Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
14.189
Like
18.280
Πόντοι
3.656
Τώρα που ερχόμουν σπίτι,ήταν ένα καστανόξανθο καυλάκι που στεκόταν και περίμενε κάποιον.Με το που περνάω,βλέπω έναν συνομήλικό της σαν καθυστερημένο που την πλησιάζει.Λεω ρε πούστη μου αυτόν περίμενε;Τον τραβάει ένα γλωσσόφιλο και μετά φεύγουν αγκαλιά.Αυτά βλέπουμε και νιώθουμε μαλάκες εμεις που πληρώνουμε
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.293
Like
3.602
Πόντοι
1.706
Υπάρχει καμία ουσιώδης διαφορά να κάνεις δώρα από το να δίνεις χρήματα στο χέρι, ως αντάλλαγμα για σεξ; Το αποτέλεσμα το ίδιο, ο τρόπος επίσης ο ίδιος, χρηματισμός (έμμεσος ή άμεσος).

Προσωπικά, συνήθως χρήματα προτιμώ να δίνω ακόμα και σε γενέθλια και γιορτές, και ας πάρει ο εορταζων ότι θέλει (εκτός και αν ξέρω ότι επιθυμεί κάτι και το παίρνω κατευθείαν).
Υπάρχει διαφορά, τύπε μου, αλλά θέλει λίγη εισαγωγή για να γίνει πιο κατανοητό.

Όλοι μας επιβιώνουμε με προσωπικά αφηγήματα που άλλοτε τα συνειδητοποιούμε κι άλλοτε όχι. Δύο παραδείγματα από τον επαγγελματικό τομέα:

-Το επάγγελμα του μπάτσου έχει χίλια δυο αρνητικά. Ποιος θα ήθελε να πάει μπάτσος αν είχε καλύτερες επιλογές; Υπάρχουν όμως και δύο θετικά: μονιμοποίηση και ευγενής στόχος (πάταξη της παρανομίας). Πάνω σε αυτά τα δύο θα βασίσει το αφήγημα ψυχολογικής του επιβίωσης ο μπάτσος για να χρυσώσει το χάπι και θα κάνει γαργάρα όλα τα αρνητικά. Επειδή τα αρνητικά είναι ολοφάνερα πχ το να υπακούει μια ζωή σε διαταγές, ο κίνδυνος να φάει καμμιά σφαίρα κλπ κλπ έχει επίγνωση ότι παραμυθιάζει τον εαυτό του με ένα αφήγημα.

-Ο δάσκαλος. Αυτός δεν έχει καν επίγνωση ότι ζει με προσωπικό αφήγημα. Το αφήγημα του είναι ότι μεταδίδει τη γνώση και συμβάλει στην πρόοδο της κοινωνίας. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι το παπαγαλάκι του συστήματος. Πληρώνεται για να αναπαράγει το υπάρχον σύστημα δηλαδή να κάνει τα παιδιά το ίδιο ηλίθια με τους γονείς τους για να εξασφαλίσουν στην άρχουσα τάξη καταναλωτές και ελεγχόμενους ψηφοφόρους.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή, το ζητούμενο είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου για να επιβιώνεις. Γιατί όλοι με αυτοπαραμύθιασμα ζούμε για να αισθανόμαστε καλύτερα.

Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα να πληρώσεις κατευθείαν την πουτάνα και να αισθάνεσαι καλά. Σίγουρα όμως θα παραμυθιάζεις τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον τομέα, έστω κι ασυνείδητα. Εγώ έχω ανάγκη να τον παραμυθιάσω εδώ γιατί έχω διαφορετική πορεία. Έμαθα πάντα να κυνηγάω γκόμενες, ο ανδρισμός μου αναπτύχθηκε με βάση αυτήν την αρχή. Η ανδρική μου υπερηφάνεια καταρρακώνεται, αν για να αισθανθώ άντρας χρειάζεται να πληρώσω. Όταν λοιπόν ζοριστώ από τις συνθήκες πχ ηλικία πρέπει να βρω ένα καλό παραμύθι. Άλλοτε καταφέρνεις να χρυσώσεις το χάπι κι άλλοτε το σενάριο ψυχικής επιβίωσης είναι αστείο και το χάπι δεν κατεβαίνει. Βάζω τη σπονσορέτα μου να κάνει οικιακές δουλειές γυμνή για να πληρώνω θέαμα, ενώ στην ουσία πληρώνω για γαμήσι. Το παραμύθι όμως περνάει γιατί υπάρχει ΚΑΙ θέαμα.

