You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 325K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Την λεξη "ντροπη"...απ'οσο καταλαβα τι υποννοεις..δεν την σκαλιζω..
Ισα ισα...αισθανομαι πολυ περηφανη που "μπορω"να πω και να παραδεχτω..οτι "ντρεπομαι"
Εσυ...μπορεις να το κανεις αυτο?...Εχεις τα προσοντα?
δεν υποννοησα κατι... ναι εγω οσες φορες το απαιτουσαν οι περιστασεις παραδεχτηκα και πως ντρεπομαι και πως εκανα λαθος κλπ.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Αν κατάλαβα καλά, για άλλη μία φορά το συμπέρασμα είναι κάπως έτσι...http://[URL unfurl="true"]www.latestfilings.com/images/smileys/hammertime.gif[/img[/URL]]
[/quote]
σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
εσυ αμεσως βρε παραπονιαρη!με προλαβες.οσο ρωτουσα αν μας μιλας η οχι
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
α ρε θανο!!!και να πεις οτι δεν το πα?!
εγω παλι δεν καταλαβα.η κατερινα μαλωσε με καποιον?δεν την ξερω κιολας την κοπελα,πρωτη φορα την βλεπω εδω μεσα,αλλα ασχετοσωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι οι αντρες πληρωνουν για να γαμησουν?
Μα δεν υπαρχει γιατι..
Γιατι αυτοματως γεννιεται ενα αλλο "γιατι"..
Οταν ενας αντρας πληρωνει για να γαμησει..απο μερικους αλλους και αλλες..θεωρειται "μαλακας"
Οταν μια γυναικα τωρα..πληρωνει για να γαμηθει(οικειοθελως)..μερικοι και μερικες την θεωρουν "θυμα"
και ξαφνικα ο "μαλακας"προαγεται σε "νταβατζης"..
Ειδατε πώς "συνουσιαζονται"οι εννοιες?
Γαματα...με μεγαλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ..
Καντε αυτο που αισθανεστε κι αυτο που σας ευχαριστει..Η ζωη ειναι λιγη..!!!
σωστοτατη
αφου με ξερεις,ειμαι πολυ παραπονιαρηςεσυ αμεσως βρε παραπονιαρη!
Εχετε σκεφτει οτι μπορει να παιζουν και λογοι οπως να μη θελει να χωρισει αλλα δε τα παει καλα με την γκομενα,δεν ειναι καλη στο κρεβατι κλπ???
θα μου πειτε ειναι λιγο τραβηγμενο και καλυτερα να χωρισει αλλα δε παυει να ειναι ενας λογος...
υ.γ.Δε μπορω να συμφωνησω περισσοτερο σημερα μαζι σου ;) ;)
Τελικα εμεις (εγω τουλαχιστον) ποναμε περισσοτερο απο τις γυναικες, σε εναν χωρισμο!
Εγω δεν το βλεπω ετσι!Τις αποψεις της λεει η κοπελα και ειναι παλιο μελος εξαλλου!εγω παλι δεν καταλαβα.η κατερινα μαλωσε με καποιον?δεν την ξερω κιολας την κοπελα,πρωτη φορα την βλεπω εδω μεσα,αλλα ασχετο
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ξερω...ξερω..συνηθως οι γυναικες..μετα τα 40-50..αυτο κανουν..δεν υποννοησα κατι... ναι εγω οσες φορες το απαιτουσαν οι περιστασεις παραδεχτηκα και πως ντρεπομαι και πως εκανα λαθος κλπ.
Πιανουν απο μια εκκλησια...σταυροκοπιουνται...και δωωωωωωωωωωωωστου οι μετανοιες...
Κοιτα κι εσυ να πιασεις ποστο...μη στο παρει καμμια αλλη...
παλιο?τεσπα,δεν ειπα κατι για τις αποψεις της,απλα δεν καταλαβα τι εγινε.διαβασα λιγο τι εγραψε κ δεν τα βρισκω λαθοςΕγω δεν το βλεπω ετσι!Τις αποψεις της λεει η κοπελα και ειναι παλιο μελος εξαλλου!
Ευχαριστω ,απλα μου αρεσουν οι ανθρωποι που ξερουν τι θελουν απο τη ζωη τους!
Σε αντιθεση με καποιους που κανουν διαφορα χωρις να ξερουν το "γιατι"!
(γενικα μιλαω ,οχι απαραιτητα για το συγκεκριμενο θεμα)
Δεν εχω λογο να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου!
Στο bourdela γραφω!
Δυστυχως ή ευτυχως αυτη ειναι η δικια μου αληθεια!
Ξερω...ξερω..συνηθως οι γυναικες..μετα τα 40-50..αυτο κανουν..
Πιανουν απο μια εκκλησια...σταυροκοπιουνται...και δωωωωωωωωωωωωστου οι μετανοιες...
Κοιτα κι εσυ να πιασεις ποστο...μη στο παρει καμμια αλλη...
εκκλησια????
εγω?????
πριν 19 χρονια πατησα οταν με βαφτισαν.....
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα,για ποιο λογο παιδες και κοπελιες τσακωνεστε παλι?Ας δωσουμε εναν ηρεμο τονο στην ζωη μας...αρκετα τραβαμε ολοι καθε μερα, μην μεταφερουμε εδω μεσα τις γκρινιες και τις εχθρες μας..Φιλικα παντα το λεω. ;)
Τελικα εμεις (εγω τουλαχιστον) ποναμε περισσοτερο απο τις γυναικες, σε εναν χωρισμο!
Ποναμε, δε το δειχνουμε και μας λενε γουρουνια μετα και αναισθητους.
Αν δε μας δουν να σερνομαστε στα πατωματα δεν ησυχαζουν.
κανεις δεν μαλωνει με κανεναν.αυτη ηταν η απαντηση που πηρα κ εγω αλλα μαλλον διακρινεις κ εσυ μια νευρικοτηταΚαλησπερα,για ποιο λογο παιδες και κοπελιες τσακωνεστε παλι?Ας δωσουμε εναν ηρεμο τονο στην ζωη μας...αρκετα τραβαμε ολοι καθε μερα, μην μεταφερουμε εδω μεσα τις γκρινιες και τις εχθρες μας..Φιλικα παντα το λεω. ;)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ποτε δεν ειναι αργα..!!!εκκλησια????
εγω?????
πριν 19 χρονια πατησα οταν με βαφτισαν.....
οι γυναικες ειναι λιγο περιεργες.αν τρεχεις απο πισω κ παρακαλας σε γραφουν κ δεν σε δεχονται πισω,αν τις γραφεις κ το παιζεις χαλαρος σε ζαλιζουν γιατι λενε οτι εχεις βρει αλλη κ δεν την αγαπουσες κ χιλια δυο αλλα.οποτε μην ψαχνεις να βρεις ακρη.δεν μπορεις να κανεις κατιΠοναμε, δε το δειχνουμε και μας λενε γουρουνια μετα και αναισθητους.
Αν δε μας δουν να σερνομαστε στα πατωματα δεν ησυχαζουν.
Ποτε δεν ειναι αργα..!!!
;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις