Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δικαιολογια κ αυτο το ακουω...
απαισιοδοξια φουλ!!!
και μην ακουσω απο κανεναν παλι την εμετικη φραση"κρατα πισινες"γιατι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

οταν καποιος τα λεει αυτα ειναι παθων και οχι απαραιτητα απαισιοδοξος...
αφου ειχες αυτη την τυχη δε νομιζω οτι μπορει καποιος να σου πει κατι γι'αυτο.

Επισκέπτης
απαισιοδοξια φουλ!!!
και μην ακουσω απο κανεναν παλι την εμετικη φραση"κρατα πισινες"γιατι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καμία απολύτως απαισιοδοξία,δύσκολα θα βρεις πιο αισιόδοξο από μένα.Συνειδητοποιημένος είμαι απλά.
Ποτέ πισινές.
Εκτός του ότι είναι ότι πιο ανέντιμο δεν πρόκειται να "ψηθείς" αν δε "φας τα μούτρα σου".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βασικά για να λύσουμε αυτό το προαιώνιο ερώτημα γαμάμε σε μπουρδέλα επειδή είμαστε άσχημοι, χλιμίτζουρες και δε μπορούμε να έχουμε μια κανονική γυναίκα. Συγγνώμη σε όποιον δεν αρέσει.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Γιατι οι αντρες πληρωνουν για να γαμησουν? :think:

Μα δεν υπαρχει γιατι..

Γιατι αυτοματως γεννιεται ενα αλλο "γιατι"..
Οταν ενας αντρας πληρωνει για να γαμησει..απο μερικους αλλους και αλλες..θεωρειται "μαλακας"
Οταν μια γυναικα τωρα..πληρωνει για να γαμηθει(οικειοθελως)..μερικοι και μερικες την θεωρουν "θυμα"
και ξαφνικα ο "μαλακας"προαγεται σε "νταβατζης"..
Ειδατε πώς "συνουσιαζονται"οι εννοιες?
Γαματα...με μεγαλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ..
Καντε αυτο που αισθανεστε κι αυτο που σας ευχαριστει..Η ζωη ειναι λιγη..!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ας κανω λοιπον γ αρχη μια ερωτηση... αν εμφανισιακα εισαι νορμαλ ανθρωπος και στο μυαλο επισης νορμαλ σχετικα γτ πληρωνεις γ να γαμησεις;!

υπαρχουν και αλλοι λογοι γι'αυτο αλλα καλυτερα να μην αναφερθουν...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Αντε παλι παιδικα παραμυθια....ειτε τουs το λεs με καλη διαθεση(εκει ανηκω) ειτε (αν και δεν συμφωνω) με βρισιεs  ειναι ολεs κολημενεs με την μπαλα...βλεπε ροζ!!!!!!!
Επιμενουν να ζουν στην κοσμαρα τουs....
Βρε αυτη ειναι η φυση του αντρα....Τιποτα αυτεs.....
Αs συνεχισουμε λοιπον τα παραμυθια
"Μια φορα κι ενα καιρο  , τραλαλι τραλαλο"
και το κακο ειναι πωs λενε τα πραγματα οπωs θα ηθελαν να ειναι κι οχι οπωs πραγματι ειναι.....Δεν πειραζει  γεμιστε σελιδεs το θρεντ..Αντεχει

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εχω ξανααναφερθει στο θεμα παλαιοτερα σε αλλο thread.
Αν θες να μαθεις ευχαριστως να σου πω!  :)

Δεν εχω χρονο να βγω να ψαξω....
Η Δουλεια μου δεν μου επιτρεπει να ασχολουμαι με και αλλο.  ;)

Σχεδον οποιαδηποτε στιγμη μπορει να βρεθω απο Ελλαδα στη Γερμανια και αντιθετα. Εχω επιλεξει να κανω αυτο που αγαπαω και πλεον εχω χασει το μετρο! Δεν μου μενει χρονος να ασχοληθω με κατι αλλο.  :-

Ειναι η φυση της δουλεια μου ετσι.  :-
Ποια γυναικα θα κατσει διπλα μου λοιπον?  :huh:

