Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τα ιδια που γραφεις εδω τα γραφεις και σε αλλα φορα απλα αλλαζεις το νικνεημ. 2 διαφορετικοι ανθρωποι με τετοια τρελα αποκλειεται να υπαρχουν συνηθως τέτοιος τρελος ερχεται ανα 20-30 χρονια  :P
ειμαστε πολλοι εκει εξω και δεν ειμαστε τρελοι....απλα καποιοι προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους για να καταστρεψουν την ιδεολογια μας

Επισκέπτης
ειμαστε πολλοι εκει εξω και δεν ειμαστε τρελοι....απλα καποιοι προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους για να καταστρεψουν την ιδεολογια μας

Έτσι σε θέλω, γιατί στα υπόλοιπα που γράφεις (και τα διάβασα) συμφωνούμε!  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φίλε λες μεγάλες μαλακίες. Οι γυναίκες αντέχουν μήνες και χρόνια χωρίς να τρίψουν καθόλου το μουνί τους. Σκέψου απλά ότι οι πιο πολλές γυναίκες δεν βλέπουν ποτέ τσόντες.

Ολόκληρη η σχέση των δύο φύλων - το φλερτ, το ότι οι άντρες πληρώνουν, ο τρόπος που βάφονται και φτιάχνονται οι γυναίκες κτλ - στηρίζεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι άντρες έχουν τρομερά περισσότερες καύλες από τις γυναίκες.

edit: Κοίτα λίγο αριστερά και δεξιά της οθόνης όλες τις πουτάνες από τα στούντιο και τις πόζες που παίρνουν για να σε καυλώσουν. Πιστεύεις ότι αντίστοιχα μια γυναίκα θα καύλωνε αν έβλεπε ένα γυμνό άντρα? Ξυπνήστε ρε!  :2funny:
που τις ειδες εσυ οτι δεν το τριβουν?....οι γυναικες εχουν λιωσει ποσους δονητες σε αυτο που αναμεσα στα ποδια τους...τα κοινωνικα στεροτυπα ειναι αυτα που τις κανουν λιγοτερο σεξουαλικες...προσπαθουν να προσαρμοστουν σε αυτα γιατι μονο ετσι θα επιβιωσουν στη κοινωνια του φαλοκρατισμου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Tην μαλακία πολλοι αγάπησαν. Τον μαλάκα κανεις. ΣΟβαρεψου οσο ειναι καιρος aidiothir ή Πικερ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η ιδεολογια αυτη ειναι ηδη κατεστραμενη μια και έχει πολυ μικρο πληθος υποστηρικτων  :grin:

εκτος τρελοκομειου εννοω.

Επισκέπτης
που τις ειδες εσυ οτι δεν το τριβουν?....οι γυναικες εχουν λιωσει ποσους δονητες σε αυτο που αναμεσα στα ποδια τους...τα κοινωνικα στεροτυπα ειναι αυτα που τις κανουν λιγοτερο σεξουαλικες...προσπαθουν να προσαρμοστουν σε αυτα γιατι μονο ετσι θα επιβιωσουν στη κοινωνια του φαλοκρατισμου

Φίλε με απογοητεύεις! Άλλα είδα ότι έγραφες μερικές ημέρες πριν, ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν το σεξ άμα δεν πληρώνονται κτλ! Που όντως έτσι είναι!

Ποιους δονητές ρε μαλάκα? Ούτε μία στις 100 γυναίκες δεν έχει δονητή! Καταρχήν η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, όταν (και αν) αυνανίζονται, ούτε καν χώνουν το χέρι τους στο μουνί τους παρά μόνο τρίβουν την κλειτορίδα τους. Το γαμήσι είναι απόλαυση αντρική, στις γυναίκες αρκεί απλά το τρίψιμο και το γλυφομούνι!    :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Picker θες να ποσταρω και αλλα γραπτα σου απο ενα αλλο φορουμ για να μην κουραζεσαι να τα ξαναγραφεις?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είμαι εγώ ρε μαλάκα, ξεκόλλα σου λέω. Σου το ορκίζομαι, δεν είμαι εγώ.

Οκ.Ποια η γνωμη σου για τις γνωριμιες απο τα τσατ Πικερ???? υπαρχει περιπτωση καποιος να γνωρισει καποια απο εκει?????????

κατι ασχετο ποσο χρονων εισαι?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φίλε με απογοητεύεις! Άλλα είδα ότι έγραφες μερικές ημέρες πριν, ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν το σεξ άμα δεν πληρώνονται κτλ! Που όντως έτσι είναι!

