Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν τον έχω μελετήσει τον τύπο και δεν ξέρω.

Γιατι να τον μελετησεις? ψυχιατρος εισαι?  :grin:

τεσπα εμενα στα παπαρια μου στην τελικη εσεις μαυριζετε τσαμπα και βερεσε τις ζωες σας

Επισκέπτης
Καλά ρε μαλάκα Boldemort, εσύ πιστεύεις ότι θα έγραφα εγώ στο sxeseis.gr? Aυτό όπως το βλέπω είναι σαν το Cosmopolitan, με τελείως γυναικουλίστικες απόψεις για τις σχέσεις κτλ.  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλά ρε μαλάκα Boldemort, εσύ πιστεύεις ότι θα έγραφα εγώ στο sxeseis.gr? Aυτό όπως το βλέπω είναι σαν το Cosmopolitan, με τελείως γυναικουλίστικες απόψεις για τις σχέσεις κτλ.  :uglystupid:

Δεν πιστευω τιποτα γιατι εισαι αγνωστος και δεν σε ξερω απο το Ιντερνετ

απλα αυτα που γραφεις εδω εχουν ομοιοτητα με αυτα που εγραφε ο aidiothir αλλου
και εχετε και την ιδια ηλικια οποτε ειναι πιθανο να ειστε και το ιδιο προσωπο. Εγω δνε ξερω ο καθενας τι ρολο βαραει γιατι δεν τον ξερω απο κοντα να τον κοψω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το οτι διαφημιζεις οτι εισαι ειλικρινης και λες παντα την αληθεια μπορει να ειναι αληθεια μπορει να ειναι και ψεμματα. Το εχω ελεγξει? οχι. Δεν με ενδιαφερει κιολας απλα σου λεω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και ο αχαχουχας διαφημιζει οτι ειναι καλος άνθρωπος  :P

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.891
Πόντοι
4.655
Εγω παντως γαμαω για να πλερωνω

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ πληρώνω, με ρώτησε ένας φίλος που παίζουν ακαποτα,ξέρει κανεις?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
To πιο ακριβο σεξ ειναι το <<δωρεαν>> σεξ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
πολλοι θα πουν οτι ο πορνισμος ειναι ασυμφορος οικονομικα και οτι μεσα στα πλαισια μιας σχεσης κανεις περισσοτερο σεξ κτλ κτλ , ολα αυτα ειναι αφελεις προσεγγισεις ανομοιων πραγματων...
ο πορνισμος σου προσφερει απολυτο ελεγχο της ικανοποιησης των δικων σου αυτοδημιουργητων υψιαιχμων ποθων, δεν δεσμευεσαι σε τιποτα παραμονο στην ηδονη , ακριβως το αντιθετο δλδ με το φαινομενο της σχεσης ποι ηικανοππιηση σου δεν εξαρταται απο σενα αλλα απο ενα αλλο προσωπο

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.891
Πόντοι
4.655
πολλοι θα πουν οτι ο πορνισμος ειναι ασυμφορος οικονομικα και οτι μεσα στα πλαισια μιας σχεσης κανεις περισσοτερο σεξ κτλ κτλ , ολα αυτα ειναι αφελεις προσεγγισεις ανομοιων πραγματων...
ο πορνισμος σου προσφερει απολυτο ελεγχο της ικανοποιησης των δικων σου αυτοδημιουργητων υψιαιχμων ποθων, δεν δεσμευεσαι σε τιποτα παραμονο στην ηδονη , ακριβως το αντιθετο δλδ με το φαινομενο της σχεσης ποι ηικανοππιηση σου δεν εξαρταται απο σενα αλλα απο ενα αλλο προσωπο

οκ, και λοιπον?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...ο πορνισμος σου προσφερει απολυτο ελεγχο της ικανοποιησης των δικων σου αυτοδημιουργητων υψιαιχμων (sic) ποθων ...ακριβως το αντιθετο δλδ με το φαινομενο της σχεσης ποι η ικανοππιηση σου δεν εξαρταται απο σενα αλλα απο ενα αλλο προσωπο
εκεί που η μαλακία συναντάει την ψυχασθένεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom