Επισκέπτης
Περιεργες συμπτώσεις Πίκερ.
Δεν τον έχω μελετήσει τον τύπο και δεν ξέρω.
Περιεργες συμπτώσεις Πίκερ.
Δεν τον έχω μελετήσει τον τύπο και δεν ξέρω.
Καλά ρε μαλάκα Boldemort, εσύ πιστεύεις ότι θα έγραφα εγώ στο sxeseis.gr? Aυτό όπως το βλέπω είναι σαν το Cosmopolitan, με τελείως γυναικουλίστικες απόψεις για τις σχέσεις κτλ.
τι ενοεις μαυριζουμε τη ζωη μας?Γιατι να τον μελετησεις? ψυχιατρος εισαι?
τεσπα εμενα στα παπαρια μου στην τελικη εσεις μαυριζετε τσαμπα και βερεσε τις ζωες σας
Σταμάτα το troll ρε αρούρι !Και εγώ πληρώνω, με ρώτησε ένας φίλος που παίζουν ακαποτα,ξέρει κανεις?
Σε ψυχικο κοστος κυριως να προσθεσω...To πιο ακριβο σεξ ειναι το <<δωρεαν>> σεξ!
Σταμάτα το troll ρε αρούρι !
Και κοστος χρονου +++++.....Σε ψυχικο κοστος κυριως να προσθεσω...
πολλοι θα πουν οτι ο πορνισμος ειναι ασυμφορος οικονομικα και οτι μεσα στα πλαισια μιας σχεσης κανεις περισσοτερο σεξ κτλ κτλ , ολα αυτα ειναι αφελεις προσεγγισεις ανομοιων πραγματων...
ο πορνισμος σου προσφερει απολυτο ελεγχο της ικανοποιησης των δικων σου αυτοδημιουργητων υψιαιχμων ποθων, δεν δεσμευεσαι σε τιποτα παραμονο στην ηδονη , ακριβως το αντιθετο δλδ με το φαινομενο της σχεσης ποι ηικανοππιηση σου δεν εξαρταται απο σενα αλλα απο ενα αλλο προσωπο
εκεί που η μαλακία συναντάει την ψυχασθένεια....ο πορνισμος σου προσφερει απολυτο ελεγχο της ικανοποιησης των δικων σου αυτοδημιουργητων υψιαιχμων (sic) ποθων ...ακριβως το αντιθετο δλδ με το φαινομενο της σχεσης ποι η ικανοππιηση σου δεν εξαρταται απο σενα αλλα απο ενα αλλο προσωπο