνόητους λόγους. Θεωρούν εξυπνάδα την υποκρισία και τους ελιγμους (φυσικα και ανδρες τα κάνουν αυτα) ονομάζοντας το κοινωνικη εξυπνάδα. Ειναι η φύση τους να ψεύδονται και να ελισονται για να επιβιώσουν ενω ενας αντρας είναι πιο ευθύς. Η γυναίκα κραταει κακια που ένας άντρας σπάνια. Ένας άντρας θα πει καλα ειμαστε κ έτσι ασε να φάει κ κανας αλλος μια γυναίκα αυτο θα το θεωρήσει αδυναμία. Κλπ κλπ. Και ξανατονιζω ολοι οι νόμοι υπερ τους.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Το να μη τους δίνει κανείς σημασία θα ήταν μια λύση αλλά κάθε φορά που πάει προς τα εκεί μια κατάσταση αυτές φροντίζουν να εισάγουν αμέτρητο αριθμό λαθροανδρων που θα τους δώσουν σημασία ακόμα και για λόγους επιβίωσης οπότε δεν λειτουργεί αυτό.

Σκέψου τι θα είχε γίνει αν ξαφνικά απο εκεί που ήμασταν 10 μύρια μαζεύαμε κ αλλά 3 μύρια γυναίκες... θα είχε γίνει χαμός! Εδώ όταν ήρθαν οι ανατολικές συννενοηθηκαν όλες και τις θαυανε και τους συμπεριφέρονταν με το χειρότερο τρόπο. Όταν ήρθαν όμως 3 μύρια ανδρες όλα καλά και μη τολμήσεις να τους κακοχαρακτηρισεις

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ένας άντρας σε κάθε του βήμα υπολογίζει συνειδητά η ασυνείδητα ότι αν κάνει μαλάκια μπορεί να βρεθεί ένας άλλος άντρας να του σπάσει τα μούτρα. Μια γυναίκα δεν υπολογίζει κάτι τέτοιο, ξέρει ότι όσες μαλακιες και να κανει θα παραγραφούν ειδικά με λίγη τσαχπινιά. Το ονομάζει κοινωνικη εξυπνάδα και νομίζει ότι ειναι πιο έξυπνη. Σε έναν πραγματικά ίσο κόσμο με ισες ευκαιρίες και για τα δύο φύλα η γυναίκα δεν έχει καμία τύχη, δεν είναι τυχαίο ότι ιστορικά τους συμπεριφέρονταν σε πολλές κουλτούρες σε ζώα κ αναπαραγωγικές μηχανές. Αν ήταν πραγματικά ικανότερες θα το είχαν αποφύγει. Όταν ξεκίνησε ο πολιτισμός και δεν υπήρχε κανένας κανόνας και κανένα προηγουμενο ανδρες κ γυναίκες ήταν ίσοι. Για να φτάσει η κατάσταση εκεί που έφτασε κάτι σημαίνει για τη γυναίκα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Και υπάρχει περίπτωση να μακροημερεύσει σχέση όταν η γυναίκα βγάζει περισσότερα απ'τον άντρα;Ή ακόμα χειρότερα αν ο άντρας είναι και άνεργος;Ειλικρινά,δε νομίζω να υπάρχει νορμάλ γυναίκα που να διαλέγει τέτοια σχέση.

Και άντε πες ότι βρίσκεται κάποια.Εσύ σαν άντρας πώς το δέχεσαι να είσαι ανδρείκελο της γυναίκας;Μήπως θα σου αφήνει και χαρτζιλίκι στο τραπέζι κάθε πρωί που θα φεύγει στη δουλειά;Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Και πάλι όμως στην πραγματικότητα μια γυναίκα ειναι εντελώς αδύναμη. Μπορείς να την χειραγωγήσεις πανεύκολα χωρίς για απλά και μόνο λέγοντας "Το κάνει κ η αλλη, όλες το κάνουν εσύ;" ένας άνδρας θα σου πει σταρχιδια μου δε ΠΑ να γαμηθουν ολοι; μια γυναίκα απλά θα βάλει σκοπό της ζωής της να τον κάνει, όσο χαζό κ αν ειναι αυτό.

Πχ το έκανε κ η αλλη πήγε με το σφαλιάρα πρέπει κ εγω. Ένας άντρας θα έβαζε σκοπό της ζωής του να γνωρίσει τη σφαλιαρενα απλά κ μόνο επειδή την πήδηξε ο φίλος του; ελάχιστες φορές κ σίγουρα όχι 4000

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Για τον ίδιο λόγο που οι πορνες είναι οι καλύτεροι πελάτες σε ακριβά καταστηματα τυπου LV, Gucci ,Prada κλπ
Ο νοων νοείτω

Να μάθουμε το ποσοστό από αυτές που έγιναν πετυχημένες και πλουσιες με το μυαλο τους και μόνο καιι χωρίς να πουλήσουν το σώμα τους ή ``καλλιτεχνικές᾽᾽φωτο και τα ξαναλέμε

Εγω όσες πετυχημένες ξέρω τους τα εχουν κάνει ολα δωρα ανδρες με αντἀλλαγμα εννοείται

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Για τον ίδιο λόγο που οι πορνες είναι οι καλύτεροι πελάτες σε ακριβά καταστηματα τυπου LV, Gucci ,Prada κλπ
Ο νοων νοείτω

Να μάθουμε το ποσοστό από αυτές που έγιναν πετυχημένες και πλουσιες με το μυαλο τους και μόνο καιι χωρίς να πουλήσουν το σώμα τους ή ``καλλιτεχνικές᾽᾽φωτο και τα ξαναλέμε

Εγω όσες πετυχημένες ξέρω τους τα εχουν κάνει ολα δωρα ανδρες με αντἀλλαγμα εννοείται

Σωστός!! Πόσοι άσχημοι ανδρες ειναι επαγγελματικα πετυχημένοι Και πόσες άσχημες γυναικες; που και στην άσχημη γυναίκα καποιος θα βρεθεί να κανει διευκολυνσεις

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό...!!!
Μουν Bank μεγάλη και σίγουρη...!!!
Τ'ανοίγει και κόβει χρήμα...!!!

Αυτή η φότο στη σελίδα 10 ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της γυναικείας βλακείας. Δε καταλαβαίνει ότι τα χαρτονομίσματα ειναι τίγκα στο μικρόβιο και το μουνι της εκ κατασκευής φωλιά επώασης μικροβίων. Βάζει τα λεφτά στο μουνι της. Έλαχιστοι άντρας θα το έκαναν αυτό στο πουλί τους, που ειναι κ αρκετά ασφαλέστερο. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom