pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Γενικα δεν ειχα ποτε δυσκολια στην προσεγγιση ελλεεινιδων...Ισως επειδη ειμαι εμφανισιμος,εχω οικονομικη ανεση και εχω μια Α μορφωση....Το θεμα ομως δεν ειναι να γαμας πουτανες επειδη δεν γαμας κανονικες...Για εμενα τουλαχιστον..Ο αγοραιος ερωτας ειναι σαν χομπυ.......Σαν λατρης των cg,θελω 4-5 φορες το μηνα να μπω σε ενα δωματιο,να κανω οτι γουσταρω με μια ομορφη γυναικα,χωρις να χρειαστει να εχω αραδιασει 10χιλιαδες μαλακιες(που ουτε κατα διανοια πιστευω τις περισσοτερες φορες) προκειμενου να ψησω την εκαστοτε γκομενα...
Υ.Γ.Εχω γνωρισει αρκετες ελλεινιδες...Μου αρεσει οποτε μου δινεται η ευκαιρια να συναναστρεφομαι με αυτες ..Ετσι,για την καθημερινη επιβεβαιωση της αποψης που εχω για αυτες...8/10ειναι χασιμο χρονου και χρηματος....Δεν ειμαι διατεθημενος να θυσιασω κανενα απο τα 2...Εσεις????
Διαβαζω, και βλεπω οτι τελικα, το προβλημα ειναι οτι και οι αντρες (οι Ελληνες αντρες τουλαχιστον) εχουνε μπλεξει τα μπουτακια τους με εξισου λανθασμενα προτυπα. Κατα τα γνωμη μου, οι Ελληνιδες ειναι εξισου ομορφες με αυτες του πρωην ανατολικου μπλοκ. απλα στην Ελλαδα ερχονται γκομενες διαλεκτες για ευνοητους λογους. Το προβλημα ειναι το εξης κατ' εμε: τα αρσενικα δυστυχως, οταν βγαινουν για να γαμησουν δεν ειναι ο εαυτος τους, δηλαδη φορανε μια μασκα οτι και και καλα πρεπει να το ψησω το γκομενακι και να το κερασω για να μου κατσει κλπ κλπ. Μπορω πλεον να πω απο τις εμπειριες μου (ειμαι 30 χρονων, δεν εχω και τις απειρες εμπειριες) οτι οταν εισαι ανετος και εισαι ο εαυτος σου και δεν το παιζεις καποιος, οι γκομενες το καταλαβαινουν και χαλαρωνουν με τη παρτη σου. Οτι και να λετε καποιοι για τις Ελληνιδες, ξερετε οτι ερχεται απο τον πληγωμενο εγωισμο σας, μια ακομη πληγη του νεοελληνα. Φυσικα, αυτο ειναι φαυλος κυκλος διοτι οι ιδιοι οι ανδρες διαιωνιζουν το θεμα, διοτι θελουν να γαμανε πιο πολυ απο τους αλλους κλπ κλπ, οποτε ολοι μπλεκουμε μεσα σε μια ηλιθια μηχανη που ουσιαστικα μας χωλενει.
Τωρα, στο θεμα γιατι οι ανδρες πληρωνουν για να γαμησουν, η απαντηση ειναι ¨γιατι μπορουν¨. Εγω οταν παω με πουτανα θα το κανω για τη σαρκικη φαση που θα εμπεριεχει και λιγο κινκυ καταστασεις που δε μπορω μαλλον σιγουρα να βρω με μια γκομενα που θα γνωρισω την πρωτη μερα. Επισης, θελω μονο σεξ και οχι συναισθηματικο δεσιμο οποτε μια πουτανα ειναι η καλυτερη επιλογη. εχω κοπελα και μπορω να πω οτι που και που να κανω ωραιο σεξακι χωρις συναισθηματικη αγκυστρωση δεν ακουγεται ασχημο, αφου παιρνω αυτο που θελω απο την κοπελα μου σε αυτο τον τομεα. Αυτα