ΟΚ, δεν το συνεχίζω. Προφανώς έχεις τους λόγους σου, οπότε κάνε ότι νομίζεις!
Χέστες όλες, κάνε παρέα με τα φιλαράκια σου!
ως επι το πλειστον τα φιλαρακια μου ειναι γυναικες
ΟΚ, δεν το συνεχίζω. Προφανώς έχεις τους λόγους σου, οπότε κάνε ότι νομίζεις!
Χέστες όλες, κάνε παρέα με τα φιλαράκια σου!
φαντασου τωρα να εχεις μια κορη μεγαλωμενη στα πουπουλα, κολεγια, 5αστερα, σκι βουνου θαλασσης, εστιατορια μισλεν, ελβετιες, φιρματα ρουχα και να σου ερθει ενα αρχιδι, βρωμιαρης, ολυμπιακος, κακομοιρης, φτωχομπινες, με V μπλουζακι απο καλαθι, βρωμοποδαρος, με μυκητες απο τα μπουρδελα και τις πουτανες, αγραμματος, και να θέλει να τη γαμησει με ενα ποτο σε μπαρ Θα το αντεχατε?
ΥΓ. καμία σχεση βεβαια με την ιστορια της βανεσσας, αυτη φαινεται συνειδητοποιημενη. Ηθελε να αφιερωσει ο αλλος ο μαλακς μιση ωριτσα ακομα.
αυτες που λες μαν δεν παν να γαμηθουν σε μπαρ με το καθε παπαρα.....οποτε ακυρο ολο το ερωτημαφαντασου τωρα να εχεις μια κορη μεγαλωμενη στα πουπουλα, κολεγια, 5αστερα, σκι βουνου θαλασσης, εστιατορια μισλεν, ελβετιες, φιρματα ρουχα και να σου ερθει ενα αρχιδι, βρωμιαρης, ολυμπιακος, κακομοιρης, φτωχομπινες, με V μπλουζακι απο καλαθι, βρωμοποδαρος, με μυκητες απο τα μπουρδελα και τις πουτανες, αγραμματος, και να θέλει να τη γαμησει με ενα ποτο σε μπαρ Θα το αντεχατε?
φαντασου τωρα να εχεις μια κορη μεγαλωμενη στα πουπουλα, κολεγια, 5αστερα, σκι βουνου θαλασσης, εστιατορια μισλεν, ελβετιες, φιρματα ρουχα και να σου ερθει ενα αρχιδι, βρωμιαρης, [size=40pt]ολυμπιακος[/size], κακομοιρης, φτωχομπινες, με V μπλουζακι απο καλαθι, βρωμοποδαρος, με μυκητες απο τα μπουρδελα και τις πουτανες, αγραμματος, και να θέλει να τη γαμησει [size=40pt](θα στην γαμηση)[/size] με ενα ποτο σε μπαρ Θα το αντεχατε?
ΥΓ. καμία σχεση βεβαια με την ιστορια της βανεσσας, αυτη φαινεται συνειδητοποιημενη. Ηθελε να αφιερωσει ο αλλος ο μαλακς μιση ωριτσα ακομα.
ως επι το πλειστον τα φιλαρακια μου ειναι γυναικες
καλα ολοι ειμασται διαφορετικοι.ΟΚ...! Εγώ δεν πιστεύω στην "φιλία" γυναίκας-άντρα οπότε... μάλλον είσαι σε διαφορετική φάση από μένα και μάλλον είμαι κακός σύμβουλος για σένα!
Απλά κουβέντα να γίνεται!
οι μονες περιπτωσεις αντρας και γυναικα να ειναι οι φιλοι ειναι α)αντρας γκει β)γυναικα μπαζο ολκης γ)γυναικα χοντρηκαλα ολοι ειμασται διαφορετικοι.
απλα τυγχανει να εχω φιλες, γινεται αν δεν υπαρχει κατι το ερωτικο ή δε προκυψει στην πορεια
για εξυπνο σε περναει και δεν σου καθεται ;)Όλοι μπορούμε να πάμε στο μπουρδέλο και να ξεκαβλώσουμε! Αλλά άμα γυρίσεις και το πεις αυτό σε γκόμενα θα σε περάσει για μαλάκα και δε θα σου κάτσει
Λοιπον αγόρια... εγω διαβαζω το νημα αυτο καιρο και σημερα λεω να απαντησω που εχω λιγη ώρα ελεύθερη.... Φυσικα θα μιλησω απο την μερια μου ως γυναικα ωραια και απελευθερωμένη.
Για να αξιοποιησω τα δωρα που μου εδωσε η φυση κουράζομαι και ξοδεύω...Γυμναστηριο 3-4 φορες την εβδομάδα, κομμωτήριο, νυχια, lazer για αποτρίχωση... πολλα λεφτα για εσώρουχα ( πολυ πιο ακριβα απο τα δικα σας) που τοσο σας αρεσει να μου τα βγαζετε και φυσικα τοσο μου αρεσει και μενα να μου τα βγάζουν .
Λοιπόν γιατι αυτα να τα δωσω εγω σε ενα λιγουρη καγκουρα που με στιστοιχει με μια πουτανα του 20ρικου στο Μεταξουργείο . ΑΣυτο σκρφτηκα χτες οταν σε ενα καλοκαιρινο μπαρ ενα τυπος αφου με κερασε ενα ποτο σχεδόν απεριφραστα μου ζήτησε να παμε σπιτι του... αν και μου αρεσε οταν του ειπα΅Περιμενε λιγο ας πιουμε κανενα ποτο ακομη να ζεσταθει η κατάσταση...( και εγω το ηξερα οτι πηγαιναμε για one night αλλα λιγο προσχημε δεν βλάπτει.. Αλλωστε καλυτερα θα περναγε και αυτος μετά...Η απαντησγ του ήταν " άμα ειναι να σε κερασω ποτα για να γαμηθουμε παω και στο μεταξι με ενα 20ρικο..." αυτα ακουω και μετα λέω " ευτυχως που εχω μπαταριες σπίτι.
καλα ολοι ειμασται διαφορετικοι.
απλα τυγχανει να εχω φιλες, γινεται αν δεν υπαρχει κατι το ερωτικο ή δε προκυψει στην πορεια
++++++Καλα οποιος συγκρινει την πουτανα του 20αρικου με μια κανονικη γυναικα απεξω την οποια θα πηδας μονο εσυ και στο χειροτερο σεναριο και κανας αλλος με εκεινη που παιρνει καθημερινα 30 ψωλες οι 10 ειναι πακιστανικες πρεπει να ειναι πολυ βαρεμενος στο μυαλο.
Δε λεω μπορει να βρεις κατι καλο και στα μπουρδελακια αλλα δεν ειναι αντικαθιστα με τιποτα...
δεν εχει να λεει με το ποσα εχει φαει, η κοπελα που θα κανεις κατι μαζι της,μπορει να εχει φαει καμια 100αρια στην ζωη της, τα οποια 100 τα τρωει μια ιεροδουλη σε διαστημα μιας εβδομαδας, και πολυ το πηγα...3-4 το μαξ εαν ειναι ωραια...εχεις δικιο στα μπουρδελα γαμιουνται η καθε μια με 40-60 εχουν φαει κ μικρα και μεγαλα καβλια. μια κοπελα δεν εχει φαει τοσα.ποσοο μαλον σε μια ημερα
εγω σε μπουρδελα πηδαω κ καμια φορα σε στουντιο......... ενοιτε οτι μαρεσει σχεση με κοπελα
ετσι, ποικιλια...εγω σε μπουρδελα πηδαω κ καμια φορα σε στουντιο......... ενοιτε οτι μαρεσει σχεση με κοπελα