psilosmixalhs@in.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια μην κοροιδευετε τον αχαχουχα,θα θελατε να σας κοροιδευαν? αν δε σας αρεσει η παρεα του απλα μην του μιλατε,κρυμα ειναι
Εσυ ομως δεν το κανεις απο επιλογη, αυτη ειναι η διαφορα.η χουφτα ειναι οτι καλυτερο μαν .......
δεν μπλεκεις σε ανουσιες εγκεφαλικες και αισθηματικες σκοτουρες
γιατι ειναι κριμα ?ρε παιδια μην κοροιδευετε τον αχαχουχα,θα θελατε να σας κοροιδευαν? αν δε σας αρεσει η παρεα του απλα μην του μιλατε,κρυμα ειναι
μην το λες...........Εσυ ομως δεν το κανεις απο επιλογη, αυτη ειναι η διαφορα.
Όντως κρίμα είναι,προς στον σεβασμό στα ΑΜΕΑ φαίνεται ο καθένας.ρε παιδια μην κοροιδευετε τον αχαχουχα,θα θελατε να σας κοροιδευαν? αν δε σας αρεσει η παρεα του απλα μην του μιλατε,κριμα ειναι
Οντως υπαρχει και το Μεταξουργειο αλλα κρατας τις λιρες να τις χαρουν τα παιδια σου.μην το λες...........
ΑΜΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕΌντως κρίμα είναι,προς στον σεβασμό στα ΑΜΕΑ φαίνεται ο καθένας.
η χουφτα ειναι οτι καλυτερο μαν .......
Δεν είναι ντροπή και δεν φταις εσύ,απλά δέξου το και ζήσε με αυτό.ΑΜΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ
βασική αρχή του αχαχουχισμού ?
Μονο μαλακας και ανευθυνος κανει παιδια με τετοια αβεβαιοτητα σημερα.......Οντως υπαρχει και το Μεταξουργιο αλλα κρατας τις λιρες να τις χαρουν τα παιδια σου.
Πώς λες να τις χαρείς δηλαδή μογγόλε;Μονο μαλακας και ανευθυνος κανει παιδια με τετοια αβεβαιοτητα σημερα.......
Θα τις χαρω εγω οπως με καυλωνει και σιγουρα δεν θα τις φαω σε πουτανες και τζογο μαλακακο μου
Μονο μαλακας και ανευθυνος κανει παιδια με τετοια αβεβαιοτητα σημερα.......
Θα τις χαρω εγω οπως με καυλωνει και σιγουρα δεν θα τις φαω σε πουτανες και τζογο μαλακακο μου
οντως δεν ειναι ντροπη να λες ξεκαθαρα οτι εισαι εγκεφαλικως αμεα φιλε μου.....Δεν είναι ντροπή και δεν φταις εσύ,απλά δέξου το και ζήσε με αυτό.
Η πρωτη παρτιδα βγηκε σκαρτη, μην ξαναγινει το ιδιο λαθος. Σωστα τα λες.Μονο μαλακας και ανευθυνος κανει παιδια με τετοια αβεβαιοτητα σημερα.......
Άτσα ο μογγόλος που το παίζει και μορφωμένοςοντως δεν ειναι ντροπη να λες ξεκαθαρα οτι εισαι εγκεφαλικως αμεα φιλε μου.....
Χαιρ[size=20pt]ω[/size]μαι που[size=20pt] εχεις γνωθι σε αυτον[/size]
Κανενας Αλαβανος θες να πεις.ναι κάτσε να σε τυλίξει καμιά Ρωσίδα και να σ έχει μουρό μου και μουρό μου να σου πω εγώ για πότε θα τα φας
Φαγητο γκατζετακια και οτι με ευχαριστει γενικοτερα με κυριο αποδεκτη ΕΜΕΝΑ και μονο ΕΜΕΝΑΠώς λες να τις χαρείς δηλαδή μογγόλε;
Πάρε και κανένα καινούργιο γάντι,ξέρεις εσύΦαγητο γκατζετακια και οτι με ευχαριστει γενικοτερα με κυριο αποδεκτη ΕΜΕΝΑ και μονο ΕΜΕΝΑ