Ποια θα με ανεχτει να λοιπω συνεχεια?  :huh:

Ειμαι συναισθηματικος τυπος και δενομαι ευκολα με το αλλο ατομο που θα εχω απεναντι μου!  :-
Δεν θελω να ταραζομαι (συναισθηματικα) ειδικα οταν ξερω οτι αυτο θα μου αποσπα την προσοχη απο την ιδια μου την εργασια!  ;)

Θες κι αλλα?  :headbang:

Γι'αυτο λοιπον επιλεγω αυτον τον δρομο!  ;)
δε εχω τι να πω...απαντησες μονος σου..φοβασαι να πονεσεις..να πληγωθεις..το σεβομαι αλλα δε το κατανοω...

Καθολου δικαιολογια, για ενα μεσο αντρα ειναι αρκετα δυσκολο να ριξει μια περιζητητη ωραια γυναικα. Ενω στο μπουρδελο μπορεις να εχεις μια τετοια στο αψε-σβησε. Αυτο που σου λεω ειναι!
:2funny: :2funny: :2funny: πραγματικα ειναι αστειο!!! δε μπορειτε να απαιτεις να εχεις διπλα σου την γυναικα μοντελο/νοικοκυρα/πιστη/γατουλα ενω εσυ δεν εισαι τιποτα απο αυτα!!!και απιπλεον να σε νοιαζει μονο αν θα ειναι μια θεα περιζητητη χωρις να σε νοιαζει κατι αλλο;;;;;!!πφφφφ!! (δεν το λεω γ σενα..απλα απο σενα πηρα αφορμη..)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τλχστ εσυ εισαι και εξηγημενος speed απο οτι καταλαβαινω δεν γουσταρεις σχεσεις και συναισθηματικες δεσμευσεις και δεν μπαινεις καθολου σε διαδικασια κυνηγιου....  προτιμας το φαστ φουντ!!!!

εγω δεν μπορω να καταλαβω αλλους που διαβασα εδω μεσα κατα καιρους που λενε οτι εχω γκομενα αλλα ενδιαμεσα ριχνω και καμμια ψιλη σε κανενα ρδελο!!!!

οκ ρε φιλε θελεις να !@#$%$% διαφορετικη καθε μερα τη σχεση τι τη θες?????

δεν κατακρινω.απλα ρωταω ετσι....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Μα δεν υπαρχει γιατι..

Οταν ενας αντρας πληρωνει για να γαμησει..απο μερικους αλλους και αλλες..θεωρειται "μαλακας"
Οταν μια γυναικα τωρα..πληρωνει για να γαμηθει(οικειοθελως)..μερικοι και μερικες την θεωρουν "θυμα"
κατερινακι κατι θες να πεις εσυ τωρα αλλα δε σε πιανω...

τλχστ εσυ εισαι και εξηγημενος speed απο οτι καταλαβαινω δεν γουσταρεις σχεσεις και συναισθηματικες δεσμευσεις και δεν μπαινεις καθολου σε διαδικασια κυνηγιου....  προτιμας το φαστ φουντ!!!!

εγω δεν μπορω να καταλαβω αλλους που διαβασα εδω μεσα κατα καιρους που λενε οτι εχω γκομενα αλλα ενδιαμεσα ριχνω και καμμια ψιλη σε κανενα ρδελο!!!!

καλα αυτο με τους δεσμευμενους που πανε σε πορνεια η γενικα απατανε δε το σχολιαζω γτ θα σταματησω να ειμαι κοσμια!!! :tickedoff:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Μα δεν υπαρχει γιατι..

Ετσι ειναι Κατερινα!
Ακριβως ετσι!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Σωστη η παρατηρηση σου.....Επισηs αν εκανεs και την ερωτηση  ..."γιατι να υπαρχουν μικροβια??"  θα ηθελεs να παρειs απαντηση????
Υπαρχουν μικροβια τι να κανουμε τωρα!!!!!!!!!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δε εχω τι να πω...απαντησες μονος σου..φοβασαι να πονεσεις..να πληγωθεις..το σεβομαι αλλα δε το κατανοω...

