Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φαντασου τωρα να εχεις μια κορη μεγαλωμενη στα πουπουλα, κολεγια, 5αστερα, σκι βουνου θαλασσης, εστιατορια μισλεν, ελβετιες, φιρματα ρουχα και να σου ερθει ενα αρχιδι,  βρωμιαρης, ολυμπιακος, κακομοιρης, φτωχομπινες, με V μπλουζακι απο καλαθι, βρωμοποδαρος, με μυκητες απο τα  μπουρδελα και τις πουτανες, αγραμματος, και να θέλει να τη γαμησει με ενα ποτο σε μπαρ  :2funny: :2funny: :2funny: Θα το αντεχατε?

ΥΓ. καμία σχεση βεβαια με την ιστορια της βανεσσας, αυτη  φαινεται συνειδητοποιημενη. Ηθελε να αφιερωσει ο αλλος ο μαλακς  μιση ωριτσα ακομα.

Αν είχες μεγαλώσει έτσι μια κόρη, τότε θα είχες φροντίσει να τις μάθεις και τις σωστές αρχές, έτσι ώστε να μην ανησυχούσες καθόλου για τον κάθε κάγκουρα, φτωχομπινέ που θα την πλησίαζε. Γιατί θα ήξερες ότι θα του ρίξει πόρτα η ίδια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φαντασου τωρα να εχεις μια κορη μεγαλωμενη στα πουπουλα, κολεγια, 5αστερα, σκι βουνου θαλασσης, εστιατορια μισλεν, ελβετιες, φιρματα ρουχα και να σου ερθει ενα αρχιδι,  βρωμιαρης, ολυμπιακος, κακομοιρης, φτωχομπινες, με V μπλουζακι απο καλαθι, βρωμοποδαρος, με μυκητες απο τα  μπουρδελα και τις πουτανες, αγραμματος, και να θέλει να τη γαμησει με ενα ποτο σε μπαρ  :2funny: :2funny: :2funny: Θα το αντεχατε?
αυτες που λες μαν δεν παν να γαμηθουν σε μπαρ με το καθε παπαρα.....οποτε ακυρο ολο το ερωτημα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φαντασου τωρα να εχεις μια κορη μεγαλωμενη στα πουπουλα, κολεγια, 5αστερα, σκι βουνου θαλασσης, εστιατορια μισλεν, ελβετιες, φιρματα ρουχα και να σου ερθει ενα αρχιδι,  βρωμιαρης, [size=40pt]ολυμπιακος[/size], κακομοιρης, φτωχομπινες, με V μπλουζακι απο καλαθι, βρωμοποδαρος, με μυκητες απο τα  μπουρδελα και τις πουτανες, αγραμματος, και να θέλει να τη γαμησει [size=40pt](θα στην γαμηση)[/size] με ενα ποτο σε μπαρ  :2funny: :2funny: :2funny: Θα το αντεχατε?

ΥΓ. καμία σχεση βεβαια με την ιστορια της βανεσσας, αυτη  φαινεται συνειδητοποιημενη. Ηθελε να αφιερωσει ο αλλος ο μαλακς  μιση ωριτσα ακομα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ως επι το πλειστον τα φιλαρακια μου ειναι γυναικες

ΟΚ...! Εγώ δεν πιστεύω στην "φιλία" γυναίκας-άντρα οπότε... μάλλον είσαι σε διαφορετική φάση από μένα και μάλλον είμαι κακός σύμβουλος για σένα!

Απλά κουβέντα να γίνεται!

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
ΟΚ...! Εγώ δεν πιστεύω στην "φιλία" γυναίκας-άντρα οπότε... μάλλον είσαι σε διαφορετική φάση από μένα και μάλλον είμαι κακός σύμβουλος για σένα!

Απλά κουβέντα να γίνεται!
καλα ολοι ειμασται διαφορετικοι.

απλα τυγχανει να εχω φιλες, γινεται αν δεν υπαρχει κατι το ερωτικο ή δε προκυψει στην πορεια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα ολοι ειμασται διαφορετικοι.

απλα τυγχανει να εχω φιλες, γινεται αν δεν υπαρχει κατι το ερωτικο ή δε προκυψει στην πορεια
οι μονες περιπτωσεις αντρας και γυναικα να ειναι οι φιλοι ειναι α)αντρας γκει β)γυναικα μπαζο ολκης γ)γυναικα χοντρη

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όλοι μπορούμε να πάμε στο μπουρδέλο και να ξεκαβλώσουμε! Αλλά άμα γυρίσεις και το πεις αυτό σε γκόμενα θα σε περάσει για μαλάκα και δε θα σου κάτσει  :2funny:
για εξυπνο σε περναει και δεν σου καθεται ;)

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συμφονω με τον φιλο ,ολοι παμε λιγο πολυ σε μπουρδελα για να χυσουμε,αν το πουμε σε γκομενα θα μας πει μαλακες,και δε θα γουσταρι κατι με μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον αγόρια... εγω διαβαζω το νημα αυτο καιρο και σημερα λεω να απαντησω που εχω λιγη ώρα ελεύθερη.... Φυσικα θα μιλησω απο την μερια μου ως γυναικα ωραια και απελευθερωμένη.
Για να αξιοποιησω τα δωρα που μου εδωσε η φυση κουράζομαι και ξοδεύω...Γυμναστηριο 3-4 φορες την εβδομάδα, κομμωτήριο, νυχια, lazer για αποτρίχωση... πολλα λεφτα για εσώρουχα ( πολυ πιο ακριβα απο τα δικα σας) που τοσο σας αρεσει να μου τα βγαζετε και φυσικα τοσο μου αρεσει και μενα να μου τα βγάζουν .
Λοιπόν γιατι αυτα να τα δωσω εγω σε ενα λιγουρη καγκουρα που με στιστοιχει με μια πουτανα του 20ρικου στο Μεταξουργείο . ΑΣυτο σκρφτηκα χτες οταν σε ενα καλοκαιρινο μπαρ ενα τυπος αφου με κερασε ενα ποτο σχεδόν απεριφραστα μου ζήτησε να παμε σπιτι του... αν και μου αρεσε οταν του ειπα΅Περιμενε λιγο ας πιουμε κανενα ποτο ακομη να ζεσταθει η κατάσταση...( και εγω το ηξερα οτι πηγαιναμε για one night αλλα λιγο προσχημε δεν βλάπτει.. Αλλωστε καλυτερα θα περναγε και αυτος μετά...Η απαντησγ του ήταν " άμα ειναι να σε κερασω ποτα για να γαμηθουμε παω και στο μεταξι με ενα 20ρικο..." αυτα ακουω και μετα λέω " ευτυχως που εχω μπαταριες σπίτι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που ειναι και ο CCSS13 και ο Runar να γραψουν τιποτα σωστο?????????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα οποιος συγκρινει την πουτανα του 20αρικου με μια κανονικη γυναικα απεξω την οποια θα πηδας μονο εσυ και στο χειροτερο σεναριο και κανας αλλος με εκεινη που παιρνει καθημερινα 30 ψωλες οι 10 ειναι πακιστανικες πρεπει να ειναι πολυ βαρεμενος στο μυαλο.

Δε λεω μπορει να βρεις κατι καλο και στα μπουρδελακια αλλα δεν ειναι αντικαθιστα με τιποτα... 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα οποιος συγκρινει την πουτανα του 20αρικου με μια κανονικη γυναικα απεξω την οποια θα πηδας μονο εσυ και στο χειροτερο σεναριο και κανας αλλος με εκεινη που παιρνει καθημερινα 30 ψωλες οι 10 ειναι πακιστανικες πρεπει να ειναι πολυ βαρεμενος στο μυαλο.

Δε λεω μπορει να βρεις κατι καλο και στα μπουρδελακια αλλα δεν ειναι αντικαθιστα με τιποτα... 
++++++

αλλο να εχεις κατι δικο σου,αλλο να ανηκει σε χιλιαδες αντρες επι πληρωμη..

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο στα μπουρδελα γαμιουνται η καθε μια με 40-60 εχουν φαει κ μικρα και μεγαλα καβλια. μια κοπελα δεν εχει φαει τοσα.ποσοο μαλον σε μια ημερα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχεις δικιο στα μπουρδελα γαμιουνται η καθε μια με 40-60 εχουν φαει κ μικρα και μεγαλα καβλια. μια κοπελα δεν εχει φαει τοσα.ποσοο μαλον σε μια ημερα
δεν εχει να λεει με το ποσα εχει φαει, η κοπελα που θα κανεις κατι μαζι της,μπορει να εχει φαει καμια 100αρια στην ζωη της, τα οποια 100 τα τρωει μια ιεροδουλη σε διαστημα μιας εβδομαδας, και πολυ το πηγα...3-4 το μαξ εαν ειναι ωραια...

απλα θα εαν δωσεις 50-60 ευρω για χοτελ να πηδηχτεις  με μια γκομενα ολο το βραδυ, κοστιζει 50-60 , βαλε και κανα φαγοσιμο η τιποτα αλλο..

η call girl διαρκει 1 ωρα ομως...

περι ορεξεως..

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω σε μπουρδελα πηδαω κ καμια φορα σε στουντιο......... ενοιτε οτι μαρεσει σχεση με κοπελα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω σε μπουρδελα πηδαω κ καμια φορα σε στουντιο......... ενοιτε οτι μαρεσει σχεση με κοπελα

ε αυτο λεμε και εμεις εδω ρε πετραν πως μπορουμε να βρουμε καμια τετοια περιπτωση με καμια κοπελα και εχεις μερικους και μας την λενε...  :grin:

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παντος ολοι παμε σε πουτανες,οποιος λει οχι ψεματα λει,ποσο μαλον οταν καποιος δεν εχει σχεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom