apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι τυποςρε απολυτο αρσενικο ,ο αχαχουχας ειναι μορφη
ειναι τυποςρε απολυτο αρσενικο ,ο αχαχουχας ειναι μορφη
αυτη ειναι η φαντασιωση σου πουστοαμεα; να σε πνιξουν στο χυσι;;; αγαμητος θα πεθανειςσου ριχνει με δυναμη τα χυσια ε ?
Μιλας σε συντροφο αυτην την στιγμη.αυτη ειναι η φαντασιωση σου πουστοαμεα; να σε πνιξουν στο χυσι;;; αγαμητος θα πεθανεις
βλέπω εσας που σας πνιγουν οπως ειπατε.....αυτη ειναι η φαντασιωση σου πουστοαμεα; να σε πνιξουν στο χυσι;;; αγαμητος θα πεθανεις
Οι άνδρες γενικά είναι αθώα πλάσματα. Βραχυκυκλώνουν και απογοητεύονται εύκολα. Ειδικά αν η γυναίκα ξέρει να τους κουλαντρίσει μασάνε παραμύθι και λένε και ευχαριστώ. Έτσι καταφεύγουν στην εύκολη λύση της πληρωμής η οποία είναι συναισθηματικά ανέξοδη. Απλά τα πράγματα. Αυτό που λένε κάτι μαγκάκια του γλυκού νερού οτι πληρώνουν για να φύγει η γκόμενα μετά το σεξ είναι μεγάλη κουταμάρα. Πόσοι και πόσοι θα πλήρωναν άλλα τόσα για να μείνει!!!
αποτριχωμενο στήθος
εδω η Vanessa Komtsky θα μπορουσε να μας διαφωτισει με το τι διαολο θελουν οι γυναικες στη ζωη τους και απο μας
και πως την βγαζεις ρε τυπε?
ελα ρε συ διαβασε τον ασια φαν που ελεγε οτι αν βγει η χα θα γαμησει τα αμεα και εγινε χρυσαυγιτης με την ελπιδα οτι θα τον βρουνΜιλας σε συντροφο αυτην την στιγμη.
Γενικα δεν ειμουν υπερ τις αποψης One night stand η τσαρκες σε μπουρδελα !!!παντα ειχα σχεση και απο αλλο τιποτα πλεον ομως δεν μπορω αλλο σχεσεις θελω να ειμαι ανετος να περναω καλα και χωρις να σπανε αρχιδια !!! 500 Ε εχω βαλει στην ακρη για τον αλλο μηνα που θα ερθω Αθηνα να κανω τσαρκες δεν θα αφησω στουντιο για στουντιο !
Θέμα: Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Eπειδή έχουν ανάγκη το σεξ 10 φορές περισσότερο από τις γυναίκες.
τυπε και εγω σε αυτο το σαιτ εχω μαθει πράγματα τα οποια δεν τα εβρισκα ουτε σε βιβλιαaidiothirikos???
κοιτα που θα κανει και δογμα στο τελος ο αιδιοθιρισμος
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΕΞ ααψχαχαχαχαχα γεμισαμε τρελους ελεος
αυτο μαλλον μπορω να το απαντησω εγω ...φιλε μου οι γυναικες θελουν πιο πολυ το σεξ απο εμας αλλα πολλες φορες οι υπερβολικες καβλες τους αναστελονται απο τα shaming tactics που θα δεχτουν αν αφησουν τη σεξουαλικοτητα τους ελευθερηΘέμα: Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Eπειδή έχουν ανάγκη το σεξ 10 φορές περισσότερο από τις γυναίκες.
τυπε και εγω σε αυτο το σαιτ εχω μαθει πράγματα τα οποια δεν τα εβρισκα ουτε σε βιβλια
αυτο ειναι ενα σοβαρο θεμα εδω μεσατυπε μου σε αυτο το σαιτ απο καποιους μου φαινεται θα ξεχασουμε και αυτα τα λιγα που ξέρουμε.
αυτο ειναι ενα σοβαρο θεμα εδω μεσα
τυπε και εγω σε αυτο το σαιτ εχω μαθει πράγματα τα οποια δεν τα εβρισκα ουτε σε βιβλια
πιο σοβαρο κι απο το gl(ομπο) app? που ακομα...?
τσουκ....
Οτι αδειασε η τσεπη κι οτι εφυγε η φλογωση προσωρινααντε και γαμισαμε, τι καταλαβαμε???
θέτεις υπαρξιακό ερώτημα , το οποίο από την φύση του είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί.αντε και γαμισαμε, τι καταλαβαμε???