Δηλαδή ο μηχανισμός του αυτοπαραμυθιάσματος σε ο,τιδήποτε, δουλεύει όταν μέσα στα τόσα αρνητικά υπάρχει ένα θετικό και μπορείς να στηριχτείς σε αυτό για να κάνεις γαργάρα τα υπόλοιπα. Αν όλα είναι αρνητικά δεν δουλεύει.

Σίγουρα το να πληρώσω στην τσατσά για να μην τα δώσω κατευθείαν στην πουτάνα είναι ένα γελοίο σενάριο. Το να κάνω δώρα στην σπονσορέτα για να την κάνω να αισθανθεί ωραία ή να προθυμοποιούμαι να πληρώσω έναν λογαριασμό για να βοηθήσω σε μια ανάγκη περνάει καλύτερα.

Εν ολίγοις ο καθένας με τα προβλήματά του.
Δεν υπάρχει καμμία σχέση με τα χρήματα που δίνουμε στις γιορτές για πρακτικούς λόγους. Εδώ μιλάμε για ψυχολογία.
 
Τελευταία τροποποίηση:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Εντάξει τύπε, μας έπεισες :confused: :confused:
Τουλάχιστον δεν κερατώνω τη γυναίκα μου και μετά της ψιθυρίζω λόγια αγάπης, όπως οι περισσότεροι.
Αυτό το θεωρώ υποκρισία.
Επίσης, το να πληρώνεις για να γαμήσεις είναι φαντασίωση κι αν μπορείς να το κάνεις, είναι αφροδισιακό.
Αφού μπορώ να έχω καλύτερο γκομενάκι από τη μέση ελλεεινίδα στο κρεβάτι μου, η οποία δε χρειάζεται να υποστώ τις μαλακίες της για να μου κάτσει, γιατί όχι;
 
Τελευταία τροποποίηση:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Έπρεπε να της πεις "ε τότε τράβα να φας στη μάνα σου και πλήρωσε και το λογαριασμό". Μετά εξαφανίσου και ασ' τη να κοιτάει το ταβάνι. Τα θέλει ο κώλος σας με τα κακομαθημένα βλαχάκια που βγάζετε έξω για φαγητό
Μα αυτό είπα και μετά πήρα μια Ουκρανή τηλέφωνο και τελείωσε το πράμα εκεί.
Όσο για βλαχάκι, κάθε άλλο, δίμετρο, κρητικιά και με σπουδές σε εκατό πανεπιστήμια.
Έφερνε λίγο σε Βανδή στα νιάτα της, στο καλύτερο.
Δεν κυκλοφορώ ούτε άσχημες, ούτε βλαχάκια.
Γι αυτό και κυκλοφορώ σπάνια γυναίκα μη επαγγελματία, γιατί είναι διαλεγμένη, όχι από το καλάθι.
Αυτή απλά δεν είχε απογαλακτιστεί στα 34, κρίμα.
Δυο μέτρα γκόμενα, ακόμα μόνη είναι από όσο ξέρω, πολλές ελληνίδες είναι καμμένες από την οικογένεια.
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
28
Like
10.404
Πόντοι
3.296
Προσωπικά με θεωρουν σχετικα εμφανισημο σαν αντρα, αλλα αυτο δεν εχει να λεει τιποτα στο θεμα σεξ. Ειτε εισαι ωραιος ειτε οχι, το "μικροβιο" του σεξ επι πληρωμη ειναι κατι πςριεργα ομορφα! Αρχικα στα 18 μου έζησα το... τέλειο! Τα εφτιαξα με την πιο ωραια του σχολειου και το καλοκαιρι που τελειωσαμε το σχολειο, παρθενος εγω, παρθενα και αυτη, το καναμε και ημασταν μαζι μεχρι τα 22 μας... Τοτε με παρατησε για εναν δικηγορο 15 χρονια μεγαλυτερο... Δικηγορος (φοιτητρια) και αυτή, ηθελε να πιαστει απο καπου και τελικα το εκανε και παντρευτηκαν μετα απο 3 χρονια... Εγω με το που χωρισαμε το εριξα στις πουτανες. Αμεσως ομως! Θεωρητικα μπορουσα να βρω ευκολα ή δυσκολα μια αλλη, ομως αυτο το ψυχικο-ψυχολογικο που μου δημιουργηθηκε απο τον απρόσμενο χωρισμο με εριξε στον ευκολο τροπο..και κολλησα.. Περνώντας τα χρονια και ενω εκανα και αλλες σχεσεις, τις πουτανες δεν τις εκοψα ποτέ... Ο λόγος ηταν ακριβως γιατι μου αρεσε πχ μια κοπελα σε μια μπουρδελότσαρκα, ή σε μια αναζητηση στο ιντερνετ (εσκορτ) ή σε ενα μασατζιδικο και δεν εμπαινα στο χρονοβορο τροπο επικοινωνιας, φλερτ και τα σχετικα... Πληρωνα και εκανα σεξ... Ειχα καβλες και δεν ειχα κοπελα; Πληρωνα και εκανα σεξ! Ειχα κοπελα και ηθελα μια ανανεωση; παλι το ιδιο!Δεν δενομουν οπως με τις κανονικες γυναικες και αυτο με βοηθησε και στην προσωπικη μου ζωη να γινω λιγο πιο σκληρος στα προσωπικα μου και οχι τοσο αισθηματιας... Οταν δηλαδη ξαναχωρισα, οι ιεροδουλες ήταν το φαρμακο μου... Δεν με εκαναν να ξεχναω τις σχεσεις μου, αλλα στο κομματι το ερωτικο και του... κατω κεφαλιου μου εδιναν αμεσως μια υπεροχη και ευκολη βοηθεια... κατι σαν τα παυσιπονα... δεν σου περναει ο πονος για παντα αλλα στιγμιαια ή για καποιο διαστημα εισαι πολυ καλυτερα! Οι κανονικες σχεσεις σου προσφερουν κατι παραπανω απο το σεξ που δυστυχως δεν το βρισκεις στα μπουρδελα (και ειναι λογικο) ... Το σεξ το βρισκεις και στα μπουρδελα και πραγματικα μου αρεσει γιατι εχεις εσυ το δικαιωμα της επιλογης. Εχω παει απο 18χρονη εως 65χρονη πουτανα και αυτο πραγματικα με γεμιζει... εχω παει με μοντελα και με ευσωμες (επι πληρωμη και τα δυο εννοω) και οταν γυριζα σπιτι δεν ενιωθα καποιο κενο στο ερωτικο κομματι... Το κενο υπαρχει μονο μεσα σου αν εισαι αισθηματιας και χωριζεις, οπως ειμαι εγω κατα βαση...
Στο σεξ επι πληρωμη με τρελαινει ενα πραγμα και ισως αυτος ειναι ο κυριος λογος που πληρωνω... Οτι εσυ επιλεγεις με ποια θα πας και δε σε επιλεγει καμια τους.. Οτι αν θες να πας με μια μιλφ; θα πας! Με μια πιτσιρικα; θα πας; με μια ευσωμη; θα πας; με γκιλφ; θα πας; Με γυμνασμενη; θα πας... και ολα αυτα; Απλα πληρωνοντας....
Ωραια προσωπικη αφηγηση τυπε μου
Μη μασας για την πρωτη σου σχεση.
Το χουμε ξαναπει
Προφανως και ησουν ο ωραιος και δυνατος γαμιας για εκεινη.
Απλα οι γυναικες εχουν πολυ συγκεκριμενο πλανο για τη ζωη τους.
Πανω απο ολα θελουν να κανουν παιδια και οικογενεια.
Ο 15 χρονια μεγαλυτερος της δικηγορος προφανως της εδωσε μεγαλυτερη εγγυηση για το μελλον.
Τον θεωρησε πιο ωριμο απο σενα και πιο δημιουργημενο.
Να σαι σιγουρος ομως οχι καλυτερο εραστη μια και η εξελιξη της ιστοριας προδιδει πως μιλαμε για b male.
Μετα απο 3 χρονια ο μαλακας την παντρευτηκε.
Αντι να τη γλεντησει χρησιμοποιωντας το ιματζ του πετυχημενου ωριμου ανδρα που υπερκαλυπτε το μαλλον κατω των 15 εκατοστων πουλι του.
Οποτε ξεφορτωσου τελειως αυτο το βαρος.
Στα μπουρδελα και τον αγοραιο δε στραφηκες απο το "τραυμα" σου αλλα γιατι ξυπνησε μεσα σου η αληθινη σου ανδρικη φυση.
Αυτο θα ερχοταν ουτως η αλλως ακομη κι αν δε βρισκοταν ο συναδελφος της πρωην σου στο δρομο της.
Περισσοτερο σα παιδικη ασθενεια δες την ολη εμπειρια:εβγαλες ιλαρα ξερω γω και πονεσε και τελος τωρα εχεις ανοσια.
Προσωπικα απολαμβανω να με αφηνουν για καποιον αλλο.Μου χει συμβει πολλες φορες.
Οταν ημουν μικρος και ο εγωισμος μου ηταν φουλ ηθελα εγω να εχω τον τελευταιο λογο και "ετρεχα" των εξελιξεων να τις χωρισω εγω.
Τοτε ομως ειναι που κολλαγαν εστελναν μηνυματα ξανα,κλησεις κτλ με αποτελεσμα σε στιγμες "καυλας" μου να τους εριχνα παλι κανενα μανικι να εμπλεκαν παλι οι εγωισμοι και να χωριζαμε οριστικα χωρις ηρεμια.
Ενω αργοτερα απλα ανακαλυψα πως αν ειμαι ο εαυτος μου...αβιαστα και ομορφα την εκαναν αργα η γρηγορα!
Οι γυναικες εχουν ενστικτο φιλε και αν μη τι αλλο καταλαβαινουν αυτον που θα τις αγαπησει η εχουν μελλον μαζι του ακομη κι αν επιφανειακα δειχνει να ειναι γυναικας και γκομενιαρης.
Αν ομως δουν πως ο αλλος δε διαθετει τιποτα για εκεινες και το κανει τοσο φυσικα και αβιαστα,τοτε σκιαζονται και την κανουν!
Το δε τηλεφωνο "ξεκαθαρισματος" η χωρισμου σκετη απολαυση!
Σου λενε ενα σωρο δικαιολογιες,ενα σωρο αφηγησεις...
Και σοκαρονται που εσυ τις ακους με το χερι πανω στον καυλωμενο πουτσο και το μονο που ζητας ειναι να τους ριξεις ενα τελευταιο για καλη τυχη χαχα
Η ανακουφιση μετα;Το τελειοτερο ολων!
Και το κερασακι της ευτυχιας:να βλεπεις το νεοσυστατο ζευγαρι live η τυχαια σε καποιο σοσιαλ να βγαζουν φωτο να κανουν πραγματα μαζι κτλ
Και να λες:"Κοιτα τι γλυτωσα"
Φιλε μερικοι ειμαστε φτιαγμενοι για lonely rangers!! Ειναι η δυναμη μας αυτη!
Οτι κι αν κανεις στη ζωη σου φροντισε να το κανεις με την ψυχη σου!!Η ζωη ειναι μια και δεν υπαρχει χωρος για υποχωρησεις και δηθεν ιπποτισμους!
 
Τελευταία τροποποίηση:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Δεν το καταλαβαινω αυτο. Η πρωην μου 30+ μια χαρα ομορφη ειναι και πιστη (ηταν, τωρα θα γκομενιζει ή καβλαντισε οταν ξεκινήσαμε διαδικασίες διαζυγιου, έτσι είναι οι γυναίκες) αλλα ο ναρκισσισμός επιασε ταβανι μετα τα 30 και την εστειλα με συνοπτικες διαδικασιες (2 μήνες και βγηκε)

Το θεμα ειναι πως παρουσιαζεσαι σε μια γυναικα και εκεινη ακολουθει.

Προσωπικά, το έπαιξα πολύ σωστα για μία δεκαετία αλλα εάν η άλλη αρχιζει τις μαλακίες της δίνεις ένα ωραιότατο διαζύγιο και της εύχεσαι να βρει ένα καλο παιδί να της παρέχει αυτά που της παρείχα εγώ και το παιδι και τα μάτια της.

Χτυπάς και μία συνεπιμέλεια και της γαμάς τα πάντα και κάνεις ζωάρα.

Π
Μάλλον δεν ξέρεις καλά την ελληνική νομοθεσία.
Συνεπιμέλεια ισχύει από το Σεπτέμβριο του 2021.
Πιο πριν αν δεν ήθελε η γυναίκα δεν έπαιρνες συνεπιμέλεια ούτε αν είχες το Δεσπότη ξάδερφο.
Άσε που στα θέματα του διαζυγίου γίνεται ό,τι θέλει η γυναίκα αν υπάρχει παιδί.
Εσύ, είσαι μόνο σπέρμα και πορτοφόλι για το δικαστήριο.
Η γυναίκα ποτέ δεν ακολουθεί στα διαζύγια, κάτι λάθος λες.
Κι αν η γυναίκα ήξερε όσα ξέρω εγώ από οικογενειακό δίκαιο, θα έψαχνες τον Καιάδα να πηδήξεις.
 

iordanis40

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Μηνύματα
6
Like
18
Πόντοι
0
ακόμη και την γυναίκα μας την πληρώνουμε για να την πηδήξουμε αγαπη μου πηρα αυτο θελω να παρω εκεινο κλπ
 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.163
Κριτικές
16
Like
1.787
Πόντοι
4.655
Μάλλον δεν ξέρεις καλά την ελληνική νομοθεσία.
Συνεπιμέλεια ισχύει από το Σεπτέμβριο του 2021.
Πιο πριν αν δεν ήθελε η γυναίκα δεν έπαιρνες συνεπιμέλεια ούτε αν είχες το Δεσπότη ξάδερφο.
Άσε που στα θέματα του διαζυγίου γίνεται ό,τι θέλει η γυναίκα αν υπάρχει παιδί.
Εσύ, είσαι μόνο σπέρμα και πορτοφόλι για το δικαστήριο.
Η γυναίκα ποτέ δεν ακολουθεί στα διαζύγια, κάτι λάθος λες.
Κι αν η γυναίκα ήξερε όσα ξέρω εγώ από οικογενειακό δίκαιο, θα έψαχνες τον Καιάδα να πηδήξεις.
Λες παπαριες διότι πρόσφατα χώρισα και μια χαρα είναι τα πράγματα. Έχω το παιδί περίπου τον μισό μήνα στο σπίτι μου, πληρώνω διατροφή και μια χαρα όλα.

Π
 

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Λες παπαριες διότι πρόσφατα χώρισα και μια χαρα είναι τα πράγματα. Έχω το παιδί περίπου τον μισό μήνα στο σπίτι μου, πληρώνω διατροφή και μια χαρα όλα.

Π
Ακριβώς, πρόσφατα.
Ο νόμος άλλαξε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021.
Πριν δεν έπαιρνες συνεπιμέλεια με τίποτα.
Γνωρίζω καλύτερα από σένα τα νομικά και όχι μόνο πό εμπειρία.
Εκτός αν η πρώην σύζυγος το παραχώρησε από μόνη της.
Σε περίπτωση που πήγαινες δικαστικά, δε θα πετύχαινες τίποτα.
Και διατροφή θα σου βγαζε μεγάλη και θα έβλεπες το παιδί περίπου 70-80 μέρες το χρόνο, όπως ήταν οι παλιές νομολογίες κατά πλειοψηφεία.
Όπου νομολογία, τα δεδικασμένα που χρησιμοποιούνται από παλαιότερες δικαστικές αποφάσεις.
Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη Βουλή πριν ένα χρόνο περίπου με ημερομηνία ισχύος 16 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο ελάχιστος αρθμός επισκέψεων ορίστηκε ως το 1/3 των ημερών του έτους, ενώ μπορείς να πάρεις και έωςτο μισό έτος κατόπιν συμφωνίας των 2 μερών.
Εσύ ανήκεις στους τυχερούς.
Συνεπώς δε λέω παπαριές και σου παραθέτω και το νόμο αν θέλεις.

Νόμος 4800/2021 ΦΕΚ (Φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως 81) δημοσίευση 21-5-2021.

Άσε να ξέρω καλύτερα, πληρώνομαι γι αυτό και μάλιστα καλά.
Χρειάστηκε μεγάλη μάχη από άτομα σαν και μένα για να μπορείς να έχεις συνεπιμέλεια και μάλιστα άνετα.
Ποιος νομίζεις στην έδωσε, ο Μητσοτάκης, ή οι συνεχείς δικαστικές μάχες που έκανε ο σύλλογος χωρισμένων γονιών εδώ και 20 χρόνια;
Γι αυτό σου λέω, διάβασε και λίγο μπορείς να μάθεις και τίποτα.

Παροιμιώδης η διαμάχη μεταξύ ημών και της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη που πάλευε ενάντια στην ψήφιση του νόμου και που τελικά τον καταψήφισε πέρυσι.
Αγνοείς 20 χρόνια ιστορία, δεν είναι κακό, νέος είσαι.
 
Τελευταία τροποποίηση:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.163
Κριτικές
16
Like
1.787
Πόντοι
4.655
Ακριβώς, πρόσφατα.
Ο νόμος άλλαξε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021.
Πριν δεν έπαιρνες συνεπιμέλεια με τίποτα.
Γνωρίζω καλύτερα από σένα τα νομικά και όχι μόνο πό εμπειρία.
Εκτός αν η πρώην σύζυγος το παραχώρησε από μόνη της.
Σε περίπτωση που πήγαινες δικαστικά, δε θα πετύχαινες τίποτα.
Και διατροφή θα σου βγαζε μεγάλη και θα έβλεπες το παιδί περίπου 70-80 μέρες το χρόνο, όπως ήταν οι παλιές νομολογίες κατά πλειοψηφεία.
Όπου νομολογία, τα δεδικασμένα που χρησιμοποιούνται από παλαιότερες δικαστικές αποφάσεις.
Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη Βουλή πριν ένα χρόνο περίπου με ημερομηνία ισχύος 16 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο ελάχιστος αρθμός επισκέψεων ορίστηκε ως το 1/3 των ημερών του έτους, ενώ μπορείς να πάρεις και έωςτο μισό έτος κατόπιν συμφωνίας των 2 μερών.
Εσύ ανήκεις στους τυχερούς.
Συνεπώς δε λέω παπαριές και σου παραθέτω και το νόμο αν θέλεις.

Νόμος 4800/2021 ΦΕΚ (Φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως 81) δημοσίευση 21-5-2021.

Άσε να ξέρω καλύτερα, πληρώνομαι γι αυτό και μάλιστα καλά.
Χρειάστηκε μεγάλη μάχη από άτομα σαν και μένα για να μπορείς να έχεις συνεπιμέλεια και μάλιστα άνετα.
Ποιος νομίζεις στην έδωσε, ο Μητσοτάκης, ή οι συνεχείς δικαστικές μάχες που έκανε ο σύλλογος χωρισμένων γονιών εδώ και 20 χρόνια;
Γι αυτό σου λέω, διάβασε και λίγο μπορείς να μάθεις και τίποτα.
Δεν κατάλαβες φίλε μου. Δεν πήρα συνεπιμέλεια. Πήρε η πρώην την πλήρη επιμέλεια αλλά έβαλα όρους στο συναινετικό που ουσιαστικά το κάνουν συνεπιμέλεια.

Π
 

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Δεν κατάλαβες φίλε μου. Δεν πήρα συνεπιμέλεια. Πήρε η πρώην την πλήρη επιμέλεια αλλά έβαλα όρους στο συναινετικό που ουσιαστικά το κάνουν συνεπιμέλεια.

Π
Το ίδιο λέμε. Στο νόμο 4800/2021 πάτησες.
 

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Μηνύματα
580
Κριτικές
8
Like
1.255
Πόντοι
486
Μάγκες...το θέμα βαρύ...οι απάντησεις δίνουν αρκετό φως...αλλά το πρόβλημα παραμένει...ίσως δοθεί περισσότεροο φως από το θρεντ....ελλεινηδες
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.980
Κριτικές
63
Like
45.899
Πόντοι
9.297
Τώρα που ερχόμουν σπίτι,ήταν ένα καστανόξανθο καυλάκι που στεκόταν και περίμενε κάποιον.Με το που περνάω,βλέπω έναν συνομήλικό της σαν καθυστερημένο που την πλησιάζει.Λεω ρε πούστη μου αυτόν περίμενε;Τον τραβάει ένα γλωσσόφιλο και μετά φεύγουν αγκαλιά.Αυτά βλέπουμε και νιώθουμε μαλάκες εμεις που πληρώνουμε
Σε ποιον κύκλο βρέθηκαν;
Μπορούσες να βρεθείς εσύ εκεί;Όχι βέβαια...
Άρα μην χαλιεσαι...πάνε παρακάτω...πολύ απλά.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.980
Κριτικές
63
Like
45.899
Πόντοι
9.297
Δεν πληρώνουμε για να γαμήσουμε, πληρώνουμε για να φύγουν αφού τις γαμήσουμε.

:hi:
Εμείς πληρώνουμε σε ΡΕΥΣΤΟ...
Ο τύπος που μοστραρει κάποια για σχέση η γάμο πάλι πλήρωσε αλλά σε ΕΙΔΟΣ...
Εμείς ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ..
Ο άλλος τύπος ΑΓΟΡΑΖΕΙ...
ΠΑΝΤΑ υπάρχει οικονομική συναλλαγή.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.980
Κριτικές
63
Like
45.899
Πόντοι
9.297
Υπάρχει διαφορά, τύπε μου, αλλά θέλει λίγη εισαγωγή για να γίνει πιο κατανοητό.

Όλοι μας επιβιώνουμε με προσωπικά αφηγήματα που άλλοτε τα συνειδητοποιούμε κι άλλοτε όχι. Δύο παραδείγματα από τον επαγγελματικό τομέα:

-Το επάγγελμα του μπάτσου έχει χίλια δυο αρνητικά. Ποιος θα ήθελε να πάει μπάτσος αν είχε καλύτερες επιλογές; Υπάρχουν όμως και δύο θετικά: μονιμοποίηση και ευγενής στόχος (πάταξη της παρανομίας). Πάνω σε αυτά τα δύο θα βασίσει το αφήγημα ψυχολογικής του επιβίωσης ο μπάτσος για να χρυσώσει το χάπι και θα κάνει γαργάρα όλα τα αρνητικά. Επειδή τα αρνητικά είναι ολοφάνερα πχ το να υπακούει μια ζωή σε διαταγές, ο κίνδυνος να φάει καμμιά σφαίρα κλπ κλπ έχει επίγνωση ότι παραμυθιάζει τον εαυτό του με ένα αφήγημα.

-Ο δάσκαλος. Αυτός δεν έχει καν επίγνωση ότι ζει με προσωπικό αφήγημα. Το αφήγημα του είναι ότι μεταδίδει τη γνώση και συμβάλει στην πρόοδο της κοινωνίας. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι το παπαγαλάκι του συστήματος. Πληρώνεται για να αναπαράγει το υπάρχον σύστημα δηλαδή να κάνει τα παιδιά το ίδιο ηλίθια με τους γονείς τους για να εξασφαλίσουν στην άρχουσα τάξη καταναλωτές και ελεγχόμενους ψηφοφόρους.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή, το ζητούμενο είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου για να επιβιώνεις. Γιατί όλοι με αυτοπαραμύθιασμα ζούμε για να αισθανόμαστε καλύτερα.

Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα να πληρώσεις κατευθείαν την πουτάνα και να αισθάνεσαι καλά. Σίγουρα όμως θα παραμυθιάζεις τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον τομέα, έστω κι ασυνείδητα. Εγώ έχω ανάγκη να τον παραμυθιάσω εδώ γιατί έχω διαφορετική πορεία. Έμαθα πάντα να κυνηγάω γκόμενες, ο ανδρισμός μου αναπτύχθηκε με βάση αυτήν την αρχή. Η ανδρική μου υπερηφάνεια καταρρακώνεται, αν για να αισθανθώ άντρας χρειάζεται να πληρώσω. Όταν λοιπόν ζοριστώ από τις συνθήκες πχ ηλικία πρέπει να βρω ένα καλό παραμύθι. Άλλοτε καταφέρνεις να χρυσώσεις το χάπι κι άλλοτε το σενάριο ψυχικής επιβίωσης είναι αστείο και το χάπι δεν κατεβαίνει. Βάζω τη σπονσορέτα μου να κάνει οικιακές δουλειές γυμνή για να πληρώνω θέαμα, ενώ στην ουσία πληρώνω για γαμήσι. Το παραμύθι όμως περνάει γιατί υπάρχει ΚΑΙ θέαμα.

