Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
α ρε νυχτεριδα...
τι μ θυμισες τωρα!!!!!
Τέσπα κάναμε μια σοβαρή συζήτηση, χωρίς πολλές αντιδικίες και αυτό το χάρηκα.
Αυτον τον ρωτησες ποτε γιατι το κανει?γτ μιλησε καποιος ασχημα γ την κατερινα η γενικα γ τις κοπελες που εκδιδονται;;;;
εγω σχολιασα αρνητικα μονο το γεγονος του δεσμευμενου που απαταει!ειτε επι χρημασι ειτε οχι..
ποια απιστία? το θέμα ο πληρωμένος έρωτας δεν είναι?το να ειμαι αντιθετη με την απιστια με καθιστα"παρθενα"?
το θεμα ειναι οτι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μαςποια απιστία? το θέμα ο πληρωμένος έρωτας δεν είναι?
Ρε ρι...χαλαρωσε...ακουσες εσυ το ονομα σου?Ρε κατριν.. επειδή δεν κατάλαβα και εγώ, αν είμαι μάγκας ..πρέπει να μην συνομιλώ και να διαλέγομαι με τα παιδιά εδω μέσα με όποιο τρόπο μπορώ η με όποιο νου έχω τέλος πάντων, γιατί τους πρίζω; Τι λογική είναι αυτή; Αν διαφωνώ και έχω άλλη άποψη δεν είμαι μάγκας; Ποιος σε έθιξε και την λες έτσι την κοπέλα;
Μιας και η κουβέντα για μπούτια ωραίο avatar!το θεμα ειναι οτι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας
Αυτον τον ρωτησες ποτε γιατι το κανει?
Η σκεφτεσαι εγωιστικα?
Για παραδειγμα εσυ..αν ο γκομενος σου ηταν φραγκατος και σε απατουσε..αμεσως θα σκεφτοσουνα..
"Α τον μαλακα...γιατι να μην του τα φαω εγω...και οχι αλλη"???
Και υστερα...
Αν σου την επεφτε καποιος που δεν ειχε σεντς...θα γυρνουσες να τον κοιταξεις?
Το πολυ πολυ οταν θα περναγες απο καμμια πιατσα δικια μας και τον εβλεπες..να τον χλευαζες που με το ταπεινο του 20αρικακι θα πηγαινε να ικανοποιησει την "φυσικη του αναγκη"..ενω για σενα..δεν ειχε τα αναλογα χρηματα να διαθεσει..
Γιατι εσυ θελεις το ωραιο σου αυτοκινητο...το χρυσαφικο σου..το δωρακι σου...το ποτακι σου το ξενοδοχειο σου..μπλα..μπλα...μπλα...
το πιο πιθανο ειναι να μην με πιστεψεις κ στην τελικα να μη σε νοιαζει κ καθολου αλλα αυτο το πραγμα που περιγραφεις ως γυναικα το κατακρινω κ εγω...και φυσικα δεν ειμαι ετσι...αρα που καταληγουμε;οτι ειναι το μονο ειδος γυναικων;Αυτον τον ρωτησες ποτε γιατι το κανει?
Η σκεφτεσαι εγωιστικα?
Για παραδειγμα εσυ..αν ο γκομενος σου ηταν φραγκατος και σε απατουσε..αμεσως θα σκεφτοσουνα..
Και υστερα...
Το πολυ πολυ οταν θα περναγες απο καμμια πιατσα δικια μας και τον εβλεπες..να τον χλευαζες που με το ταπεινο του 20αρικακι θα πηγαινε να ικανοποιησει την "φυσικη του αναγκη"..ενω για σενα..δεν ειχε τα αναλογα χρηματα να διαθεσει..
Γιατι εσυ θελεις το ωραιο σου αυτοκινητο...το χρυσαφικο σου..το δωρακι σου...το ποτακι σου το ξενοδοχειο σου..μπλα..μπλα...μπλα...
Γι'αυτο κι εγω τα πηρα...γιατι εδω νομιζουν οτι ειναι το κοσμοπολιταν..το θεμα ειναι οτι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας
Γι'αυτο κι εγω τα πηρα...γιατι εδω νομιζουν οτι ειναι το κοσμοπολιταν..
Γι'αυτο κι εγω τα πηρα...γιατι εδω νομιζουν οτι ειναι το κοσμοπολιταν..
Οταν σας στριμωχνουν..ολες το ιδιο λετε..το πιο πιθανο ειναι να μην με πιστεψεις κ στην τελικα να μη σε νοιαζει κ καθολου αλλα αυτο το πραγμα που περιγραφεις ως γυναικα το κατακρινω κ εγω...και φυσικα δεν ειμαι ετσι...αρα που καταληγουμε;οτι ειναι το μονο ειδος γυναικων;
ααα καλά! Και ξέρεις τι το δείχνει αυτό καθαρότερα? Οι μακροσκελείς και φιλόδοξες φιλοσοφικές αναλύσεις που στερούνται σημείων στίξης!
με το να τσουβαλιαζεις δε γινετε κατι..και φυσικα δεν εχεις καμια διαθεση να με πιστεψεις ουτε κ εγω να προσπαθησω να σ αποδειξω κατι...Οταν σας στριμωχνουν..ολες το ιδιο λετε..
Αν ημουν κι εγω αντρας που σου τα λεει αυτα...θα με ειχες κανει ηδη προσθηκη στους "μαλάκες"στη συλλογη σου..
Αυτον τον ρωτησες ποτε γιατι το κανει?
Η σκεφτεσαι εγωιστικα?
Και υστερα...
Διαλεξες το σωστο site..για να γινεις αξιοπιστη..με το να τσουβαλιαζεις δε γινετε κατι..και φυσικα δεν εχεις καμια διαθεση να με πιστεψεις ουτε κ εγω να προσπαθησω να σ αποδειξω κατι...
αυτη ειμαι κ το εχω πει πολλακις εδω μεσα κ εξω...
δεν εχω προσβαλλει καποιον ηθελημενα τουλαχιστον...
κουβεντα παλευω να κανω...αλλα δε τα καταφερνω!