Προσωπικά με θεωρουν σχετικα εμφανισημο σαν αντρα, αλλα αυτο δεν εχει να λεει τιποτα στο θεμα σεξ. Ειτε εισαι ωραιος ειτε οχι, το "μικροβιο" του σεξ επι πληρωμη ειναι κατι πςριεργα ομορφα! Αρχικα στα 18 μου έζησα το... τέλειο! Τα εφτιαξα με την πιο ωραια του σχολειου και το καλοκαιρι που τελειωσαμε το σχολειο, παρθενος εγω, παρθενα και αυτη, το καναμε και ημασταν μαζι μεχρι τα 22 μας... Τοτε με παρατησε για εναν δικηγορο 15 χρονια μεγαλυτερο... Δικηγορος (φοιτητρια) και αυτή, ηθελε να πιαστει απο καπου και τελικα το εκανε και παντρευτηκαν μετα απο 3 χρονια... Εγω με το που χωρισαμε το εριξα στις πουτανες. Αμεσως ομως! Θεωρητικα μπορουσα να βρω ευκολα ή δυσκολα μια αλλη, ομως αυτο το ψυχικο-ψυχολογικο που μου δημιουργηθηκε απο τον απρόσμενο χωρισμο με εριξε στον ευκολο τροπο..και κολλησα.. Περνώντας τα χρονια και ενω εκανα και αλλες σχεσεις, τις πουτανες δεν τις εκοψα ποτέ... Ο λόγος ηταν ακριβως γιατι μου αρεσε πχ μια κοπελα σε μια μπουρδελότσαρκα, ή σε μια αναζητηση στο ιντερνετ (εσκορτ) ή σε ενα μασατζιδικο και δεν εμπαινα στο χρονοβορο τροπο επικοινωνιας, φλερτ και τα σχετικα... Πληρωνα και εκανα σεξ... Ειχα καβλες και δεν ειχα κοπελα; Πληρωνα και εκανα σεξ! Ειχα κοπελα και ηθελα μια ανανεωση; παλι το ιδιο!Δεν δενομουν οπως με τις κανονικες γυναικες και αυτο με βοηθησε και στην προσωπικη μου ζωη να γινω λιγο πιο σκληρος στα προσωπικα μου και οχι τοσο αισθηματιας... Οταν δηλαδη ξαναχωρισα, οι ιεροδουλες ήταν το φαρμακο μου... Δεν με εκαναν να ξεχναω τις σχεσεις μου, αλλα στο κομματι το ερωτικο και του... κατω κεφαλιου μου εδιναν αμεσως μια υπεροχη και ευκολη βοηθεια... κατι σαν τα παυσιπονα... δεν σου περναει ο πονος για παντα αλλα στιγμιαια ή για καποιο διαστημα εισαι πολυ καλυτερα! Οι κανονικες σχεσεις σου προσφερουν κατι παραπανω απο το σεξ που δυστυχως δεν το βρισκεις στα μπουρδελα (και ειναι λογικο) ... Το σεξ το βρισκεις και στα μπουρδελα και πραγματικα μου αρεσει γιατι εχεις εσυ το δικαιωμα της επιλογης. Εχω παει απο 18χρονη εως 65χρονη πουτανα και αυτο πραγματικα με γεμιζει... εχω παει με μοντελα και με ευσωμες (επι πληρωμη και τα δυο εννοω) και οταν γυριζα σπιτι δεν ενιωθα καποιο κενο στο ερωτικο κομματι... Το κενο υπαρχει μονο μεσα σου αν εισαι αισθηματιας και χωριζεις, οπως ειμαι εγω κατα βαση...
Στο σεξ επι πληρωμη με τρελαινει ενα πραγμα και ισως αυτος ειναι ο κυριος λογος που πληρωνω... Οτι εσυ επιλεγεις με ποια θα πας και δε σε επιλεγει καμια τους.. Οτι αν θες να πας με μια μιλφ; θα πας! Με μια πιτσιρικα; θα πας; με μια ευσωμη; θα πας; με γκιλφ; θα πας; Με γυμνασμενη; θα πας... και ολα αυτα; Απλα πληρωνοντας....
Ωραια προσωπικη αφηγηση τυπε μου
Μη μασας για την πρωτη σου σχεση.
Το χουμε ξαναπει
Προφανως και ησουν ο ωραιος και δυνατος γαμιας για εκεινη.
Απλα οι γυναικες εχουν πολυ συγκεκριμενο πλανο για τη ζωη τους.
Πανω απο ολα θελουν να κανουν παιδια και οικογενεια.
Ο 15 χρονια μεγαλυτερος της δικηγορος προφανως της εδωσε μεγαλυτερη εγγυηση για το μελλον.
Τον θεωρησε πιο ωριμο απο σενα και πιο δημιουργημενο.
Να σαι σιγουρος ομως οχι καλυτερο εραστη μια και η εξελιξη της ιστοριας προδιδει πως μιλαμε για b male.
Μετα απο 3 χρονια ο μαλακας την παντρευτηκε.
Αντι να τη γλεντησει χρησιμοποιωντας το ιματζ του πετυχημενου ωριμου ανδρα που υπερκαλυπτε το μαλλον κατω των 15 εκατοστων πουλι του.
Οποτε ξεφορτωσου τελειως αυτο το βαρος.
Στα μπουρδελα και τον αγοραιο δε στραφηκες απο το "τραυμα" σου αλλα γιατι ξυπνησε μεσα σου η αληθινη σου ανδρικη φυση.
Αυτο θα ερχοταν ουτως η αλλως ακομη κι αν δε βρισκοταν ο συναδελφος της πρωην σου στο δρομο της.
Περισσοτερο σα παιδικη ασθενεια δες την ολη εμπειρια:εβγαλες ιλαρα ξερω γω και πονεσε και τελος τωρα εχεις ανοσια.
Προσωπικα απολαμβανω να με αφηνουν για καποιον αλλο.Μου χει συμβει πολλες φορες.
Οταν ημουν μικρος και ο εγωισμος μου ηταν φουλ ηθελα εγω να εχω τον τελευταιο λογο και "ετρεχα" των εξελιξεων να τις χωρισω εγω.
Τοτε ομως ειναι που κολλαγαν εστελναν μηνυματα ξανα,κλησεις κτλ με αποτελεσμα σε στιγμες "καυλας" μου να τους εριχνα παλι κανενα μανικι να εμπλεκαν παλι οι εγωισμοι και να χωριζαμε οριστικα χωρις ηρεμια.
Ενω αργοτερα απλα ανακαλυψα πως αν ειμαι ο εαυτος μου...αβιαστα και ομορφα την εκαναν αργα η γρηγορα!
Οι γυναικες εχουν ενστικτο φιλε και αν μη τι αλλο καταλαβαινουν αυτον που θα τις αγαπησει η εχουν μελλον μαζι του ακομη κι αν επιφανειακα δειχνει να ειναι γυναικας και γκομενιαρης.
Αν ομως δουν πως ο αλλος δε διαθετει τιποτα για εκεινες και το κανει τοσο φυσικα και αβιαστα,τοτε σκιαζονται και την κανουν!
Το δε τηλεφωνο "ξεκαθαρισματος" η χωρισμου σκετη απολαυση!
Σου λενε ενα σωρο δικαιολογιες,ενα σωρο αφηγησεις...
Και σοκαρονται που εσυ τις ακους με το χερι πανω στον καυλωμενο πουτσο και το μονο που ζητας ειναι να τους ριξεις ενα τελευταιο για καλη τυχη χαχα
Η ανακουφιση μετα;Το τελειοτερο ολων!
Και το κερασακι της ευτυχιας:να βλεπεις το νεοσυστατο ζευγαρι live η τυχαια σε καποιο σοσιαλ να βγαζουν φωτο να κανουν πραγματα μαζι κτλ
Και να λες:"Κοιτα τι γλυτωσα"
Φιλε μερικοι ειμαστε φτιαγμενοι για lonely rangers!! Ειναι η δυναμη μας αυτη!
Οτι κι αν κανεις στη ζωη σου φροντισε να το κανεις με την ψυχη σου!!Η ζωη ειναι μια και δεν υπαρχει χωρος για υποχωρησεις και δηθεν ιπποτισμους!