Δηλαδή ο μηχανισμός του αυτοπαραμυθιάσματος σε ο,τιδήποτε, δουλεύει όταν μέσα στα τόσα αρνητικά υπάρχει ένα θετικό και μπορείς να στηριχτείς σε αυτό για να κάνεις γαργάρα τα υπόλοιπα. Αν όλα είναι αρνητικά δεν δουλεύει.

Σίγουρα το να πληρώσω στην τσατσά για να μην τα δώσω κατευθείαν στην πουτάνα είναι ένα γελοίο σενάριο. Το να κάνω δώρα στην σπονσορέτα για να την κάνω να αισθανθεί ωραία ή να προθυμοποιούμαι να πληρώσω έναν λογαριασμό για να βοηθήσω σε μια ανάγκη περνάει καλύτερα.

Εν ολίγοις ο καθένας με τα προβλήματά του.
Δεν υπάρχει καμμία σχέση με τα χρήματα που δίνουμε στις γιορτές για πρακτικούς λόγους. Εδώ μιλάμε για ψυχολογία.
Οι δάσκαλοι βρίσκουν συναδελφισσες για να τον χωσουν γιατί είναι ξένοι μέσα σε ξένους όντες με μια βαλίτσα στο χέρι κάθε χρόνο.
Οι ένστολοι έχουν και ανάλογο μισθό για γούστα...προκύπτει από επιδόματα λόγω της φύσεως της απασχόλησης τους.Ομως αν πληγούν ψυχολογικά από αυτόν ακριβώς τον παράγοντα καταντάνε ναυάγια...
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.980
Κριτικές
63
Like
45.899
Πόντοι
9.297
Βασικά το ίδιο είναι , απλά αυτό που έγραψα με το να πληρώσεις την τσατσα είναι δηλαδή σαν να τα πληρώνεις στο μαγαζί και όχι στην κοπέλα απευθείας. Απλά κανα δυο φορές που έτυχε και τα έδωσα απευθείας στην κοπέλα μου είχε φανεί λίγο περίεργο , για αυτό είπα να το αναφέρω.
Για εμένα αυτό ισοδυναμούσε με εκπλήρωση της φαντασίωσης:"Κάνω σεξ με την τσατσά"!Το ευχαριστήθηκα ,εννοείται ..
 

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Μηνύματα
3.297
Κριτικές
9
Like
8.223
Πόντοι
2.036
Αν έχεις 20+cm παπάρι, δεν πληρώνεις ποτέ. Αυτές σε πληρώνουν, αρκεί να ξέρεις πως να το σπρώξεις το 《θέμα》Κυριολεκτικά και μεταφορικά...
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.980
Κριτικές
63
Like
45.899
Πόντοι
9.297
Αν έχεις 20+cm παπάρι, δεν πληρώνεις ποτέ. Αυτές σε πληρώνουν, αρκεί να ξέρεις πως να το σπρώξεις το 《θέμα》Κυριολεκτικά και μεταφορικά...
Αυτό ισχύει για όσες θέλουν ΜΟΝΟσεξ...οι Ελληνίδες συνήθως θέλουν κοινωνική και οικονομική άνοδο...από φιλότιμο θα κάτσουν σε όποιον τα προσφέρει.
 

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Μηνύματα
3.297
Κριτικές
9
Like
8.223
Πόντοι
2.036
Αυτό ισχύει για όσες θέλουν ΜΟΝΟσεξ...οι Ελληνίδες συνήθως θέλουν κοινωνική και οικονομική άνοδο...από φιλότιμο θα κάτσουν σε όποιον τα προσφέρει.
Οι Ελληνίδες τα θέλουν όλα. Να θυμάσαι όμως κάτι που ισχύει από την Λαπωνία μέχρι την Γη του Πυρός και από τις Αζόρες μέχρι το Μάτσου Πίτσου.
《 Σε μια επιτυχημένη σχέση, το 30% οφείλεται στο καλό σεξ. Σε μια αποτυχημένη σχέση, το 80% οφείλεται στο κακό σεξ》
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom