epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πες τα παπα γιωργη
αναληθές το ονομαζεις οταν εισαι τεμαχιο..εξυπνο αλλα αναληθες...
Ή η αλλαγή νοοτροπίας ή τρίτη επιλογή - όπως λέγαμε στο στρατό ΣΩΒΕ παιδί μου, ΣΩΒΕ.Η καλυτερη λυση ειναι η αλλαγη χωρας.
τιποτα δε με ενοχλει...αναληθές το ονομαζεις οταν εισαι τεμαχιο..
οταν εισαι αντρας ειναι πραγματικοτητα και αυτο που εσενα σε χαλαει ειναι το οτι καποιοι αντρες το εχουν καταλαβει..
οπότε, αστο καλλιτερα. αυτα να τα λετε στους κοιμισμενους και τυος κοκκινιστους..
Απο εσας ξεκινα και παμε εμεις στο πληρωμενο,μια με την περιοδο την αλλη πονοκεφαλο,δεν εχω κεφια κλπτιποτα δε με ενοχλει...
δεν με αφορα...
ειναι εξω απο μενα.
αλλοι ενοχλουνται...
χιχιχιχιχιχιχιχι..τιποτα δε με ενοχλει...
δεν με αφορα...
ειναι εξω απο μενα.
αλλοι ενοχλουνται...
Αυτον που ποδοπατησανΔεν έχουν υπερεκτιμήσει τον εαυτό τους, εσείς δεν βλέπετε τον πλούσιο ψυχικό κόσμο τους
(χικ)
θα ριξω μια ματια μεθαυριο...και θα σας πωμπουρδελα :Ομορφες ξενες γυναικες
χιχιχιχιχιχιχιχι..
φιλιά στα μούτρα
με αγάπη
Τζίκης
θα παω κι εγω με τη Νανα (Φυλης 104)το να μπορεις να συνευρεθεις με μια δροσερη δεσποινιδα του ανατολικου μπλοκ ακουγετε ελλεινο
δεν υπαρχουν νομοι παρα μονο συνηθειες και αυτες κοβονταιΤο μουνι παντα πληρωνεται,αυτο ειναι νομος της φυσης.
Για να μπορουν να φυγουν αμεσως μετα, γι αυτο πληρωνουν για να γαησουν
ρε παιδια δεν μπορω αλλο τις φιλοσοφιες και τις μαλακιες
εχουμε καυλες?
παμε γαμαμε και φευγουμε, τι πιο απλο και φυσιολογικο για ατομα αρσενικου γενους
δηλαδη ,πρεπει να κανουμε σχεση για να γαμησουμε ? ελεος επιτελους
Στη τελική γιατί θα πρέπει να δώσουμε αναφορά;
Γιατί έτσι μας αρέσει !!!
το πολυ διωρης διαρκειαςπρεπει να κανουμε σχεση?
θα τα οικονομησει καθως ο χρονος κυλαει και θα ξεπαραδιαστεις καθως η χρονοχρεωση τρεχειη πουτάνα θέλει να μείνει και είναι δε τόσο επίμονη, που την πληρώνεις για να φύγει;