Καλησπερα σας παιδια!
Θελω να πω οτι συμφωνω με το Κατερινακι και σεβομαι την ειλικρινη σκεψη του Speed!
Να 'σαι καλα!
Καλησπερα σας παιδια!
Θελω να πω οτι συμφωνω με το Κατερινακι και σεβομαι την ειλικρινη σκεψη του Speed!
Δεν φοβαμαι μην πληγωθω! Κατα καιρους ψαχνομαι! Απλα οταν μου συμβαινει δεν μπορω να λειτουργησω! Και για να προτατευτω απλα δεν καντω κατι!
Αυτο το κατακρινω κι εγω!
Απλα...παρακολουθω τις παπαριες που γραφετε...και μερικες φορες..ντρεπομαι που ειμαι γυναικα...!!!ρε κατερινακι...δε σου επιτεθηκα..το αντιθετο...προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις..
οσο γ την ερωτηση σου περι σχεσης ναι..εχω κανει...
οκ...αν θες να μου πεις σε ποιες παπαριες αναφερεσαι...εδω ειμαι...Απλα...παρακολουθω τις παπαριες που γραφετε...και μερικες φορες..ντρεπομαι που ειμαι γυναικα...!!!
Ευχαριστω ,απλα μου αρεσουν οι ανθρωποι που ξερουν τι θελουν απο τη ζωη τους!Να 'σαι καλα!
ετσι οπως το γραψες μου ρθε σα να λες κατι του στυλ ειμαι η κριστυ και ειμαι καλα!!!!!!!χιχιχι
Απλα...παρακολουθω τις παπαριες που γραφετε...και μερικες φορες..ντρεπομαι που ειμαι γυναικα...!!!
Καντε αυτο που αισθανεστε κι αυτο που σας ευχαριστει..Η ζωη ειναι λιγη..!!!
Ήταν σαφέστατη. είπε ότι συμφωνεί με μια άποψη.
Κοιτα..ειναι τοσος κοσμος εδω..συνεχισε να κανεις τον μονολογο σου..οκ...αν θες να μου πεις σε ποιες παπαριες αναφερεσαι...εδω ειμαι...
Μα γιατι σου φαινεται αστειο? Ο καθενας θελει το καλυτερο και εγω το ιδιο. Τι σημασια εχει που δεν ειμαι κουκλος? Εφοσον εχω τη δυνατοτητα με 20 ευρω να πηδαω ωραιες γυναικες, παντα θα το προτιμω απο το να εχω διπλα μου ενα μπαζο για να λεω οτι εχω σχεση. Πρεπει να καταλαβεις οτι για τους αντρες εχει μεγαλη σημασια να πηδανε ωραιες γυναικες, αν πηδανε μπαζα μαραζωνουν. Καθολου αστειο να μη σου φαινεται λοιπον!
δε μαλωνω με κανεναν...τι εγινε ρε κοριτσια?σας αφησα για λιγες μερες κ εχετε μαλωσει?
οκ... δε μαλωνω με κανεναν...
[/quote
τεσπα,τι κανετε?πως ειστε?
Την λεξη "ντροπη"...απ'οσο καταλαβα τι υποννοεις..δεν την σκαλιζω..εεε ολοι ντρεπομαστε πολλες φορες για πολλα....
μη σκαλιζεις τη λεξη ντροπη... κι οσο για το ζαλισμα αρχιδιων που ειπες πριν.... τους βαζουμε χειροπεδες με το πισι για να μας απαντανε???
θα μπορουσαν καλλιστα να μας γραφουνε ετσι δεν ειναι????
Δεν νομιζω οτι γινεται για θεμα "διορθωσης" αγαπητε μου!μερικοί/ες την ξοδεύουν ασχολούμενοι με το τι κάνουν οι άλλοι ( και προσπαθώντας ματαίως να τους "διορθώσουν"...
καλα ντεκερακο!!εδω να περναει η ωρα μεχρι να κανουμε κατι αλλο...εσυ;οκ... δε μαλωνω με κανεναν...
[/quote
τεσπα,τι κανετε?πως ειστε?
καλως τονε !τι εγινε ρε κοριτσια?σας αφησα για λιγες μερες κ εχετε μαλωσει?
ετρεχα λιγο αυτες τις μερες αλλα τωρα ειμαι πιο χαλαρος.μ αρεσει το ντεκερακο,εχει πλακα.η κριστι ουτε καν μας μιλαει πλεον?καλα ντεκερακο!!εδω να περναει η ωρα μεχρι να κανουμε κατι αλλο...εσυ;
με προλαβες.οσο ρωτουσα αν μας μιλας η οχικαλως τονε !