Ουτε εγω βαζω τονους!
εδω δεν βαζω στον γραπτο λογο....
σιγα μη βαλω στου πληκτρολογιου!!!!!!!
ειμαι η σιλβα και ειμαι δυσλεκτικη!!!!
Ουτε εγω βαζω τονους!
το ονομα του σαιτ με εμποδιζει απο κατι;Διαλεξες το σωστο site..για να γινεις αξιοπιστη..
τιποτα..εχω αλλη αποψη απλως.κ στο κατω κατω δε με γνωριζει κανεις γ να μπορει να "εμπιστευτει/πιστεψει"αυτα που λεω..οποτε παιζει δυσπιστια κ λογικο το βρισκω...Ρε Λουκ τι τους εχεις κανει και τα βαζουν μαζι σου?Καποιο λαθος θα κανεις δεν μπορει...φιλικα στο λεω.
Ουτε εγω βαζω τονους!
το να ειμαι αντιθετη με την απιστια με καθιστα"παρθενα"?
δε καταλαβαινω τι εννοεις...γιατι εισαι παντρεμενη με καποιον που λατρευεις και δε το σκεφτεσαι το ενδεχομενο?γιατι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται..αν ειναι ετσι πες το και σε μας για να ειδοποιησω το μουσειο μπενακη να σε μεταφερει για εκθεμα του με ξυλινη μαρκιζα"η πιστή λουκριτια"
με το να τσουβαλιαζεις δε γινετε κατι..και φυσικα δεν εχεις καμια διαθεση να με πιστεψεις ουτε κ εγω να προσπαθησω να σ αποδειξω κατι...
αυτη ειμαι κ το εχω πει πολλακις εδω μεσα κ εξω...
δεν εχω προσβαλλει καποιον ηθελημενα τουλαχιστον...
κουβεντα παλευω να κανω...αλλα δε τα καταφερνω!
γιατι εισαι παντρεμενη με καποιον που λατρευεις και δε το σκεφτεσαι το ενδεχομενο?γιατι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται..αν ειναι ετσι πες το και σε μας για να ειδοποιησω το μουσειο μπενακη να σε μεταφερει για εκθεμα του με ξυλινη μαρκιζα"η πιστή λουκριτια"
δε καταλαβαινω τι εννοεις...
Γαματο !!!
εδω δεν βαζω στον γραπτο λογο....
σιγα μη βαλω στου πληκτρολογιου!!!!!!!
ειμαι η σιλβα και ειμαι δυσλεκτικη!!!!
ρε φιλε ξερεις τι λεω εγω σε αυτα οτι ειναι οι κλασικεσ μαλακισμενες δικαιολογιες των αντρων που γουσταρουν να γαμανε τα πουτανακια μουνακια κ δεν το παραδεχονται...Respekt!
Να σου απαντησω εγω καλο μου.....λες ότι εισαι εναντιον της απιστιας,αλλα δεν εχεις μπει καθολου στο πιο σοβαρο κομματι του ολου θεματος που ειναι το "γιατι οι γυναικες και οι αντρες παντρευονται χωρις να ειναι ερωτευμενοι?".Απο εκει πηγαζουν τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα οπως π.χ.διαζυγια,απιστιες,ασυμφωνιες χαρακτηρων κλπ..
με επεισες!!!!!!!!!
μα εξ αρχης αυτο λεω..δε καταλαβαινω γτ να εισαι με καποιον που δεν σε κανει ευτυχισμενο!!λες ότι εισαι εναντιον της απιστιας,αλλα δεν εχεις μπει καθολου στο πιο σοβαρο κομματι του ολου θεματος που ειναι το "γιατι οι γυναικες και οι αντρες παντρευονται χωρις να ειναι ερωτευμενοι?".Απο εκει πηγαζουν τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα οπως π.χ.διαζυγια,απιστιες,ασυμφωνιες χαρακτηρων κλπ..