ναι, αδικείσαι, θα κάνουμε ψηφοφορία να γίνεις "τιμημένος"
Τιμημένος πρόεδρος; Μέλος; Μαλάκας;
ναι, αδικείσαι, θα κάνουμε ψηφοφορία να γίνεις "τιμημένος"
Φημες....Κάπου άκουσα ότι έχεις κλώνο???
Θα σε...(ξέρεις)....
Τιμημένος πρόεδρος; Μέλος; Μαλάκας;
Αυτοι εχουνε περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι μαζι οπως ξεκινησανε !
κι εσυ φιρι φιρι το πας...Τιμημένος πρόεδρος; Μέλος; Μαλάκας;
τι κλωνο μωρε;!μια χαρα τα καταφερνω κ μονη μου...αλλωστε πως θα εγραφα;;ταυτοχρονα;;Κάπου άκουσα ότι έχεις κλώνο???
Θα σε...(ξέρεις)....
άστο...σε βαριέμαι
Εγω πιστευω οτι παιρνεις αποφαση για γαμο μονο οταν εισαι ερωτευμενος με καποιον ανθρωπο
και θελεις να εισαι μαζι του!Μονο ετσι παιρνεις τα ρισκα σου και αποφασιζεις να κανεις οικογενεια!
Ετσι κ αλλιως ζουμε σε μια εποχη οπου οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν την εννοια σεβασμος,συζητηση,εκτιμηση!
Στην πορεια πολλα μπορουνε να αλλαξουνε ,αλλα τουλαχιστον ξεκινησανε με αγαπη,απο την αναγκη
να παντρευτουνε για να μην τους κουτσομπολευει ο κοινωνικος/οικογενειακος περιγυρος
η' απο διαφορες ανασφαλειες!
δλδ το κερατο ειναι 100% σε μια σχεση;;αυτο μ λες???ναι,μπορει να εχουνε περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι μαζι μονο που δεν θα ξερει ο ενας ποσα κερατα του εχει ριξει ο αλλος!ή και να το ξέρουν μπορεί να κάνουν και τις κοτες για διαφορους λογους(παιδια,οικονομικοι λογοι κλπ).Τωρα σε καλυψα
Φημες....
άστο...σε βαριέμαι
τι κλωνο μωρε;!μια χαρα τα καταφερνω κ μονη μου...αλλωστε πως θα εγραφα;;ταυτοχρονα;;
Από τόσο γρήγορα; Είμαι νέο μέλος. Δεν καταλαβαίνω τι θα πει "τιμημένος"!
κι εσυ φιρι φιρι το πας...
δλδ το κερατο ειναι 100% σε μια σχεση;;αυτο μ λες???
Εγω πιστευω οτι παιρνεις αποφαση για γαμο μονο οταν εισαι ερωτευμενος με καποιον ανθρωπο
και θελεις να εισαι μαζι του!Μονο ετσι παιρνεις τα ρισκα σου και αποφασιζεις να κανεις οικογενεια!
Ετσι κ αλλιως ζουμε σε μια εποχη οπου οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν την εννοια σεβασμος,συζητηση,εκτιμηση!
Στην πορεια πολλα μπορουνε να αλλαξουνε ,αλλα τουλαχιστον ξεκινησανε με αγαπη,απο την αναγκη
να παντρευτουνε για να μην τους κουτσομπολευει ο κοινωνικος/οικογενειακος περιγυρος
η' απο διαφορες ανασφαλειες!
οχι!στο οτι το εχετε σιγουρο!!το προβλημα σου τοση ωρα ειναι στη τιμη???
δλδ το κερατο ειναι 100% σε μια σχεση;;αυτο μ λες???
Ειναι πολυ ντομπρο ατομο για να εχει κλωνο!Έχει ή δεν έχει???
Έτσι ακούστηκε...κανόνισε....
Εγώ δεν το πιστεύω....
Κλώνοςςςςςςςςςςςςςςς
οχι!στο οτι το εχετε σιγουρο!!το προβλημα σου τοση ωρα ειναι στη τιμη???
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Ειναι πολυ ντομπρο ατομο για να εχει κλωνο!
Μια χαρα τα καταφερνει κ μονη της!
ki an σου κατσει????Μάλλον παίζω με την τύχη μου!
Το ξερεις οτι συμφωνω με πολλες αποψεις σου,απο οσα εχω διαβασει σε διαφορα θρεντς!Christi αποτελεί ιλαρο-τραγωδία το πώς και πότε παντρεύονται πια οι σημερινές Ελλεηνίδες...
Στα 20 φεύγα κυνηγάνε το άπιαστο, τον άντρα που είναι ακόμη πιο όμορφος από ότι είναι αυτός που πηδάνε οι φίλες τους, ακόμη πιο σημαντικός επαγγελματικά και κοινωνικά, πιο ευκατάστατος, πιο εντυπωσιακός, που να τις αγαπάει ακόμη περισσότερο, που να την έχει ακόμη μεγαλύτερη, που που....
Παγιδεύονται σε αυτό το φαύλο κύκλο κυνηγώντας κάτι που δεν μπορούν να φτάσουν ποτέ. Αυτό μέχρι να πλησιάσουν ή και να καβαντζάρουν τα 30. Από κει και έπειτα τις πιάνει το μεγάλο άγχος να μη χάσουνε το τρένο και φυσικά έτσι, υπό το κράτος του άγχους και του πανικού κάνουν ακόμη πιο αλλοπρόσαλλες επιλογές....
Για να φτάσουν κάπου γύρω στα 30 φεύγα, πολλές φορές στα 35, και να παντρευτούν άρον - άρον τον τελευταίο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που τους έκατσε, με απώτερο σκοπό πια στη ζωή τους σε εκείνη την ηλικιακή φάση να κάνουν ένα παιδί, μπας και αποκτήσει έτσι νόημα η ζωή τους...
Christi αποτελεί ιλαρο-τραγωδία το πώς και πότε παντρεύονται πια οι σημερινές Ελλεηνίδες...
Στα 20 φεύγα κυνηγάνε το άπιαστο, τον άντρα που είναι ακόμη πιο όμορφος από ότι είναι αυτός που πηδάνε οι φίλες τους, ακόμη πιο σημαντικός επαγγελματικά και κοινωνικά, πιο ευκατάστατος, πιο εντυπωσιακός, που να τις αγαπάει ακόμη περισσότερο, που να την έχει ακόμη μεγαλύτερη, που που....
Παγιδεύονται σε αυτό το φαύλο κύκλο κυνηγώντας κάτι που δεν μπορούν να φτάσουν ποτέ. Αυτό μέχρι να πλησιάσουν ή και να καβαντζάρουν τα 30. Από κει και έπειτα τις πιάνει το μεγάλο άγχος να μη χάσουνε το τρένο και φυσικά έτσι, υπό το κράτος του άγχους και του πανικού κάνουν ακόμη πιο αλλοπρόσαλλες επιλογές....
Για να φτάσουν κάπου γύρω στα 30 φεύγα, πολλές φορές στα 35, και να παντρευτούν άρον - άρον τον τελευταίο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που τους έκατσε, με απώτερο σκοπό πια στη ζωή τους σε εκείνη την ηλικιακή φάση να κάνουν ένα παιδί, μπας και αποκτήσει έτσι νόημα η ζωή τους...