Ποιους δονητές ρε μαλάκα? Ούτε μία στις 100 γυναίκες δεν έχει δονητή! Καταρχήν η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, όταν (και αν) αυνανανίζονται, ούτε καν χώνουν το χέρι τους στο μουνί τους παρά μόνο τρίβουν την κλειτορίδα τους. Το γαμήσι είναι απόλαυση αντρική, στις γυναίκες αρκεί απλά το γλύψιμο και και γλυφομούνι   :rockon:
o λογος που δεν εχουν δονητη ειναι οικονομικος..αρκετες χρησιμοποιουν αγγουρια και οτι βρουν....η γυναικες επηρεαζονται απο τα κοινωνικα στερεοτυπα τυπου εισαι πουτανα επειδη εχουν υψηλοτερη συνειδιτοτητα στις κοινωνικες επιπτωσεις απο οτι οι αντρες...οι αντρες δεν επειρεαζονται επειδη εχουν χαμηλη κοινωνικη συνειδιτοτητα..οι γυναικεια σεξουαλικοτητα ειναι πολυ ισχυροτερη τις αντρικης απλα οι γυναικες παριστανουν τις ασεξουαλικες για να τις πληρωνουν οι αντρες :headbang:

Επισκέπτης
o λογος που δεν εχουν δονητη ειναι οικονομικος..αρκετες χρησιμοποιουν αγγουρια και οτι βρουν....η γυναικες επηρεαζονται απο τα κοινωνικα στερεοτυπα τυπου εισαι πουτανα επειδη εχουν υψηλοτερη συνειδιτοτητα στις κοινωνικες επιπτωσεις απο οτι οι αντρες...οι αντρες δεν επειρεαζονται επειδη εχουν χαμηλη κοινωνικη συνειδιτοτητα..οι γυναικεια σεξουαλικοτητα ειναι πολυ ισχυροτερη τις αντρικης απλα οι γυναικες παριστανουν τις ασεξουαλικες για να τις πληρωνουν οι αντρες :headbang:

Άσ' το μεγάλε, διαφωνούμε πλήρως!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θελω οι γυναικες να μου την πεφτουν.

θελω οι γυναικες να την πεφτουν σε ΟΛΟΥΣ τους αντρες.

θελω οι γυναικες να γινουν σεξουαλικε

aidiothir
αποσυνδεμένος/η
Banned

:2funny: :2funny: :2funny:

λιγο ακομα και θα εγραφε "Θελω οι γυναικες να κανουν υποχρεωτικη θητεια στα 18 τους στα μπουρδελα της φυλης" χαχαχα ο καραγκιοζης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πικερ δεν απαντας?  :grin:

Επισκέπτης
Οκ.Ποια η γνωμη σου για τις γνωριμιες απο τα τσατ Πικερ???? υπαρχει περιπτωση καποιος να γνωρισει καποια απο εκει?????????

κατι ασχετο ποσο χρονων εισαι?

Μαλακία είναι τα τσατ. 35 είμαι, σαν τον aidiothir, αλλά δεν είμαι αυτός. Απλή σύμπτωση!

Επισκέπτης
Που ξερεις οτι ο aidiothir ειναι 35?

Είδα σε κάποιο ποστ του chris33 ότι ο aidiothir σε κάποιο σάιτ υπέγραφε ως aidiothir1978. Είναι μεγάλη σύμπτωση αλλά σου ορκίζομαι ότι δεν είμαι εγώ. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήμουν εγώ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είδα σε κάποιο ποστ του chris33 ότι ο aidiothir σε κάποιο σάιτ υπέγραφε ως aidiothir1978. Είναι μεγάλη σύμπτωση αλλά σου ορκίζομαι ότι δεν είμαι εγώ. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήμουν εγώ!

Περιεργες συμπτώσεις Πίκερ.

Ποιους δονητές ρε μαλάκα? Ούτε μία στις 100 γυναίκες δεν έχει δονητή! Καταρχήν η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, όταν (και αν) αυνανίζονται, ούτε καν χώνουν το χέρι τους στο μουνί τους παρά μόνο τρίβουν την κλειτορίδα τους. Το γαμήσι είναι απόλαυση αντρική, στις γυναίκες αρκεί απλά το τρίψιμο και το γλυφομούνι!    :rockon:

το τελευταιο ποστ

Aρεσει στις γυναικες το cyber sex?
Εδω δεν τους αρεσει ουτε το κανονικο. Το αλλο απλα δεν υπαρχει.

Μονο τσοντες φιλαρακο. Μονο τσοντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom