boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
γιατι ειναι πουτανες
αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα, η καλύτερη απάντηση του θρεντ
γιατι ειναι πουτανες
αυτα ειναι παπαριες..ειμαστε αγαθιαριδες και ακρατητοι..κατσε κρατησου δυο μηνες να μη γαμισεις εστω ενα 6μηνο να δεις για ποτε θα μας πληρωνουν αυτες..μια παγκοσμια συνομωσιακη συμφωνια να γινει κανεις αντρας να μη κατσει σε γυναικα...οι γυναικες γιατι πηδιουνται και πληρωνονται
αυτα ειναι παπαριες..ειμαστε αγαθιαριδες και ακρατητοι..κατσε κρατησου δυο μηνες να μη γαμισεις εστω ενα 6μηνο να δεις για ποτε θα μας πληρωνουν αυτες..μια παγκοσμια συνομωσιακη συμφωνια να γινει κανεις αντρας να μη κατσει σε γυναικα...οι γυναικες γιατι πηδιουνται και πληρωνονται
αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα, η καλύτερη απάντηση του θρεντ
ναι οι γυναικες ειναι πουτανες,
αλλα οι αντρες ειναι χαζοι.
κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος και θα δεις.
εγω την ειχα μια 1,5 μηνα χωρις σεξ και συνεχιζα..
ετσι για σπασιμο,μου την ειχε δωσει και δεν ανεχομουνα την λογικη της..
μετα απο αυτο το διαστημα..
στην αρχη απορουσε..μετα μου ελεγε γιατι δεν την ποθω πια..μετα αν την βαρεθηκα..μετα αν εχω αλλη..
και μετα με παρακαλαγε να τη γαμησω.
απλα πρεπει να εισαι δυνατος.
τοσο σωματικα (να μην εισαι ερμαιο του πουτσου σου)
οσο και ψυχολογικα..(το σημαντικοτερο)
οταν η γυναικα σου κανει νερα ..και αρχιζει μαλακισμενη συμπεριφορα
πρεπει να εχεις την δυναμη να δειξεις πυγμη,να την γραψεις στα αρχιδια σου και να μην παρακαλεσεις..
και να της δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο στη σχεση ;)
αλλιως δειχνεις οτι εισαι το αφεντικο στη σχεση κ οχι με το να μην την πηδας.ναι οι γυναικες ειναι πουτανες,
αλλα οι αντρες ειναι χαζοι.
κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος και θα δεις.
εγω την ειχα μια 1,5 μηνα χωρις σεξ και συνεχιζα..
ετσι για σπασιμο,μου την ειχε δωσει και δεν ανεχομουνα την λογικη της..
μετα απο αυτο το διαστημα..
στην αρχη απορουσε..μετα μου ελεγε γιατι δεν την ποθω πια..μετα αν την βαρεθηκα..μετα αν εχω αλλη..
και μετα με παρακαλαγε να τη γαμησω.
απλα πρεπει να εισαι δυνατος.
τοσο σωματικα (να μην εισαι ερμαιο του πουτσου σου)
οσο και ψυχολογικα..(το σημαντικοτερο)
οταν η γυναικα σου κανει νερα ..και αρχιζει μαλακισμενη συμπεριφορα
πρεπει να εχεις την δυναμη να δειξεις πυγμη,να την γραψεις στα αρχιδια σου και να μην παρακαλεσεις..
και να της δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο στη σχεση ;)
Ακόμα λίγο και δε θα τον χώραγαν οι πόρτες απ' τα κέρατα, και ο μαλάκας νόμισε ότι της επιβλήθηκεαλλιως δειχνεις οτι εισαι το αφεντικο στη σχεση κ οχι με το να μην την πηδας.
Αφηνεις αγαμητη τη γκομενα σου?Αλλιως να κοιταξεις να επιβληθεις
Ακόμα λίγο και δε θα τον χώραγαν οι πόρτες απ' τα κέρατα, και ο μαλάκας νόμισε ότι της επιβλήθηκε
κυκλοφορουν μονες,βγαινουν μονες στολιζονται και βαφονται και μολις καποιος τις πλησιασει γινεται στα ματια τους γραφικος και φυσικα τρωει αμεσως χυλοπιτα
Ακόμα λίγο και δε θα τον χώραγαν οι πόρτες απ' τα κέρατα, και ο μαλάκας νόμισε ότι της επιβλήθηκε
Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω!
οι γυναικες πλεον δεν θελουν αντρα ψαχνουν καποιον που δεν υπαρχει και προβαλεται στα μμε ,κυκλοφορουν μονες,βγαινουν μονες στολιζονται και βαφονται και μολις καποιος τις πλησιασει γινεται στα ματια τους γραφικος και φυσικα τρωει αμεσως χυλοπιτα, βεβαια καποια στιγμη εμφανιζεται στις γυναικες η αναγκη για γαμο και τοτε παντρευονται τον πλησιεστερο που υπαρχει
Φεμινισμος , κυνηγι καριερας , λουσα και λοιπες ματαιοτητες ,τις κανουν να χανουν τη θηλυκοτητα τους, γινονται απροσιτες και οι αντρες ευνουχιζονται...
Χε! και μετά σου λένε άντρες δεν υπάρχουν πια [size=12pt]Μάλλον πρέπει ν'αρχίσουμε να λέμε κι εμείς ένα αντίστοιχο σλόγκναν γι'αυτές[/size]