Δεν φοβαμαι μην πληγωθω! Κατα καιρους ψαχνομαι! Απλα οταν μου συμβαινει δεν μπορω να λειτουργησω! Και για να προτατευτω απλα δεν καντω κατι!

Αυτο το κατακρινω κι εγω!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σωστη η παρατηρηση σου.....Επισηs αν εκανεs και την ερωτηση  ..."γιατι να υπαρχουν μικροβια??"  θα ηθελεs να παρειs απαντηση????
Υπαρχουν μικροβια τι να κανουμε τωρα!!!!!!!!!!!!!

συγκρινεις ανομοια πραματα φιλτατε...

δεν σε πιανω πως το λενε.... σε χανω.... :headbang:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινακι κατι θες να πεις εσυ τωρα αλλα δε σε πιανω...
καλα αυτο με τους δεσμευμενους που πανε σε πορνεια η γενικα απατανε δε το σχολιαζω γτ θα σταματησω να ειμαι κοσμια!!! :tickedoff:
Αν ησουν μαγκας...θα μ'επιανες τι λεω..και δεν θα ησουνα εδω μεσα να τους ζαλιζεις τ'αρχιδια..
Η θα ερθεις εσυ να τους υποδειξεις ποια ειναι η διαφορα στο να γαμανε σε ντελα..η να καθονται ησυχα ησυχα στη σχεση τους..
Εχεις κανει πιο στενη σχεση ποτε σου να μαθεις την ψυχολογια του αντρα...απο το να κανεις μια ξεπετα στην τουαλετα ενος κλαμπ?

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα σας παιδια!
Θελω να πω οτι συμφωνω με το Κατερινακι και σεβομαι την ειλικρινη σκεψη του Speed!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: πραγματικα ειναι αστειο!!! δε μπορειτε να απαιτεις να εχεις διπλα σου την γυναικα μοντελο/νοικοκυρα/πιστη/γατουλα ενω εσυ δεν εισαι τιποτα απο αυτα!!!και απιπλεον να σε νοιαζει μονο αν θα ειναι μια θεα περιζητητη χωρις να σε νοιαζει κατι αλλο;;;;;!!πφφφφ!! (δεν το λεω γ σενα..απλα απο σενα πηρα αφορμη..)

Μα γιατι σου φαινεται αστειο? Ο καθενας θελει το καλυτερο και εγω το ιδιο. Τι σημασια εχει που δεν ειμαι κουκλος? Εφοσον εχω τη δυνατοτητα με 20 ευρω να πηδαω ωραιες γυναικες, παντα θα το προτιμω απο το να εχω διπλα μου ενα μπαζο για να λεω οτι εχω σχεση. Πρεπει να καταλαβεις οτι για τους αντρες εχει μεγαλη σημασια να πηδανε ωραιες γυναικες, αν πηδανε μπαζα μαραζωνουν. Καθολου αστειο να μη σου φαινεται λοιπον!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Καλησπερα σας παιδια!
Θελω να πω οτι συμφωνω με το Κατερινακι και σεβομαι την ειλικρινη σκεψη του Speed!
ετσι οπως το γραψες μου ρθε σα να λες κατι του στυλ ειμαι η κριστυ και ειμαι καλα!!!!!!!χιχιχι :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν ησουν μαγκας...θα μ'επιανες τι λεω..και δεν θα ησουνα εδω μεσα να τους ζαλιζεις τ'αρχιδια..
Η θα ερθεις εσυ να τους υποδειξεις ποια ειναι η διαφορα στο να γαμανε σε ντελα..η να καθονται ησυχα ησυχα στη σχεση τους..
Εχεις κανει πιο στενη σχεση ποτε σου να μαθεις την ψυχολογια του αντρα...απο το να κανεις μια ξεπετα στην τουαλετα ενος κλαμπ?
ρε κατερινακι...δε σου επιτεθηκα..το αντιθετο...προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις..
οσο γ την ερωτηση σου περι σχεσης ναι..εχω κανει...

Επισκέπτης
:thumbsup: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom