Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε σκεφτείτε λίγο :headbang:

- της λέει στα ίσα να πάνε σπίτι του να γαμηθούν
Δεν μου ειπε που θα πάμε... :cheesy:

- του λέει κάτσε να πιούμε ακόμα ένα ποτό
εκει τον δικαιολογώ λιγο.. μπορει να του ζηταγα και τρτο και τεταρτο και μετα να του εριχνα Χ

- της λέει αν είναι να πληρώσω πάω και μετάξι

δηλαδή μας λέει ότι για ένα ποτό παραπάνω ο τύπος κλώτσησε στανταράκι γαμήσι :2funny:
Δεν ηξερε οτι ειναι στανταρακι ( βλ παραπάνω)
άρα :)

1) είτε πρόκειται για χοντρό μπάζο και ο τύπος την έβαλε στη θέση της
Δηλαδη εσυ γαμεις και μπαζα φτανει να μην κερασεις πραπανω απο ενα ποτο?

2) είτε η ιστορία είναι φανταστική (οπότε πιθανότατα πρόκειται και πάλι για χοντρό μπάζο)
ενταξει εδω δεν μπορω να απαντησω ενδεχομενος οι φωτογραφιες μου να ειναι ψευτικες

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Ξέρεις πολλούς φίλους σου που να έχουν ΚΑΙ μακροχρόνια ΚΑΙ επιτυχημένη σχέση? :) Ενώ με το Χριστινάκι π.χ. στο Φ69, εγώ προσωπικά έχω μια σχέση 5-6 ετών, απίστευτη και πλήρως επιτυχημένη!!! :cheesy:

ναι ξερω. και καποιοι εχουν και ωραιες οικογεενειες, αλλα ειναι πολυ μικρο το δειγμα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ναι ξερω. και καποιοι εχουν και ωραιες οικογεενειες, αλλα ειναι πολυ μικρο το δειγμα.

Προφανώς και υπάρχουν, δεν είπα ότι δεν υπάρχουν. Αλλά όπως είπες, το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η μπάλα στην εξέδρα, να ξέρεις πάντως ότι σε έχει δει ο μάριος από κοντά ;)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
ναι ειναι μικρο. ημουν απο τους ανθρωπους που τους αρεσε η οικογενεια και μετα απο 2 σφαλιαρες γερες που εφαγα ουτε που το σκεφτομαι, ουτε καν για σχεση. ξερω πως εδω εχω λαθος, αλλα...

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εδω η Vanessa Komtsky θα μπορουσε να μας διαφωτισει με το τι διαολο θελουν οι γυναικες στη ζωη τους και απο μας

Δεν μπορώ δυστυχως "ξερεις αυτο που λενε οτι υπαρχουν τοσες αποψεις οσες κ...τρυπες" εδω βαλε και μ@@νια και π@@τσες και @@δια δηλαδη δεν βγαζεις ακρη.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Δεν μπορώ δυστυχως "ξερεις αυτο που λενε οτι υπαρχουν τοσες αποψεις οσες κ...τρυπες" εδω βαλε και μ@@νια και π@@τσες και @@δια δηλαδη δεν βγαζεις ακρη.

μαλιστα οποτε τα αιωνια ερωτηματα θα παραμεινουν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.782
Πόντοι
25.467
Τι ειναι ο Μπολντοτυπος???

Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω.

Μπαίνεις σε ένα από τα νήματα του παρόντος, κάνεις άσχετα σχόλια και απαντάς αλλά αντί άλλων στις ερωτήσεις που σου γίνονται και κατόπιν παραδίδεις διαλέξεις για πράγματα  που δεν γνωρίζεις. 

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
μαλιστα οποτε τα αιωνια ερωτηματα θα παραμεινουν
μα καλά , ούτε ο κεντρικός υπολογιστής της Παναγίας Σελήνης δεν έχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα; Τότε πρέπει να ρωτήσουμε τη μάνα Γη.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.782
Πόντοι
25.467
Ρωτησα γιατι ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ δεν ειπα ότι δεν του απάντησα  :idiot: :uglystupid: :idiot:

Μπορεί να ερωτοτροπούσατε με τίποτα φωλιές με χοιρινό περιχυμένο με σάλτσα γιαουρτιού (αρωματισμένη με σκόρδο και αγγούρι) και γαρνιρισμένο με ντομάτα και ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ίχνη μαϊντανού, και δεν ήθελε να σας διακόψει.

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κι εσυ γιατι αγχωνεσαι???
Λοιπον θα σου πω και ας με βρισετε  :grin: αν με ειδε εξω σε εξοδο και δεν μου μιλησε εχοντας δει και το μ@@νι μου εδω τοτε τραβαει μεγαλο ζόρι... Ειχε σαφεστατο πλεονεκτημα σε σχεση με αλλους που με βελπουν ντυμένη... Δεν αγχωνομαι απλα οπως και πολλοι απο εσας εδω μεσα μελετω και προσπαθω να καταλαβω το αντιθετο φυλλο

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
... του ειπα΅Περιμενε λιγο ας πιουμε κανενα ποτο ακομη να ζεσταθει η κατάσταση...( και εγω το ηξερα οτι πηγαιναμε για one night αλλα λιγο προσχημε δεν βλάπτει..

Άμα σε ρώταγε αν κερνάς το δεύτερο γύρο τι θα του απαντούσες??

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Λοιπον θα σου πω και ας με βρισετε  :grin: αν με ειδε εξω σε εξοδο και δεν μου μιλησε εχοντας δει και το μ@@νι μου εδω τοτε τραβαει μεγαλο ζόρι... Ειχε σαφεστατο πλεονεκτημα σε σχεση με αλλους που με βελπουν ντυμένη... Δεν αγχωνομαι απλα οπως και πολλοι απο εσας εδω μεσα μελετω και προσπαθω να καταλαβω το αντιθετο φυλλο

Δηλαδή αν σου δείξουμε τον πούτσο μας θα μας μιλήσεις? Τι μας λες ρε Βανέσσα τώρα...!!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όλοι μπορούμε να πάμε στο μπουρδέλο και να ξεκαβλώσουμε! Αλλά άμα γυρίσεις και το πεις αυτό σε γκόμενα θα σε περάσει για μαλάκα και δε θα σου κάτσει  :2funny:

asimakis1980

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οχι μια χαρα ήταν... λιγο καγκουρας για τα γουστα μου - μπλουζακι με V, αποτριχωμενο στήθος, και γυαλι στο μετωπο βραδιάτικα - αλλα ωραιο σώμα και καθαρός
αλλα για το χοντρος μην το αποκλείεις ειχα γκομενο αρκετα παχυ ο οποιος ομως ηταν πολυ καθαρος πολυ καλοντυμενος πολυ διαβασμενος και κυριως εγλειφε ακαταπαυσατα και με ενθουσιασμό..με πηγαινε στην οπερα και μετα με εγλειφε με το ιδιο κομματι  στο CD... ΑΠΟΛΑΥΣΗ

αν θελεις να παμε στη παολα και μετα να παμε στο σπιτι να σου βαλω το ιδιο σιντι και να με γλιψεις στιλε πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom