erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ειδικα εδω ολα τα συζηταμε και μαλιστα με ολα τα ...φωνηεντα
Υπαρχει τσεπικη διαφορα αλλα στο τελοs θα γινει...ειτε των 20 ειτε των 1020........ευρω
Σε πειραζει το φτηνιαρικο μηπωs??? ........Μαλλον οχι
Σε πειραζει μαλλον το οτι θα γινει
Ε αυτο δεν αλλαζει παρα τα κακα δαιμονια η τιs καταρεs
Αν εχεις φράγκα εχεις αντοχές λες. Αν τα χεις εννοείς εξ ουρανού προφανώς. Διότι αν εργάζεσαι ... για να έχεις πολλά φράγκα τότε κουράζεσαι. Και προφανώς κάτι δεν προλαβαίνεις η δεν κάνεις καλά σε περίπτωση που εχεις και γυναίκα και παιδια και 2 γκομενες. ΑΥτό είπα.
Τώρα σχετικα με την προδοσια των επιλογων του καθενος εχω μιλησει στο παρελθον. Αν επιλεγεις γαμους και εσυ ο ιδιος αναιρεις αυτο τοτε εισαι ερμαιο της παιδειας σου, της μικροψυχίας σου και οτι αλλου.. Αδιαφορο μου ειναι. Στο ξαναλεω εμενα δεν με πειραξε ποτε ο ανθρωπος που στην ζωη του επιλεγει να παει με οσες θελει επι πληρωμη ειτε φτηνη ειτε ακριβη. Φτάνει να μην παιρνει στο λαιμο του με ψεματα αλλους και να ειναι ισορροπημενος με τους συναθρωπους του. Με λίγα λόγια.. αν εσυ γαμας απο εδω και απο κει καλως κανεις. Αν ενας παντρεμενος το κανει και δεν ειναι μαζι μου παντρεμενος σκασιλα μου. ΑΠλα πραγματα.
Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.Απο κει και περα. Αν ζητας απο τους αλλους πραγματα που εσυ δεν μπορεις να δωσεις είσαι μικρονοος.